Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 527.
-
Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
koko - - Video - Oδηγοί
Μήνυμαχαχα caeser! Θα τα κόψει ή λογοκρισία!
-
Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
koko - - Video - Oδηγοί
Μήνυμαδεδομενων των αντιξοων συνθηκών κάτω από τις οποίες υλοποιηθηκε το όλο πρότζεκτ, το αποτέλεσμα με ικανοποιεί απόλυτα! Ο κωστας εριξε τρελή δουλειά, έφαγε παρά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του και τελικά έκανε το θαύμα του! Προσωπικά, τον ευχαριστώ για την εμπειρία που μου πρόσφερε, και σίγουρα πέρασα καλά κάνοντας τη δουλειά που μου αναλογούσε... Θα έχω να θυμάμαι το απίστευτο γέλιο που ριξαμε, και τα αρχειακια ήχου με σαρδαμ, παιδιά, σκυλια, εξατμίσεις και ΠΟΛΥ βρισιμο που "ξέμ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Ναι βέβαια μπορείς όπως σου λέει και ο φίλος απο πανω, αλλά από πείρα σου λέω ότι ψιλόστραβώνουν λίγο ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οντως! Και εδώ, την έκφραση στο πρόσωπο του υπαλλήλου στο ταχυδρομείο όταν καταφτανω με το κινητό στο χέρι (έχοντας ήδη ανοιχτή τη σελίδα των ελτα που δείχνει ότι το δέμα κατέφθασε πριν μισή ώρα), "χαρά" δεν τη λες!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτό έλειπε @vavis! Αφου είχες την αφρόκρεμα δίπλα σου, σιγά μη δεν τα καταφερνατε!
-
δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω παραθέσεις γιατί το μήνυμα μου θα φτάσει να καλύπτει 5 σελίδες! Ως κάτοχος όμως δυο "μήλων" και δύο "ρυζιων" νομίζω πως έχω αρκετή εμπειρία για να συγκρινω τις συσκευές που έχω δουλέψει... (Πάρτε καφέ και τσιγάρα γιατί ακολουθεί σεντόνι) Ή πρώτη μου συσκευή iphone ήταν το 4s το οποίο πήρα "δωρακι" σχεδον από την κοσμοτε, μετά από κάποιους μηνιαιους λογαριασμούς των 500€... Γιατί το αναφέρω; Γιατί πολύ απλά, όσο και αν το λιγουρευομουν, δεν υπήρχε περίπτωση να ακ…
-
Παράθεση από ntikas: “Μιλάω στο τηλ με κάποιον και όταν θέλω να τερματισω τη κλήση και απομακρυνω το τηλ από το αυτί ή οθόνη οθόνη δεν ανοίγει.μονο όταν το κλείσει ο άλλος ανοίγει. Γνωστό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το κάνει και σε εμένα και ξέρω πόσο εκνευριστικο είναι! Και καλά να μιλάς με κάποιον και να τερματίσει ο άλλος την κλήση... Αν όμως κανεις κληση και ο άλλος δεν το σηκώσει, καταληγεις να αφήνεις άθελά σου μηνύματα στον τηλ…