Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Mi Band 3 Προστέθηκε η τελευταία έκδοση του Mi Fit με ενσωματωμένο το νέο Firmware. Τα Resources είναι ακριβώς τα ίδια με τα προηγούμενα οπότε όσοι έχετε ήδη αναβαθμίσει με το τελευταίο Mi Fit από το Playstore το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το custom Greek firmware από το 2ο ποστ. Όσοι είστε ακόμα με την προηγούμενη έκδοση του Mi Fit απλά κατεβάστε από το πρώτο ποστ τη νέα έκδοση και θα τα κάνει όλα αυτόματα για σας. Το πρόβλημα με τον καιρό υπάρχει ακόμα οπότε με το τρ…
-
Παράθεση από sv1kwz: “Καλημέρα, εαν θέλουμε να βγάλουμε τελείως από μέσα το miuigr και να το φέρουμε πλήρως καθαρό στο international version όπως μας ήρθε υπάρχει κάποια διαδικασία ? Έβαλα την μαμά εφαρμογή απο το playstore μου εκανε update στο τελευταιο firm αλλά και πάλι στο about γράφει MIUI GR . Το ρωτάω σε περίπτωση που θέλουμε να το πουλήσουμε και ας κάνει ο νέος κάτοχος ότι νομίζει μετά . Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Πρέπει να περάσεις τα official resources για να επανέλθει 100% στη…
-
@millboc κάνε unistall όλες τις εγαρμοφές που συνδέονται με το Mi Band. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μετά βάλε μόνο την εφαρμογή από εδώ και δοκίμασε πάλι να το συνδέσεις. Αν μέσα στην εφαρμογή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο κάνε Unpair και μετά πάλι Pair. Κάποιο κόλλημα θα έχει φάει τώρα. Μπορείς να δοκιμάσεις και όπως είσαι να καθαρίσεις την cache του Mi Fit και του bluetooth και να δοκιμάσεις πάλι να κάνεις pair. ΥΓ: αν έχεις εγκατεστημένο το gadgetbridge κάνετ ο unistall πρώτο από όλα. ---…
-
Παράθεση από zaxosg: “Βγήκε νέο firmware 2.2.0.42 για το Mi Band 3 που προσθέτει λειτουργία factory reset. ” Το είδαμε σήμερα και μεις. Μέχρι Τριτη-Τεταρτη θα είναι έτοιμο. Stay tuned!!!
-
Δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά. Όταν όμως βγει update με κάνα firmware ή καμία σημαντική βελτίωση η ομάδα θα το δώσει Update
-
Παράθεση από stewas: “Παράθεση από mzafiris: “Ευχαριστώ πολύ!! Λέω να πάρω το 3. ” να το πάρεις βέβαια... είναι πολύ καλό Ερώτηση: έχω βάλει τα themes εξοικονόμησης ενέργειας. Μπορώ να ξαναβάλω από κάπου το default για να το βλέπω τη μέρα καλύτερα? ” Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις το default: xiaomi-miui.gr/community/index…y-xiaomi-miui-gr-res-zip/
-
Εχεις βάλει να μην πέφτει σε ύπνωση το Mi Fit και να κάνει Autostart κλπ κλπ?
-
Είτε όπως λες ή κατεβάζεις το αγγλικό firmware και το περνάς χειροκίνητα. Στο geekdoing ανεβάζουν όλα τα official firmware οπότε το βρίσκεις από εκεί εύκολα.
-
Παράθεση από sidis: “Παρέλαβα προχθές το band 3 international και εγκατέστησα το Mi fit από το google store. Στο κινητό (Redmi Note 5) έχω Αγγλικά ως γλώσσα και region Ελβετία. Θέλω Αγγλικό μενού στο κινητό αλλά και στο band, ωστόσο, ως γνωστόν, στο band δεν εμφανίζονται Ελληνικοί χαρακτήρες. Διαβάζοντας posts του συγκεκριμένου thread είδα ότι υπάρχει αρχείο με Ελληνική γραμματοσειρά (post #2 & 3). Μπορώ να εγκαταστήσω μόνο αυτό ώστε να έχω Αγγλικό μενού στο band αλλά και να δείχνει Ελληνικούς χ…
-
Παράθεση από kokkinolemis: “1Υ.Γ Μήπως να περάσω χειροκίνητα όπως λέει στο δεύτερο ποστ? ” Ναι
-
Παράθεση από mula: “Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες ? Επίσης χθες ο καιρος λειτουργουσε μια χαρά, σήμερα μου βγάζει το μύνημα connect to update. Πρεπει να αποσυνδέσω και να συνδέσω ξανά το band? Ευχαριστω ” Για τον καιρό ή γυρνάς χειροκίνητα σε Κάιρο ή το αφήνεις όπως είναι και μερικές φορές θα σου βγάζει να κάνεις connect και άλλες θα παίζει μια χαρά. Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες έχει αναφερθεί πολλές φορές!
