Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠερίμενε εντυπώσεις από άλλους αγοραστές , γιατί και το h96 pro plus ήταν τούμπανο για την εποχή του με τον s912, στην υλοποίηση όμως τα χάλασε. Δεν λέω ότι είναι κακό απλά περίμενε λίγο να δεις εντυπώσεις. Δυνατά σημεία είναι ο s905x3 , η 4 ram 64 rom και η δυνατότητα σύνδεσης με 2,5" σκληρού έως 4 tb. Magicsee δεν είναι όνομα που παραπέμπει σε κάτι τόσο ποιοτικό και δοκιμασμένο όπως beelink , mecool , tanix , Nvidia shield , mi box , Minix , zidoo θα ήμουν επιφυλακτικός , χωρίς από την άλλη να…
-
Σβήσε το Lemobil Android interface με δεξί κλικ διαγραφή και άσε το να βρει τους σωστούς drivers ή βάλε τους χειροκίνητα , είναι στην διαδρομή του mi flash στην κατηγορία drivers, snapdragon για το Mi 9T pro , εάν έχεις το κινητό που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου.
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
makis1024 - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι τόσο αναλυτικά @GUZGUN ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από termit: “makis1024 ξέρεις ποιο είναι το πιο περίεργο? Το τηλέφωνο μπαίνει στο ίντερνετ μέσω δικτύου (άρα έχει σήμα) αλλά δεν παίρνει τηλέφωνο (άγνωστο γιατί). Όσο για τα καλώδια της κεραίας είναι στη θέση τους!” Ωραία το τηλέφωνο έχει ξεκολλήσει ποτέ από την μια γραμμή σήμα ; Να πάει στις τρεις , τέσσερις , πέντε; Εάν ναι , ούτε εκεί μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο; Εάν είναι πάντα κολλημένο στην μια γραμμή , δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η μια γραμμή μπορεί να επαρκεί …
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΚαι εγώ όσες φορές παρήγγειλα από εκεί , ποτέ δεν είχα πρόβλημα και να είχα, πιστεύω τα παιδιά θα μου έβρισκαν άμεσα λύση , είναι επαγγελματίες του είδους.
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΕννοεί ποιό skroutzμάγαζο είναι (σε ελεύθερη μετάφραση).
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΘα μας πει η κοπέλα.
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΆρα διαβασμένος ήταν , μπράβο του.
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΔεν είναι όλοι απατεώνες @amavroudis , μου φαίνεται η κοπέλα έπεσε στο καλύτερο κατάστημα , τέτοιο προαίσθημα έχω...