Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 527.

• χαχα caeser! Θα τα κόψει ή λογοκρισία!

• δεδομενων των αντιξοων συνθηκών κάτω από τις οποίες υλοποιηθηκε το όλο πρότζεκτ, το αποτέλεσμα με ικανοποιεί απόλυτα! Ο κωστας εριξε τρελή δουλειά, έφαγε παρά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του και τελικά έκανε το θαύμα του! Προσωπικά, τον ευχαριστώ για την εμπειρία που μου πρόσφερε, και σίγουρα πέρασα καλά κάνοντας τη δουλειά που μου αναλογούσε... Θα έχω να θυμάμαι το απίστευτο γέλιο που ριξαμε, και τα αρχειακια ήχου με σαρδαμ, παιδιά, σκυλια, εξατμίσεις και ΠΟΛΥ βρισιμο που "ξέμ…

• αμα έρθω κυπρο θα το καταλάβεις βρε! Θα κυκλοφορώ στους δρομους με μία μπλούζα που θα γράφει "μιχαααααληηηηηηηηηη!" Μαζί με το λογότυπο του @kostasrose (τον μιτου με την ελληνική και την κυπριακή σημαία)...

• γκρρρρ! Δύο μήνες νωρίτερα δεν μπορουσατε να την κάνετε τη συγκέντρωση; Δέκα λεπτά απόσταση από το σημείο συνάντησης σας ήμουν! Γκρρρρ!

• αυτο ήξερα και εγώ βρε κοντορεβυθουλη, αλλά με μπέρδεψε ο χρηστος! Όχι τίποτα άλλο, αλλά πάνω που λέω ότι έμαθα κάτι, μπερδευομαι πάλι και φτου κ από την αρχή!

• @pechr, μα αφού είναι "επιτυχώς δοκιμασμενες οι λειτουργίες", τι να το κάνει το root; Για να γίνουν οι επιτυχημένες πιο επιτυχημένες;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από takisfrag: “Ναι βέβαια μπορείς όπως σου λέει και ο φίλος απο πανω, αλλά από πείρα σου λέω ότι ψιλόστραβώνουν λίγο ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οντως! Και εδώ, την έκφραση στο πρόσωπο του υπαλλήλου στο ταχυδρομείο όταν καταφτανω με το κινητό στο χέρι (έχοντας ήδη ανοιχτή τη σελίδα των ελτα που δείχνει ότι το δέμα κατέφθασε πριν μισή ώρα), "χαρά" δεν τη λες!

• Video unboxing and review after 30 days of use

koko - - Hands on - Review

Μήνυμα

ενταξει!... Δεν έχω λόγια! Συγχαρητήρια!

• Αυτό έλειπε @vavis! Αφου είχες την αφρόκρεμα δίπλα σου, σιγά μη δεν τα καταφερνατε!

• Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από koko: “κωστη, εγώ να το γράψω το βιβλιαράκι... Εσύ θα μου βρεις εκδότη και αναγνώστες; ” Εκδότη δεν γνωρίζω αλλά έναν αναγνώστη τον έχεις σίγουρο ” οκ! Αν αποτυχω ως εκφωνήτρια, θα δοκιμασω εναλλακτικά να χτίσω συγγραφικη καριέρα! Να 'σαι καλά!

• κωστη, εγώ να το γράψω το βιβλιαράκι... Εσύ θα μου βρεις εκδότη και αναγνώστες;

• δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω παραθέσεις γιατί το μήνυμα μου θα φτάσει να καλύπτει 5 σελίδες! Ως κάτοχος όμως δυο "μήλων" και δύο "ρυζιων" νομίζω πως έχω αρκετή εμπειρία για να συγκρινω τις συσκευές που έχω δουλέψει... (Πάρτε καφέ και τσιγάρα γιατί ακολουθεί σεντόνι) Ή πρώτη μου συσκευή iphone ήταν το 4s το οποίο πήρα "δωρακι" σχεδον από την κοσμοτε, μετά από κάποιους μηνιαιους λογαριασμούς των 500€... Γιατί το αναφέρω; Γιατί πολύ απλά, όσο και αν το λιγουρευομουν, δεν υπήρχε περίπτωση να ακ…

• @FeatherBrain έχεις δίκιο! Έχω δηλώσει λάθος συσκευή!!!!! Κάτι τέτοια βλέπει ο geoanto και μας κραζει (δικαίως)

• Παράθεση από kosmasdel: “Αν το είχες φορτίσει πάνω από 90% ώστε να μηδενίσει ο μετρητής και δεν το έχεις ξαναβάλει στο ρεύμα ναι. Αλλά φαίνεται υπερβολικό πάντως. ” το έβαλα να φορτισει, αλλά για κανένα πεντάλεπτο μόνο γιατί μετά το χρειαστηκα και το αποσυνδεσα. Καλέ, έχουμε κινητάρα λέμε!

• μια και λέτε για sot, αυτό σημαίνει ότι έχω σχεδόν 12 ώρες sot? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19751/

• Παράθεση από ntikas: “Μιλάω στο τηλ με κάποιον και όταν θέλω να τερματισω τη κλήση και απομακρυνω το τηλ από το αυτί ή οθόνη οθόνη δεν ανοίγει.μονο όταν το κλείσει ο άλλος ανοίγει. Γνωστό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το κάνει και σε εμένα και ξέρω πόσο εκνευριστικο είναι! Και καλά να μιλάς με κάποιον και να τερματίσει ο άλλος την κλήση... Αν όμως κανεις κληση και ο άλλος δεν το σηκώσει, καταληγεις να αφήνεις άθελά σου μηνύματα στον τηλ…