Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Βγάζεις Gmail , και εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής σε Google play services και οτιδήποτε άλλης εφαρμογής google βρεις , τέλος βάζεις ξανά Gmail και δοκιμάζεις.

• Η μπαταρία θέλει κόλλημα με ταινία διπλής στο νέο frame...

• Magic WormHole

makis1024 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Security => 5f0ccb226e157544b2aa7a1f93dd6ed0.jpg6f93ceac3f5077f9d1a9cb0c44f8a140.jpg7fc28cde231601de74e2c2afcb9c3a3a.jpgd0ba244218132122fed98b445af1f902.jpg

• Με 18€-22€ παίρνεις μία οθόνη ips screen με frame , τα αντίστοιχα εργαλεία , από AliExpress, βλέπεις πέντε YouTube βίντεο πώς γίνεται η αντικατάσταση , την αλλάζεις μόνος σου και σου μένουν τα υπόλοιπα και η ευχαρίστηση ότι την άλλαξες μόνος σου. Τα 22€ δεν είναι και τρελό κόστος για το whyred. Καλημέρα.

• Το Pocophone f1 τα έχει όλα όσα ζητάς και επιπλέον έχει miui, και sd 845 έναντι του sd 665.

• Δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα , αλλά επειδή το Android one είναι stock Android , θα σου φανεί φτωχό προερχόμενος από miui. Δες λίγο το redmi note 7 , εναλλακτικά ή εάν σου περισσεύουν 60€ παραπάνω το Mi 9T , ή το Pocophone F1.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έλα @takisfrag ο @osalonikios θέλει κουραμπιέ.

• RE:

makis1024 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πάρε το redmi note 7 , 153€ , θήκες , παραθήκες , tempered glass και λοιπά παρελκόμενα και σου μένουν τα υπόλοιπα να περάσεις τον χειμώνα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα βάλεις τελικά xtrv ; Γιατί από ότι ξέρω δεν έχει βγει Dev rom global για Lavender, μόνο China Dev στην οποία πατάει η xtrv.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από makis1024: “Όπως δεν σε βλέπω και δεν με βλέπεις... ” ” Μόνο εσύ μπορούσες να το πιάσεις , τρισμέγιστε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όπως δεν σε βλέπω και δεν με βλέπεις...

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “Μόλις έρθει το mi 9t pro του συναδέλφου, που παραγγειλα από Κίνα, θα μου πασάρει το παλιό του, redmi note 6 pro τιμής... ένεκεν!!! :modo:” Τι τιμή θα είναι η τιμή ένεκεν ??? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τσάμπα θα του το πάρει , για εκδούλευση που του παρήγγειλε το mi 9t Υ.Γ Ναι, ξεκίνα να τρέχουν οι ώρες...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παρελέφθεί το Redmi Note 7. Σετάρισμα και τα λοιπά την Κυριακή. Την καλημέρα μου στον πιστό λαό της τρούπας.” Σετάρισμα ναι, αλλά ξεκλείδωμα bootloader μην ξεχάσεις για παν ενδεχόμενο, στο ξεκλείδωμα θα κάνει factory reset. Καλοδούλευτο , είναι αστέρι το έχει η νύφη μου και τα ανίψια μου.

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Ποιό twrp πέρασες;

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Κάνε install της σκέτης xtrv όχι της aroma και βλέπουμε , για κάποιον λόγο δεν σπάει την κρυπτογράφηση.

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Γιώργο το έκανε μέσω cmd και adb. Αφού παρακολουθεί ο @geoanto555 είμαστε κοντά στην λύση.

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Διάβασε #3293 μύνημα , έκανα edit.

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Όχι δεν παίζει , αφού μπαίνει χειροκίνητα , δεν έχει να κάνει. Εάν πέρασες Aroma , βάλε την απλή xtrv όσο είσαι σε περιβάλλον twrp ,κάνε factory reset & install.

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Κατά την εγκατάσταση της xtrv σε πέταξε κανένα σφάλμα;

makis1024 - - Recoveries

Μήνυμα

Κάνε format data μέσω cmd και adb μέσω υπολογιστή. fastboot format userdata Η εντολή.