Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Τι εννοείς , έμεινες λίγο πίσω ; Κατεβάζεις το buildProp editor από Google play store , του δίνεις δικαιώματα root και προσθέτεις τις γραμμές που σου λένε τα παιδιά , save και πας properties και αλλάζεις τα δικαιώματα.

• Δες το post του @cacau μήνυμα #2831

• Βρήκα αυτό , με κάθε επιφύλαξη , δεν έχω το Begonia...redmi Note 8 pro recovery-红米Note8Pro-3.3.1-9.0.img - Google Drive Περίμενε global rom δεν ήθελες ; Αφού ξεκλείδωσες bootloader , θα πας με mi flash , fastboot rom σε fastboot mode σε global rom όχι μέσω twrp. Με την επιλογή στο mi flash , clean all , όχι clean all and lock. Όταν βάλεις global rom , φλασάρεις twrp μέσω cmd και adb και στο καπάκι Magisk για να τροποποιηθεί καταλλήλως το boot.img και να μπορεί να μπουτάρει σε official global rom…

• Είναι αξιόπιστο κατάστημα το geekbuying , αλλά πάντα αγοράζεις μέσω Paypal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτό βέβαια ισχύει σε όλους , Banggood , Gearbest , Geekbuying...

• Δοκιμάζει και βλέπει ή αυτό ή fastboot mode, fastboot rom και καθαρή εγκατάσταση. @geoanto555 μήπως έχει να κάνει με miui11; Να περιορίζει το twrp σε κάτι;

• Την κολοκυθιά θα παίξουμε ; Ρίξε την.

• @geoanto555 με lazyflasher μήπως κάνει δουλειά;

• Ποιό Magisk περνάς ; Δοκίμασε άλλο... Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub

• Magic WormHole

makis1024 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Τον Μήτσο , ή τον αγαπάς ή τον μισείς , κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει , εγώ και εσύ ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία.

• Το ενδεχόμενο βαθύ αποφόρτισης, το έχετε σκεφτεί; Σύνδεση μερικές ώρες στην φόρτιση. Δοκιμάζει μετά με vol - και Power παρατεταμένα , στην δόνηση αφήνει power και συνεχίζει για όσο χρειαστεί για να μπει σε fastboot mode, μόνο με το vol-, Χωρίς fastboot mode οι δυνατότητες για επαναφορά είναι πολύ περιορισμένες.

• TWRP σε MI 8 Lite

makis1024 - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Fastboot format userdata , δοκίμασες μέσα από cmd και adb; Μετά πέρασμα twrp και xtrv που θα περάσεις από υπολογιστή στο κινητό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtu.be/lfR3Z4lorgk Ντάξ τα έβαλα τα ματομπούκαλά μου...1656895d8a15be95219cc4475dc5f3cd.jpg

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ με έσωσες πάνω που ήμουν έτοιμος να πατήσω το button για αγορά. Gcam να παίρνει άραγε; bootloader πως ξεκλειδώνει , ο Κάστορας θα μπορεί να μου φτιάξει twrp ; Είμαι σε σύγχυση...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα ΥΓ. Και γιατί να πληρώσεις 160βάλε ευρώ τον mtk 6ετείας με τη 16άρα κάμερα, antutu γύρω στις 32.000 (όχι δεν ξέχασα 0 ) και όχι 155 το rn7 πχ. με όλες τις μπάντες, να παίρνει και gcam, με τη 48άρα κάμερα κλπ. κλπ. και να βρίσκεις και rom να περάσεις ή να αναβαθμίσεις :P” Με αυτό όμως μπορεί να πουλήσει μούρη στους φίλους του ή σε κάποια κοπέλα ο @demakhs ότι έχει το p30pro , (αμφιβάλλω εάν γράφει πουθενά Huawei) , να της το χαρίσει δείχνοντας της το πόσο πολύ την εκτι…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχει δίκιο ο Μήτσος , δεν είναι απατεώνας το παλικάρι , ότι σου έδειξε σου πούλησε , το μόνο μεμπτό στην όλη υπόθεση είναι το πότε είχε 637,13€ και το έριξε στα 164,06€ πρώτον και δεύτερον δεν αναφέρει πουθενά την λέξη clone. Το κακό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι όσοι την πατήσουν , την πάτησαν για τα καλά , διότι το Paypal θα δικαιώσει τον πωλητή σε περίπτωση dispute. Καλημέρα.

• Buy Redmi Note 3 Replacement Parts Repair for Redmi Note 3 Smartphone Και Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog σωστή η παρατήρηση , δεν το πρόσεξε κανείς , όλοι είχαν σίγουρο τον Kirin και κόλλησαν στην τιμή. Γατόνι ο Κινέζος. @demakhs εσύ στείλε του μύνημα ότι το θέλεις με τον Kirin 980 όμως.. και του χαρίζεις και τους άλλους δύο πυρήνες που περισσεύουν από τον MTK.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσο έχει Paypal , σβουντούρα την παραγγελία.. duangtop τι στον μακρινό του ξάδερφο τον geekrok...

• Root

makis1024 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Άψογος

• Root

makis1024 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Χωρίς ξεκλείδωμα bootloader τα Χiaomi δεν μπορείς να τα κάνεις root.