Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
εικονικα πληκτρα
ΜήνυμαΠάτα τον Kernel επτά φορές να μπεις Cit και να κάνεις test.
-
Πέρασε μια fastboot Rom σε edl mode και mi flash για Tissot , με Testpoint. Η διαδικασία ήταν σωστή με τα σωστά tools και driver όπως και την σωστή fastboot Rom , στην αρχή έβγαζε, cannot receive hallo package. Διαφορετικά καλώδια , restart υπολογιστή , usb 2 όλα τα αποκλείσαμε... Με fastboot getvar all σε fastboot mode δες χαμηλά τι γράφει Tissot , tiffany ίσως και oxygen , θυμάμαι τότε έκαναν μαϊμουνιές οι Κινέζοι , εάν γράφει Tissot είναι όλα καλά εάν γράφει ένα από τα άλλα έχουμε πρόβλημα . …
-
@marios2004 σου απάντησε ο @amavroudis στο μήνυμα #71 σε dipper οι developer με την 20.9.4 πήραν την τελευταία τους αναβάθμιση διότι επήλθε end of life για τις dev roms σε mi8. Εάν θέλεις αναβαθμίσεις πρέπει να μεταπηδήσεις σε stable Rom.
-
Να μιλήσεις με τον πάροχο σου κινητής τηλεφωνίας να επιτρέψει η sim σου να μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα από πενταψήφια SMS.
-
Οκ πάσο Γιώργο.
-
Ναι Γιώργο και εγώ που δεν είμαι την έχω την δυνατότητα. Αλλά το πάω χειροκίνητα , μου αρέσει η διαδικασία. Από τον updater είσαι δεν είσαι vip σου βγάζει ενημερώσεις. Mail δεν μου έρχεται αλλά λόγω του Kenzo που είχα και είχα να φλασάρω Ρομ από πέρυσι τώρα με το που βγει η νέα xtrv , τρέχω.
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10_20.11.12_v12-11.zip
-
Σε redmi note 7 , Lavender όλα καλά.
-
Μι8 Died
ΜήνυμαΤο chip του baseband είναι δηλαδή hardware δυστυχώς διότι είναι πάνω στην eMMC. Χρειάζεσαι άλλη μητρική , μόνο εάν βρεις μεταχειρισμένη από άλλο κινητό mi 8 διότι καινούργια είναι πολύ ακριβή και δεν συμφέρει. Δυστυχώς....
-
Αφού παίρνεις device unlocked true , δεύτερη γραμμή ,είναι όλα καλά. (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.053s] finished. total time: 0.055s Το mi a1 λόγω android one , ξεκλειδώνει και απλά με την εντολή από cmd και adb σε fastboot mode με την εντολή fastboot oem unlock, δεν χρειαζόταν mi unlock tool.