-
Παράθεση από mula: “Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα και γω το mi band 3. Λειτουργεί μια χαρά με το mi 8. Έχω κάποιες απορίες βέβαια. Έχω το κινητό στα αγγλικά, αν περάσω το ελληνικό mi fit προφανώς θα διορθωθούν τα ερωτηματικά στις ειδοποιήσεις αλλα θα μπορέσω να εχω το band στην αγγλική γλώσσα? Επίσης στο messenger δεν εμφανίζει το περιεχόμενο του μυνήματος , απλά δείχνει οτι έχεις 1 μνμ για παράδειγμα. Περιμένουμε κάποιο update γι'αυτό ή "διορθώνεται" κάπως? Επίσης είναι καλύτερο να περάσω…
-
Αφού φορτώσεις το Fitness άστο να συγχρονίσει 100% μέχρι να σου γράψει κάτω ότι συγχρόνισε και τελείωσε. Μετά πήγαινε και φόρτωσε να κάνει το update. Αν σου βγάζει πάλι έρρορ πάνω δεξιά υπάρχουν τρεις τελίτσες όπου πηγαίνοντας εκεί μπορείς να επιλέξεις δυο τρόπους update..Τικαρε και αυτά και λογικά θα στα περάσει!
-
Ποιο τρίτο αρχειακό? 2 έπρεπε να περάσεις? 1) firmware 2) resources Αν πέρασες και γραμματοσειρές που δεν έπρεπε περνά από πάνω αυτές εδώ και λογικά θα ανοίξει μια χαρά. Αυτές δουλεύουν με το τελευταίο firmware και resources xiaomi-miui.gr/community/index…/58396-Mili-wuhan-ft-zip/
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Mi Band 3 Προστέθηκαν στο 2ο ποστ τα αναβαθμισμένα resources αρχεία για τα θέματα που είχαμε διαθέσιμα και στις προηγούμενες εκδόσεις. Μεγάλη προσοχή για το ποια αρχεία κατεβάζετε για να είναι συμβατά με το συγκεκριμένο Firmware που έχετε. Για το τελευταίο διαθέσιμο Firmware τα συμβατά Resources είναι τα V46!
-
Παράθεση από millboc: “To ξαναπέρασα αλλά δυστυχώς δεν είδα καμιά αλλαγή στην οθόνη του band.Δείχνει ότι περνάει το update αλλά τελικά η οθόνη δείχνει πάλι τα ίδια. Τι προτείνετε να κάνω παιδιά? Να το αφήσω να ξεφορτίσει πλήρως και να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή??? ” Είναι πάρα πολύ περίεργο. Σαν τελική λύση ναι το αφήνεις να ξεφορτήσει πλήρως μπας και κάνει reset μόνο του και επανέλθει. Εσύ θα μπορούσες να κάνεις και μια δοκιμή να περάσεις τα αρχεία με το GadgetBridge μπας και με το Notify κ…
-
Και γω που το φοβόμουν το Update σε latest oreo από τότε που το έκανα παίζουν όλα τέλεια!
-
Για καλό και για κακό πέρνα άλλη μία φορά αυτό. xiaomi-miui.gr/community/index…by-xiaomi-miui-gr-fw-zip/ κάνε delete οτιδήποτε έχεις περάσει στο κινητό για να έχεις μόνο αυτό το αρχείο μην γίνεται μπέρδεμα.
-
Παράθεση από 3ftw: “Το 2.2.4.0 είναι που έχει στο δεύτερο ποστ; ” Ναι το 2.0.0.4!! μπερδεύτηκες λίγο με τα νούμερα! Παράθεση από millboc: “Καλησπέρα.Απεγκατέστησα το Notify αλλά και το Mifit της κοινότητας, περνώντας πάλι στο κινητό. Πέρασα μετά από το post 2 τα αρχεία που πίστευα ότι έπρεπε να περάσω με βαση την έκδοση που έχω (v2.0.0.4), αλλά πάλι η οθόνη του band να δείχνει τα ίδια. Τώρα τι κάνω παιδιά??? ” Φίλε μου βλέπω ότι ταλαιπωρείσαι άδικα. Λοιπόν. Πρέπει να περάσεις 2 αρχεία και όχι έν…
-
Πάντως παιδιά με το τελευταίο Ελληνικό firmware και κινητό Mi Mix 2S η μπαταρία πετάει. Δεν το πολυ-παιδεύω η αλήθεια είναι μέσα στη μέρα αλλά και πάλι έχω πάθει πλάκα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60054/