Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ναι τότε αυτό θα είναι το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις να ανοίξεις και private window και να προχωρήσεις εκεί για την αίτηση!

• Είχες Samsung πριν ε? Λογικά οι adb drivers είναι από το Samsung που είχες! Κάνε πλήρες Unistall με δεξί και εγκατέστησε τους Adb universal Drivers για να το δει σωστά!!

• Παράθεση από demakhs: “μεχρι να βγει η Αγγλια από την ένωση....αρπαξτε ότι προλάβετε!!! ” Μέχρι τότε θα έχει βγει και η Ελλάδα οπότε μην ανησυχείς θα υπάρχουν πολύ περισσότερα προβλήματα!!

• Παράθεση από johnnybr18: “ Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; ” Ή έχεις ήδη έγκριση ή είχες πρέπει να καθαρίσεις τα cookies του υπολογιστή σου και να δοκιμάσεις να δεις αν θα βγάλει πάλι το ίδιο! Όταν σε πετάει απευθείας για download αυτό σημαίνει ότι έχει έγκριση ο λογαριασμός!

• Ανανεώθηκε ο οδηγός με τις τελευταίες πληροφορίες που υπήρξαν από τους χρήστες!!!

• Λοιπόν ξεκινάω με το να σε ενημερώσω ότι έχεις Unofficial rom. Οπότε ξεκινάς με τον παρακάτω οδηγό που έχει όλα τα βήματα που ενδεχομένως χρειαστείς! Σταματάς όπου θες και φτάνεις όσο μακριά θες! Τι εννοώ. Μπορείς να τα κάνεις όλα και να φτάσεις μέχρι και να βάλεις την Ελληνική ρομ ή να επιλέξεις να μείνεις με official και να σταματήσεις νωρίτερα! Αλλαγή πάντως πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε. Μην σε πανικοβάλλουν όλα αυτά που θα δεις. Πάρτο ένα ένα βήμα και ότι απορία έχεις ρώτα στο αντίστοιχο νήμα…

• Παράθεση από igavio: “Ευχαριστούμε lallasgr. Crystalclear απάντηση! Βέβαια εγώ ενδιαφέρομαι να πάω ανάποδα: από official global beta σε stable, αφού πλέον είναι MM και έχει ελληνικά. ” Αυτό το κάνεις με δύο τρόπους 1) Κατεβάζεις την recovery έκδοση της rom που είναι .zip αρχείο και το περνάς μέσω του Updater της MIUI (θα σου κάνει factory reset οπότε πάρε ότι backup θες) Xiaomi MIUI Official Forum 2) Αν δεν δουλέψει η επιλογή 1 που δεν είναι απίθανο τότε πας με MiFlash και edl mode να φλασάρεις …

• Βεβαίως, βάλε μια φωτογραφία από το About του τηλεφώνου να δούμε ποια ακριβώς rom έχεις για να δούμε που θα σε στείλουμε!

• Δεν το αποκλείω αλλά δυστυχώς δεν έχω πολλές γνώσεις επάνω σε ακουστικά και ηχεία γενικότερα!

• Παράθεση από igavio: “Ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν ξέρω τι είναι τα fastboot edl, η ερώτηση παραμένει: μπορώ να μετακινηθώ ανάμεσα σε official έχοντας κλειδωμένο bootloader ; ” Μιας και δεν ξέρεις ρίξε ένα διάβασμα στα δύο παρακάτω θέματα (δεν θα πάρει πολύ) ώστε να καταλάβεις έστω τι βασικές έννοιες αυτών που σου λέμε εδώ. Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. Από κει και πέρα είναι πολύ απλά. Στο ερώτημά σου λοιπόν απα…

• @petran07 αυτός ο οδηγός του μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε brick. Αν είσαι advanced user και έχεις όρεξη να διαβάσεις αρκετά είναι μία λύση αλλά προσωπικά θα σου τη έλεγα φύγε μακριά. Μόνο δια της official οδού προτείνω να προχωρατε όλοι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tolkien: “αμα το βαλω σε recovery και να ανοιξω το mipcsuite μου λεει οτι δεν το εχω συνδεσει με usb ” Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν σας λένε να ακολουθήσετε έναν οδηγό κάνετε τα πρώτα 2 βήματα και το παρατάτε!!! Πραγματικά δηλαδή. Λέει πουθενά στον οδηγό που σου έστειλα ότι πρέπει το Mi PC Suite να σου δώσει ένδειξη ότι βλέπει το κινητό? Τον δοκίμασες τον οδηγό μέχρι τέλους και απέτυχες? Δεν τα βάζω μαζί σου πραγματικά, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες το έχω προτείνει σε 4-5 άτ…

• Παράθεση από Chaos: “παιδια εχω τα συγκεκριμενα ακουστικα 1 μηνα και πλεον το δεξι ακουστικο δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο το αριστερο..αν βαλω το μαξιλαρακι δεν ακουγεται σχςδον καθολου.. τα εχω δοκιμασει σε ενα lg και στο κατε που εχω.. ” Παίζει να τα έβαλες κάπου και να μάζεψε σκόνη ή γενικά κάτι να μπήκε και να του κόβει τον ήχο? Μήπως απλά θέλει καθάρισμα με φύσημα??

• Παράθεση από turbomiui: “Πολύ ενδιαφέρον, άρα να ψάξω την 6.10.20?Υπάρχει κάποιο link διότι βρίσκω την 6.10.13? ” Εδώ είσαι -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…V8-XTRVbeta1-6-10-20-zip/

• Για κάποιο λόγο όταν κάποιος πάει ως αναβάθμιση από lollipop σε τελευταία xtrv ή από official ROM απευθείας σε τελευταία dev xtrv υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Οπότε βαζετε πρώτα την πρώτη xtrv που βγήκε 6.10.20 και μετά την τελευταία ως αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λογικά ναι, εκτός αν δεν έχει καμιά διαφορά η τελική από τη Nightly!!

• Όχι δεν γίνεται! Θα μπλέξεις με τα imei οπότε καλύτερα άστο!!

• Δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό αλλά με την ρομ για το κινητό σου! Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader

• Παράθεση από NIKLD13: “μου βγαζει σφαλμα στο wipe ” κάνεις τα παρακάτω: 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Install rom αν την έχεις σε sd card αλλιώς πας στο 7 7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)

• Παράθεση από verfot33: “παρακαλω λοιπον οσοι μας βοηθατε να το ξαναδειτε το προβλημα ” Αν δεν σου κάνει κόπο δοκίμασε και αυτό εδώ να δούμε μπας και δουλέψει σωστά! 1η Δοκιμή: GizBeat-redmi-pro-twrp-root 2η Δοκιμή: α) Κατεβάζεις το twrp β) Βάζεις το κινητό fastboot γ) Τώρα στο cmd τρέχεις αυτή την εντολή και βλέπεις αν ολοκληρωθεί σωστά: fastboot erase data δ) Τώρα κάνεις εγκατάσταση το twrp: fastboot flash recovery recovery.img ε) Μπαίνεις twrp και βλέπεις τι γίνεται με τα wipes και γενικά φορτ…