Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τι σου δείχνει τώρα στην οθόνη?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από gianrika: “Ναι το mi fit εννοείται πως το έχω εγκατεστημένο. ” Μήπως πρέπει να δώσεις έξτρα δικαιώματα στο Mi Fit τότε. Δεν ξέρω αν αυτό είναι όντως το πρόβλημα βέβαια.
-
Όχι τις τραβάει από το Mi Fit. Αυτό το έχεις εγκατεστημένο? Ας πει και κάποιος άλλος που έχει iso μπας και βγάλεις άκρη και στα δείχνει σωστά!
-
Τα στοιχεία του καιρού διαβάζονται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. Αν δεν είναι μεταφρασμένα στην εφαρμογή θα σου βγάζει και τα ερωτηματικά. Αν γυρίσεις τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά λογικά θα σου εμφανίσει κανονικά τις λέξεις εκεί.
-
περίεργο. εμένα με ρώταγε πριν αναβαθμίσει. κάπου νομίζω έχει μια επιλογή για να σε ρωτάει πριν προχωρήσει σε αναβάθμιση. περίεργο που δεν στο βγάζει εσένα και αναβαθμίζει αυτόματα. Μπορείς να κόψεις με firewall το τσεκ από το router σου αν έχει βέβαια. Αυτό είναι το domain που πρέπει να κάνεις block: android.googleapis.com Αν έχεις βέβαια firewall στο router!
-
Πολύ περίεργο. Δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο το wifi πάντως. Το συνδέεις σε 5hz έτσι? Εγώ ίσως το ξανάβασα να πάρει το τελευταίο update και να έβλεπα μπας και έστρωνε. Αν δεν τότε θα πρότεινα να το πας πίσω για αντικατάσταση ως ελαττωματικό κομμάτι. Το ευχάριστο σε γενικές γραμμές πάντως είναι ότι δεν το έχουν παρατήσει το μηχανάκι. Αφού πριν λίγες μέρες έβγαλαν μικρό update σημαίνει ότι δουλεύουν ακόμα επάνω στο firmware οπότε ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βγει μια σωστή έκδοση που θα παίζουν ό…
-
Μπράβο!! 1) Χρησιμοποιείς το δικό του HDMI cable? Επίσης σε κάποια φάση είχα διαβάσει για ελάχιστο πείραγμα στα developer options ώστε να εξαλειφθούν τέτοιες ανωμαλίες αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς. Αν ψάξεις στο google για κολλήματα και σπασίματα κλπ ίσως βρεις κάτι. 2) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: τώρα που φόρτωσε κανονικά και πέρασε το μεγάλο update πήγαινε και κάνε Factory reset!! Το ξέρω γίνεται λίγο κουραστική η όλη φάση αλλά μετά από τέτοιο update το συστήνουν όλοι για να κάτσει σωστά το όλο λειτουργικό και θ…
-
Όπως γράφουν και άλλοι είχαν παρόμοιο κόλλημα. Θα έλεγα να δοκιμάσεις πάλι με το auto-update (το αρχειάκι δηλαδή που γράφει μέσα για auto-update). 2ον για update.zip βάλε την 2η έκδοση με τη μεγαλύτερη version Android (BUILD 2179)! Είμαι σίγουρος ότι σώζεται απλά θα σε παιδέψει βλέπω λίγο περισσότερο.
-
@mfluder χρησιμοποίησε άλλο usb drive και πέτα μέσα σκέτο το update.zip χωρίς το αρχείο για αυτόματο update. Βγάλε ρεύμα και κράτα πατημένα πάλι τα κουμπιά για να μπει recovery mode πάλι μόλις συνδέσεις καλώδιο ρεύματος και δοκίμασε να κάνεις πάλι update αλλά manually αυτή τη φορά. Πας ext και εκεί επιλέγεις το usb και μετά το update. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να κινηθείς με το χειριστήριο μέσα στο recovery mode αλλά κάντο με ηρεμία και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Το έκανα και γω εχτές αλλά όλα έγι…
-
Ωραία, οπότε πήρες την τελευταία έκδοση που τα παιδιά παραπάνω γράφουν ότι έστρωσαν τα πράγματα. Τι θα έλεγα. 1) Κάνε ένα factory reset μιας και άλλαξες έκδοση Android ώστε να κάτσει σωστά το μεγάλο αυτό Update και μετά δες αν έχεις προβλήματα ή όχι. 2) Αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το downgrade σε μια σταθερή Oreo version όπως περιγράφεται εδώ: Xiaomi MDZ-16-AB Solution to Downgrade from Flaky Oreo Build 2303 OTA to More Stable Build 2179 : AndroidTV Εννοείται …
-
Καλησπέρα φίλε μου. Σε ποια έκδοση ακριβώς σου αναβαθμίστηκε το Mi box? Αν πας ρυθμίσεις στο About μπορείς να γράψεις ακριβώς την έκδοση και το build number?
-
Παράθεση από liljordan: “Πριν 2 μέρες έκανε μια ενημέρωση ξανά πάλι το ίδιο σε oreo 8 κ σαν να βλέπω ότι έστρωσαν τα πράγματα..... ” Παράθεση από blade_: “Τελικά την έκανε αυτόματη και μένα, δε ξέρω αν είχε βγει η δεύτερη ενημέρωση που λέει ο φίλος γιατί μόλις άλλαξα dns και έκανα restart την έβγαλε και πηγαίνει μια χαρά δεν έκανα reset ” Παιδιά αναφέρεστε φαντάζομαι στα προβλήματα με συγχρονισμό ήχου με εικόνα ε? Είμαι με 6άρα ακόμη και έχω προβλήματα συγχρονισμού. Αν με αυτό το έξτρα update πα…
-
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Mi Band 3 Προστέθηκαν οι αναβαθμισμένες εκδόσεις για τα Ligth Themes (v44). Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε κανονικά με το Notify & Fitness.
-