Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 527.

• @amigagr διάβασα αυτά που μου επισημανες και δοκίμασα και τον τρόπο που αναφέρεις ότι σε εσένα επέτρεψε ξεκλειδωμα (δηλ. Δεύτερο signing in με αριθμό τηλεφώνου και verification code), αλλά ούτε έτσι κατάφερα κάτι. Έστειλα στην xiaomi μέιλ με τα screenshots που αναφέρει ο @lallasgr στον οδηγό του και ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να λυθεί το θέμα σύντομα. Στο μεταξυ θα δοκιμάσω αύριο ξανά με άλλο πισι ίσως και καταφέρω κάτι... Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση γιατι αφού εκθειασα την xiaomi στη φίλη μου πείθ…

• αρα επόμενη λύση είναι να δοκιμάσω αύριο από άλλον υπολογιστή και αν και αυτό αποτυχει, τότε πάω για τον οδηγό του @lallasgr με μέιλ στην xiaomi και τα απαραίτητα screenshots... Αλλη πιθανή λύση παίζει;

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18072/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18073/ για δεσ... στην πρωτη φωτο ειναι πριν συνδεσω το κινητο και η δευτερη ειναι μετα

• χρηστο, το κατεβασα. πώς τσεκαρω τωρα τους drivers?

• @geoanto555 το έκανα. Τίποτα! Χρηστο, το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής

• Παράθεση από geoanto555: “Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ποια ρομ έχει το κινητό...Φυσικά θεωρώ αυτονόητο να έχεις βάλει σωστά το account στο κινητό και να έχει συγχρονίσει... Τέλος θα σου πω ότι το mi4c έχει λίγο θεματάκια με το ξεκλείδωμα.. ” Ο account είναι 1000% σωστός και συγχρονισμενος. Ή ρομ που φοραει είναι official china dev (την πέρασα εχθες, αφού πρώτα είχα δοκιμασει να ξεκλειδώσω με stable μπας και...)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18069/

• guyyyyys!!! Παρέλαβα χτες ένα mi4c που είχα παραγγείλει για φίλη και ανέλαβα να της το σεταρω. Από εκείνη την ώρα μου έχουν βγει τα μάτια μπροστά στο pc και αποτέλεσμα "0". Αρχικά, ενώ το τηλέφωνό ήταν με 26% μπαταρία, το εσβησα για να το βάλω σε fastboot mode και να επιχειρήσω ξεκλειδωμα και απλά ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ ΞΑΝΑ! Το έβαλα για φόρτιση, αλλά σημείο ζωής κανένα! Μετά απο κανένα 6ωρο στον φορτιστή και μία αλληλουχία προσευχών και καντηλιών μου έκανε τη χάρη να ανάψει (κρατούσα κανένα διλεπτο πατημεν…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• μη μου λέτε τέτοια! Λίγες ώρες πριν παρήγγειλα ένα mi4c! Μήπως να το ζητησω κατευθείαν με china dev;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ευχαριστουμε! @Bodai, αυτό το αφιλοτιμο μετράει λάθος! Από τα 35 και μετά αφαιρούμε χρόνια, δεν προσθέτουμε... Σήμερα κλείνω λοιπόν τα 34, του χρόνου τα 33 κ.ο.κ

• ειχες δίκιο! Εκεί ήταν! Ευχαριστώ!

• σ'ευχαριστω!

• @MIUI_ART διπλοπόσταρα κατά λάθος. Πώς το σβηνω;

• Ερώτηση παιδιά!... Σε κάποιες ενέργειες (λήψη αρχείων, άνοιγμα συνδέσμων κλπ) εμφανίζεται ή επιλογή "ολοκλήρωση ενέργειας με...".... Αν επιλέξουμε κάποιο μέσο εκτέλεσης και έχουμε πατήσει "να θυμάται την επιλογή" υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της προεπιλογής αυτης αργότερα;

• δοκιμασε αν θες πρώτα να ξεκλειδώσεις με τη ρομ που φοράς τώρα. Σε εμένα πετυχε! Ξεκλειδωσα με 7.3.6 stable χωρίς να περάσω την dev

• thanks @DaRk_dOg! Τώρα αν δε βαριέσαι εξήγησε μου και τι είναι τα κοκκινοπρασινοκιτρινα που βλέπω από κατωforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15649/