Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
Την δοκιμασε κανενας σε poco f3?ξερουμε αν παει καλα η να περιμενουμε λιγο ακομα?
-
Πως την περναμε σε poco f3 με την 22.10.26 που εχω τωρα ?
-
εχω xioami-miui.gr xtrv 22.6.15 και δε θα ηθελα να χασω τα δεδομενα μου με format data και τετεια αυτο ειναι το προβλημα
-
Μια ερωτηση σε POCO F3 οταν κανω εγκαταστση στο twrp μετα την επανεκινηση ξαναγυριζει στο παλιο κανω κατι λαθος σιγουρα το θεμα ειναι τι κανω λαθος ευχαριστω
-
Παράθεση από giorgiog13: “ Αυτό εδώ είχα ρωτήσει........ Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κανείς βάλει την 12.5.7 στο poco του; Κι αν ναι, αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τα dual apps και συγκεκριμένα το viber? Εμένα μετά την αναβάθμιση το 2ο viber έχει θέματα με τις φωτογραφίες, ούτε στέλνει ούτε δέχεται. Έχω δώσει όλα τα permissions, εχω κάνει επανεγκαταστάσεις, έχω κάνει τράμπα τα νουμερα στο 1ο και στο 2ο viber και παντα το 2ο εχει προβλημα. Το πρωτο ανεξαρτήτως αριθμου δουλευει κα…
-
Παράθεση από giorgiog13: “Παράθεση από tzifos: “Παράθεση από giorgiog13: “Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή σε αυτό που λέω παραπάνω για το viber;; Το λέω σε σένα μιας και έχουμε το ίδιο μοντέλο. ” Δεν γίνεται, δεν έχω 2η κάρτα SIM για να φτιάξω 2ο account Viber ” ΟΚ, σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση όπως και να έχει. Αν κάποιος άλλος έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει θα του ήμουν υπόχρεος. Έχω κάνει και σχετική αναφορά στην xiaomi αλλά ιδέα δεν έχω αν θα ανταποκριθεί. Είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως α…
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΠεραστικε σε poco F3 Ολα δείχνουν καλα ,θα δοκιμασω και θα επανελθω
-
Θα ελεγα να μεινω εδω που ειμαι τελικα 21.11.25 ακουω πολλα προβληματα σε poco f3
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anakondagr: “Με έχει τρελάνει στα κρασαρισματα. Τι κάνουμε τώρα?? Poco F3 ” Επιστροφή σε παλιότερη ROM με την οποία δεν είχες προβλήματα.. ” Δεν υπαρχει προβλημα rollback ετσι?
-
Με έχει τρελάνει στα κρασαρισματα. Τι κάνουμε τώρα?? Poco F3
-
Παράθεση από gkalen: “@anakondagr Προτιμούμε να έχουμε την αυθεντική ονομασία της συσκευής εμείς , το source για τις συσκευές που έρχονται στην Ευρώπη με διαφορετική ονομασία προτιμά την κινέζικη ονομασία .. ” Την περασα αλλα προβλημα......15 λεπτα μετα την πρωτη εκκίνηση οταν πηγαινα σε καποια εφαρμογη εβγαζε ενα μνμ που ελεγε επιτρεψτε στη συσκευή να εκκίνηση κανονικα και προσπαθηστε ξανα .Ποτε δεν ανοιξε καμμια εφαρμογη οποτε παλι πισω στην 21.11.12 και ολα καλα forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tseligas2000 Δεν υπάρχει ακόμα στη συσκευή σου όπως φαίνεται από το source .. ίσως στο επόμενο update.. @anakondagr , @vanni Μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω ρομ για την αλλαγή της ονομασίας σε Poco F3 .. Θα πρέπει να δείτε αν είναι όλα ΟΚ όμως με την πιστοποίηση της συσκευής στις ρυθμίσεις του playstore .. DOWNLOAD xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_21.11.3_v12-12-fastboot.zip ” Σε μενα η ονομασια της συσκευής αλλαξε και με την τελευταια ρομ .21.11.12 Κρινεται η απαρ…
-
Παράθεση από gkalen: “@vanni Στις Ρυθμίσεις/Η συσκευή μου/ .. τη ονομασια έχει το Poco F3 ??? ” Σε μενα Redmi k40.......
-
Παράθεση από manosdas: “Παράθεση από anakondagr: “Παράθεση από manosdas: “Παράθεση από anakondagr: “Παιδια καλημερα. Εχω στο τηλέφωνο δυο καρτες σιμ.Οταν μιλαω στη Νο1 και με καλουν στη Νο2 δεν ερχεται η κληση καθολου και ο καλων περνει το μηνημα οτι ο συνδρομητής που καλειται εχει πιθανος το τηλ.απενεργοποιημενο .Ενω οτα δεχτω κλήση πχ στην σιμ που μιλαω ερχεται κανονικα η κληση .Ειναι φυσιολογικο αυτο η φταιει καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει ευχαριστω πολυ ” Καλημέρα φίλε μου. Το ίδιο πρόβλημ…
-
Παράθεση από manosdas: “Παράθεση από anakondagr: “Παιδια καλημερα. Εχω στο τηλέφωνο δυο καρτες σιμ.Οταν μιλαω στη Νο1 και με καλουν στη Νο2 δεν ερχεται η κληση καθολου και ο καλων περνει το μηνημα οτι ο συνδρομητής που καλειται εχει πιθανος το τηλ.απενεργοποιημενο .Ενω οτα δεχτω κλήση πχ στην σιμ που μιλαω ερχεται κανονικα η κληση .Ειναι φυσιολογικο αυτο η φταιει καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει ευχαριστω πολυ ” Καλημέρα φίλε μου. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Εφόσον τα κινητά λένε ότι είναι dual…