ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από Pantak: “τελος παντων δεν θα πω τιποτε αλλο σε ευχαριστω για την αναφορα παντως ” να εισαι σιγουρος οτι αναφορα απο εμενα ΔΕΝ επεσε! καλο σου βραδυ και καλη καρδια...
Παράθεση από Pantak: “Αν ειναι ετσι το αποσυρω δεν ειναι πανταως τοσο σεξιστικο . συγνωμη αν σε προσεβαλα ” δεν θα μείνω στο ποσο σεξιστικό ειναι το "είσοδος-έξοδος ολο το 24 ωρο" γραμμένο στο συγκεκριμένο σημείο, γιατι δεν θελω να δωθεί συνεχεια κ να "χαλασουμε" το όμορφο θεμα του George, ούτε φυσικά να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον mod... Κρατάω λοιπον το ότι το απέσυρες κ ολα καλά!
Υπαρχει καλό χιούμορ και κακό χιούμορ! Υπάρχουν αστεία που κάνουν κάποιους να ξεκαρδίζονται και άλλους να κρυώνουν... Κατι τόσο σεξιστικό ομως, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι αστείο και προσβάλλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις γυναίκες μέλη του φορουμ, ανάμεσα σ αυτές κ εγω!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από makis1024: “@Angelatsakas πες μας τι έκανες ρε σύ, είμαστε εικοσιπέντε άτομα πάνω από το κινητό του φίλου σου. Το ξεκλείδωσες; ” οχι ακομα! Ακούει ρεμπέτικα για να πιάσει tempo!
Παράθεση από caeser: “Γιατρέ ( @maddoctor) πήρα μερικά από τα χάπια-κέρασμα της @koko και κάθε φορά που πάω στο καθρέπτη βλέπω κάτι τέτοια... Θα ζήσω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12754/ ” πήρες πολλά μαζί φαίνεται! Μοναχοφαγά! Για να τα μοιραστείτε ηταν... Δεν ηταν για χόρταση! Υπομονή τωρα να περάσουν οι παρενέργειες!...
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από koko: “Σου κανω σεφτέ George! (Αφιερωμένη στους mods μας!) ” Βλέπω έβαλες από το καλό πράγμα, όχι γενόσημα! ” ωχ! Ξέχασα ότι (όπως κάθε φορουμ που σέβεται τον εαυτό του) εχουμε και doc εδω!!! Αφήνω λοιπον σε εσενα να προτείνεις δοσολογια!
Παράθεση από MIUI_ART: “Και λίγο χαβαλές στην κοινότητά μας δεν βλάπτει... Άλλωστε στον καφενέ που βρισκόμαστε, νομίζω πως είναι και ο κατάλληλος τόπος για κάτι τέτοιο.. Και μιας και είπα καφενές, να ευχαριστήσω και την κοκόνα μας για τις φραπεδιές... ” τη φραπεδια την ειδες... τα "κερασματα" παραδιπλα δεν τα προσεξες?