Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 527.
-
και οχι τιποτα αλλο... Φοβάμαι μην με τόσο διάβασμα παρασυρθω και πάω και πειραξω κανέναν kernel και μετα πιασ'το αυγο και κουρεφ'το
-
Παράθεση από Giannisagal: “λοιπον ρουφαω το αυγο μου και ησυχαζω γιατι δεν αφηνετε ουτε ενα και σε εμας κλεφτοκοταδες!!!!!!!!!!!!!!!!! μου εφυγε το ματι σελιδα-σελιδα πανω-κατω δεν τρωγεστε με τιποτα!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?????) ” Άσε! Μια απ τα ίδια και εγω! Εχω διαβάσει ολα τα άσχετα με τη συσκευη μου θεματα (χωρίς να καταλαβαίνω λέξη εννοείται!) και αυγο δεν βρήκα! Και κουνιέται και η καμπανουλα σαν τρελή για να μου πει ότι κάποιος βρήκε αυγο... Η ρουφιανα παίζει με τον πόνο μου!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εγώ σε λίγο θα έχω 12κάδα... ” στα 13 αυγά παίρνεις την κότα δώρο!
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@mixaliscy οχι ακριβώς... Δεν ήρθε δηλ "ουρανοκατέβατο" το ονομα μου, έμπνευση στα κεφάλια των γονιών μου! Ειναι το ονομα της γιαγιάς μου, που το πήρε απο τη δική της γιαγιά κ.ο.κ... Και οχι, δεν το κλέψανε απο τον κόκοτα! (Παρεμπιπτόντως... Τον κόκοτα στα αγγλικά τον φωνάζουν chichicken άραγε??)
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από koko: “Το username μου (koko) αποδείχτηκε προφητικό μιας και όταν το επέλεξα δεν ήξερα ότι το boss θα σκαρφίζονταν κότες και αυγά!... Αλλού τα κακαρίσματα και άλλου γεννάν οι κότες ομως!... Και στα σοβαρά τωρα, το "koko" ειναι οι δυο απο τις τρεις συλλαβές του ονόματος μου... ” Γρίφους μας βάζεις τώρα... Ποιό όνομα έχει δύο "κο-κο" μέσα? Πλάκα μας κάνεις?Εμένα μου θυμίζει, τα στρώματα "κόκο-ματ" όταν νυστάζω, "κόκο-ρα" (κρασάτο) όταν πεινάω, και όταν τρώω "κοκο…
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από koko: “του ονόματος μου... ” Κόκοτα εσύ? Δεν άντεξα ” Χαχαχαχαχα μια φωτο φαβοριτας θα σε πείσει!
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο username μου (koko) αποδείχτηκε προφητικό μιας και όταν το επέλεξα δεν ήξερα ότι το boss θα σκαρφίζονταν κότες και αυγά!... Αλλού τα κακαρίσματα και άλλου γεννάν οι κότες ομως!... Και στα σοβαρά τωρα, το "koko" ειναι οι δυο απο τις τρεις συλλαβές του ονόματος μου...
-
Είσαι απίστευτος! Ακομα και εγω καταλαβα αυτά που έγραψες!...
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από koko: “Και εγω φαντάστηκα πως σήμαινε "η miui ειναι απ'την ARTa"... Μου το χάλασες τωρα! ” Συγνώμη που σου το χάλασα.. ” αυτο θα πει απομυθοποίηση! Γ αυτο δεν πρέπει οι σταρ να αποκαλύπτεστε!