Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 527.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• @Casper Cas ειπες ότι έχεις κάνει άλλο unlock σε άλλη συσκευή.. άρα κωδικό έχεις ήδη! Αν έχουν περάσει πάνω από 30μερες από το τελευταίο σου ξεκλειδωμα, δε χρειάζεται να πάρεις νέα έγκριση!

• το redmi note 2 ΔΕΝ χρειάζεται ξεκλειδωμα! Ακολούθησε τον οδηγο για καθαρή εγκατάσταση χωρις να κάνεις τίποτα παραπανω

• Παράθεση από Paul_invi: “ ” ναι υπάρχει και unofficial τρόπος, παρόμοιος με αυτόν για το mi4c, αλλά μην βιαζεσαι. Περίμενε να πάρεις την έγκριση, δοκίμασε τότε, και αν δεν γίνεται τίποτα, τότε κοιτάς για εναλλακτικες

• πας στο κινητό που ξεκλείδωσες, στην εφαρμογή mi account. Πατάς αποσύνδεση. Σε ρωτάει "διαγραφή ή διατήρηση στη συσκευή";. Πατάς διαγραφή και σβήνεται ότι έχεις δικό σου στο"ξένο" τηλ και είχε πριν συγχρονιστεί με τον λογαριασμό σου

• geoanto555 wrote: Μπορεί να είσαι στην 3η περίπτωση... Κανε κάτι... Δοκίμασε να σβήσεις το mi account απο κινητό, και να το ξανα βάλεις με username τον αριθμό(+3069******)σου Αστο να συγχρονίσει .... εκείνη την στιγμή άνοιξε και το miflashunlock και κάνε σύνδεση με τον ίδιο τρόπο.. Κάνε επανεκκίνηση σε fastboot το κινητό και δοκίμασε... Λογικά έχεις βάλει το τηλέφωνο στο account σου εεε? [/quote] Παράθεση από pechr: “Παράθεση από koko: “Απεγκαθιστω το πρόγραμμα, το ίντερνετ ξεμπλοκαρει, αλλά το …

• βοήθα με να σε βοηθώ χαχαχαχα! Μιχαλη άναψε τη συσκευή σου, πήγαινε settings/about και άγγιξε 7-8 φορές εκεί που λέει την έκδοση της ρομ που φοραει το κινητό σου για να σου ανοίξουν οι επιλογές για προγραμματιστές. Μετά πήγαινε settings/additional settings/programmers options και βάλε το oem unlock και το usb debugging στο ον. Σβησε κινητό, βάλε ξανά σε fastboot και επιχείρησε και πάλι ξεκλείδωμα. (Τα θυμάμαι επειδή τα έκανα και εγώ προχτες. Σε δύο τρεις μέρες πάλι δε θα θυμάμαι τίποτα)

• ξανα δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως πριν (με fastboot mode κλπ)

• μπες στην εφαρμογή mi account από το rn3pro σου. Πάτησε "αποσύνδεση" και μετά "διατήρηση στη συσκευή" ούτως ώστε να αποσθνδεθειςς μεν, αλλά να παραμείνουν ανέπαφα τα αρχεία σου

• ναι. Με power και volume-

• δεν το έχεις; Γιατί;;;; ( για να ανοίξουν οι επιλογές για προγραμματιστές θέλει πολλαπλό tap στα about του κινητού σου, πάνω στην έκδοση της ρομ... το έχεις κάνει;)

• οπως είπα και πριν, κάθε δυνατή προσπάθεια official ξεκλειδωματος απετυχε, οπότε κατεφυγα στον οδηγο για unofficial ξεκλείδωμα και τα κατάφερα με την πρώτη. Ευχαριστώ πολύ όσους είχαν την καλοσύνη να βοηθήσουν δίνοντας μου πιθανές εναλλακτικές για διόρθωση του σφάλματος που προέκυπτε (geoanto, amigagr, pechr και lallas)! Ένα μεγαααλο ευχαριστώ όμως και στον άνθρωπο που αναλαμβάνει πάντα να μου λύσει κάθε μικρή ή μεγάλη απορια και να με βγάλει από την απόγνωση κάθε φορά που κολλάω κάπου (κοινώς, …

• @amigagr να μη σε απογοητευσω, αλλά εγώ κ στο rn3pro μου αντιμετωπισα θεματακι στο ξεκλείδωμα... Δεν μπορούσα να περάσω dev και τελικά κατάφερα και ξεκλειδωσα με stable Όσον αφορά το mi4c, ξεκλειδωσα με τον unofficial τρόπο

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• οκ. Πάω από την αρχή στον άλλο οδηγό. Θα σε ταγκαρω εκεί όταν κολλησω... γιατί το ότι θα κολλησω είναι δεδομένο!

• δεν!... μου γραφει token verification failed, reboot the device. αρα να τον παρω ολο τον οδηγο κατα γραμμα απο την αρχη?

• ανεστη δοκιμασα και απο αλλο πισι αλλά εφαγα xiamoχυλόπιτα! βρε κλε μου λάλλα ωραιο ακουγεται αυτο που ειπες (να γλυτωσω κανενα βημα) αλλά για εξηγησε μου απο ποιο σημειο και μετα θα ακολουθησω? σας πρηζω ε?

• ανεστηηηηη βοηηηηηθα!

• τωρα εγώ που έστειλα όλα τα σχετικά στην xiaomi και μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να ξαναδοκιμασω σε καμία βδομάδα, τι κάνω;;;