Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 527.
-
ΘΗΛΥΚΟ είναι παιδιά... ΘΗΛΥΚΟ!
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από koko: “Μήπως να κάναμε κανένα ποστ, να μαζευτούμε οι γυναίκες του φορουμ κ όταν προκύψει ανάγκη να σφυρίζει μια και να κάνουμε όλες ντου; Ντου απο παντού! ” Διαβλέπω μια επαναστατική τάση?Χμμμ...ακολούθησε τον "οδηγό" απο κάτω. Είναι εύκολος: -Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις--->Λειτουργία με ένα χέρι -Τώρα κρατάς και χειρίζεσαι το κινητό με το ένα χέρι και με το άλλο κάνεις ότι και ο Mitu από κάτω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12687/ ” Χαχαχαχαχαχ…
-
Παράθεση από caeser: “αλλιώς θα βάλω το Γιώργο (καλώς ήλθες @george.nathas !!!), τώρα που έμαθε, να σου πατήσει όλα τα αυγά που έχεις κερδίσει! ” μην τον ακούς Γιώργο! Με φθονεί! Εποφθαλμιά τα αυγά μου! Άμα βρω τα σκούρα μου θα σε φωνάξω να βάλεις πλάτη να σώσουμε τα έρμα τα αυγά που με τόσο κόπο μάζεψα!
-
Παράθεση από caeser: “(Μα καλά...έβαλες R.I.P. στον τίτλο????). "Απαιτώ" εξήγηση... ” είσαι ο μοναδικός που το πρόσεξε! (Σιγά μη σου ξέφευγε!).. Ειπα να πειραξω ελαφρώς τον τόσο "κοινό" τίτλο κ να τον κανω "ιδιαίτερο"... Τόσο, που να μην τον πιάνει το μάτι, εκτός κ αν κάποιος εχει τη δική σου παρατηρητικότητα...
-
Εγω; Πότε και δεν το πήρα χαμπάρι;;;
-
Με πληγώνεις @Giannisagal
-
Αν κ εχω σχεδόν ενα μηνα εδω, ας συστηθώ έστω και καθυστερημένα... Ειμαι η Κοκώνα, ετών 35, κάτοικος Δωδεκανήσου... Θεωρούσα πως είχα μια καλή σχέση με τα κινητά (μια κ ήμουν αυτή που διόρθωνε τα μικροπροβλήματα στις συσκευες συγγενών κ φίλων) μεχρι που brickάρα το redmi note 2 μου και τα ειδα ολα κωλυόμμενα... Αναζητώντας στο Google τεχνική υποστήριξη xiaomi στην Ελλάδα, έπεσα πάνω στο φορουμ! Έκανα εγγραφή για να βρω βοήθεια στο πρόβλημα μου, μη σκοπεύοντας να παραμείνω μέλος, αφου τελικά αποδ…
-
ΘΗΛΥΚΟ είναι παιδιά... ΘΗΛΥΚΟ!
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜήπως να κάναμε κανένα ποστ, να μαζευτούμε οι γυναίκες του φορουμ κ όταν προκύψει ανάγκη να σφυρίζει μια και να κάνουμε όλες ντου; Ντου απο παντού!
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από koko: “Και στα σοβαρά τωρα, το "koko" ειναι οι δυο απο τις τρεις συλλαβές του ονόματος μου... ” The coconut nut is a giant nut If you eat too much, you'll get very fat Now, the coconut nut is a big, big nut But it's delicious nut is not a nut youtube.com/watch?v=SKusccsfg6I&nohtml5=False ” μόλις άκουσα το τραγουδάκι! Ωραίο!!!