Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 527.

• @DaRk_dOg πώς βρίσκω τις πληροφορίες από το screenshot που ανεβασες;... Βασικά... Τις βρήκα, αλλά χωρίς γραφημαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15647/γραφημα

• Παράθεση από NasDriver: “Για να βάλεις την ελληνική πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader Ξεκλείδωμα του Bootloader. Δοκίμασε με την ρομ που είσαι τώρα, αν δεν σε αφήσει θα πρέπει να βάλεις την official china developer, αν θυμάμαι καλά για το Redmi Note 3 Pro μιλάμε οπότε πας εδώ για αλλαγή Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” αφου έχει official rom γιατί να ακολουθήσει τον οδηγό αλλαγής από unofficial σε official; Ρωταω γιατί κ εγώ offi…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από george.nathas: “a64d344019a54374ade07566271f6a06.png @koko bloko ” σορυ, δεν κατάλαβα...

• @echaosad το ίδιο συνέβει και σε εμένα τον περασμένο μήνα. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι έχει καλυφθεί το μηνιαίο πόσο εμβασματων της τράπεζας και να ξαναπροσπαθησω στις αρχές του επόμενου μήνα.

• Παράθεση από zananiro: “Μου έπεσε κάτω το κινητό... 8132194c27080877579d4bc4808bfae4.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15610/

• κρατήστε μου ένα κιλό!

• Ξεκλείδωμα του Bootloader.

koko - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

ακολουθεις τον οδηγό. Ανοίγεις, συνδεεσαι με λογαριασμό mi (καλύτερα με email και όχι τηλέφωνο) και τσεκαρεις... Από εκεί μετά θα σε οδηγήσει στην σελίδα που ζητάς άδεια για ξεκλειδωμα

• Παράθεση από NasDriver: “βρίσκεις μία καφετέρια με κλιματισμό και κάθεσαι εκεί με το λάπτοπ ” ... Χαζεύουν το κινητό σου, αγοράζουν κ άλλοι xiaomi, γίνονται μέλη στο φορουμ, το συστήνουν σε συγγενείς και φίλους, φτάνουμε τις 20.000 μέλη, παίρνεις και μετάλλιο "πόλος έλξης"

• ναι χρειάζεται... Αλλά με τόσα wifi spots, σίγουρα θα βρεις κάπου να κάνεις τη δουλειά σου

• Παράθεση από tsine: “Μιλάει για unofficial ROM που βγαίνουν Xda-developers από Freε Lancer programmers που έχουν τον πηγαίο κώδικα του cyanogen... Το πηγαίνουν σταδιακά κάνοντας πολλές αλλαγές και απανωτά compile μέχρι να βγάλουν κάτι που να θεωρηθεί αρκετά usable και να το αναρτησουν... ΑΝ μετά υπάρξει μεγάλη ζήτηση τότε αρχίζει το στάδιο της έκδοσης τον official cm nighty ROM η από τον ίδιο developer η από το cm Team Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” ωραια που τα λες!!!... Τι κρίμα που το go…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• @ecoek αν σε ενδιαφέρει να μαθεις (εκτός από το να φτιάξεις την συσκευή σου) προσπάθησε το!

• done και από εμένα! Παιδεύτηκα αρκετά με drivers κλπ, αλλά τα κατάφερα! Φυσικά όχι μόνη! Να'ναι καλά ο @dnomikos και ο @lallasgr που με ανεχτηκαν και με βοήθησαν απεριόριστα!... Σας ευχαριστώ guys!!! Όσο μαζοχιστικο και αν ακούγεται το να προσφέρεται η επιλογή του teamviewer για να γλυτώσεις κόπο και εσύ να επιμένεις να παθεις για να μάθεις, εν τέλει αξίζει!!! Άσε που το "παιδεμα" ανεβάζει την αδρεναλίνη! Τώρα έχω ένα κινητό που ΠΕΤΑΕΙ χάρη στα "παιδιά της miui hellas". Για άλλη μία φορά χαίρομα…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 - Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε :xiaomi redmi note 3 pro (3/32) - Ημερομηνία αγοράς : 2/6/16 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8 (του "κοβω" δυο ποντους, οχι επειδη δεν ειμαι ευχαριστημενη με τον χρονο παραλαβης, αλλά επειδη εκανε 6 μερες να φυγει το δεματακι μου απο εκει. για να ειμαι δικαιη ομως, μου ειπε οτι η αποστολη αργησε λογω του οτι δεν υπηρχαν αμεσα διαθεσιμα τα 'καλουδια" …

• χμ... τι κανουμε οταν υπαρχει θεμα με τους drivers? ακολουθησα τις οδηγιες για το adb, αλλά δεν "βλεπει" το κινητο!... now what? παω για mi pc suite?

koko - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

τον καταφερα τον ατιμο τον bootloader τελικα! τον ξεκλειδωσα φορωντασ official stable, αφου ομως την ειχα πρωτα αναβαθμισει στην 7.3.6 παμε για την δικη μας τωρα και... fingers crossed!

koko - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

@pechr φοβαμαι μην ξεπερασω το οριο των 4 ημερων και παω για... αιωνια σου η μνηνη αειμνηστε και αξιομακαριστε RN3pro ημων...