Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 527.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από koko: “προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader (εχοντασ official stable) kai pairnv to mhnyma "could't verify device. curren't device is different from the account info on the device". τι κανω? ” @koko δεν πιστεύω να προσπαθείς να ξεκλειδώσεις bootloader σε XRN2;; (επειδή αyτό βλέπω στο προφίλ σου ως συσκευή)Το κινητό που προσπαθείς να ξεκλειδώσεις δήλωσε το ως συσκευή στο profil σου στο mi-account ” κατσε να καταφερω να το σεταρω και κανω μετα τα απαραιτητα Παράθ…
-
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπροσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader (εχοντασ official stable) kai pairnv to mhnyma "could't verify device. curren't device is different from the account info on the device". τι κανω?
-
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαεχω παρει ηδη κωδικο (της xiaomi τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν)
-
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Bodai: “Είναι στην γειτονιά σου ο @dnomikos οπότε μην φοβάσαι τίποτα!!! ” Έχουμε και άλλο Ροδίτη και μου ξέφυγε; ” ροδος, οχι... Δωδεκανησα, ναι
-
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@dnomikos το κοβω να εχεις "πακετο" χαχα
-
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@iAmLiakos δεν το μετονομασα γιατι δεν εγραφε κατι τετοιο ο οδηγος! Αχ θα του βγαλω τα ματια του του καημενου, το κοβω!
-
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπαρελαβα το rn3pro με official stable. παω να περασω chinese dev, την εχω βαλει χυμα στο τηλ, παω απο updater, τρεις τελιτσες δεξια κλπ... αλλα... βγαινει μηνυμα could't verify package
-
Χαχαχαχα BANάκι κ ετσι chief; ουτε ετσι θα γλυτωσετε απο εμενα! Λερναια υδρα... Ενα κεφαλι θα μου κοψετε, δυο θα φυτρωσουν
-
Μολις βρηκα την εικονιτσα με τη βαλιτσα!!!!! Με στελνεις διακοπες @MIUI_ART ή με διωχνεις;;
-
Αν βρω καρπουζακι γινεται να καταμετρηθουν και τα κουκουτσια;
-
Εγινε η κληρωση γιαννη! Ο @mixaliscy κερδισε ενα ηχειι bluetooth