Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.

• Εγκατασταση superSu

anakondagr - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παιδια μια ερωτηση και απο μενα .Εκανα εγκατασταση την 9.3.1.XTRV Και κανω και εγκατάσταση μεσα απο TWRP το supersu zip .Οταν τσεκάρω αν εγινε root το τηλεφωνο περνω αρνητικη απάντηση οποια βοήθεια παρακαλώ δεχτεί

• Παράθεση από koleoptero: “Παράθεση από skiabox: “Σφαίρα παιδιά το κινητό μετά το update! Να είστε όλοι καλά! ” Αν δεν ήταν ξεκάθαρα καλύτερη έκδοση θα σου έλεγα να περιμένεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Οποτε τωρα σε ποια stable εισαι γιατι το εκανα και γω αλλα παλυ στην ιδια 10.0.2.0 με έβγαλε

• Ποιο note 5 εχω ?

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ EvangeliaK

• Ποιο note 5 εχω ?

Μήνυμα

Ομάδα καλήμερα .πριν κάνω καμια πατάτα και φλασαρω λάθος ρομ έχω redmi note 5 4/64 με κωδικό συσκευής M1803E7SG .Βάζω Whyred rom κανονικά ?? Ευχαριστω

• Παράθεση από klgrpls: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από klgrpls: “Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά; ” Μπορεί να είναι και θέμα παρόχου καθώς είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά Standards με τα οποία η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι το 112 για όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κέντρου πολιτικής προστασίας (αστυνομία - πυροσβεστική κτλ) . ” Είμαι στη wind με καρτοκινητό f2g.Δεν έχω διαβά…

• Παράθεση από klgrpls: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από klgrpls: “Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά; ” Μπορεί να είναι και θέμα παρόχου καθώς είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά Standards με τα οποία η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι το 112 για όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κέντρου πολιτικής προστασίας (αστυνομία - πυροσβεστική κτλ) . ” Είμαι στη wind με καρτοκινητό f2g.Δεν έχω διαβά…

• Λέτε να ειμαι εγω ο τυχερός? Καλή τύχη σε όλους

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Xiaomi-Redmi-Note-5a-Standard-16GB.html?from=catspan Το ιδιο δεν ειναι?????

• Παράθεση από giannisatsi: “Μην το κάνεις εγκατάσταση είναι bug του updater ” Το κατάλαβα αυτό. Ευτυχώς όλα καλά

• Μόλις μου ήρθε ..XTRV 7.11.30 Εγκατασταση κανονικα απο recovery?

• Μπήκε σε note4 μάλλον λίγο αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.... Θα δούμε

• Σα να έχει μεγάλη κατανάλωση η μπαταρία...... Έτσι μου φαίνεται

• Παω για αλλαγη???

anakondagr - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Προφανώς, αφού κάνεις factory reset. Το θέμα είναι γιατί να πας σε αυτή την stable. Είναι πιο πίσω σε αλλαγές από την 7.6.10. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα update λόγω προβλημάτων της κινέζικης ROM στο MIUI 9, δεν σημαίνει ότι η XTRV Stable πάει μπροστά σε εκδόσεις, αφού και αυτή στην κινέζικη stable βασίζεται και stable γενικά για το MIUI 9 δεν υπάρχει ακόμα και δεν θα υπάρξει για καιρό. ” Δουλεια δεν ειχε ο διαολος δεν λενε.........για να πειραματιστώ μαλλον αν δε μ …

• Παω για αλλαγη???

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Ναι μέσου twrp με factory reset από dev σε stable και το αντίστροφο πάντα κάνουμε factory reset RedmiNote3pro ” Ευχαριστω πολυ Να υποθέσω θελει στήσιμο απο την αρχη ???

• Καλησπέρα στους φιλους του note 4 .Εδω και κατι μηνες εχω κολησει στην MIUI 8.6 XIAOMI miui.gr XTRV7.6.10 beta και σκέφτομαι να προχωρήσω στη τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.6.0.zip μεσω twrp φαντάζομαι ΜΕ factory reset…παρακαλω την βοηθεια του κοινου ευχαριστω

• Παω για αλλαγη???

Μήνυμα

Καλησπέρα στους φιλους του note 4 .Εδω και κατι μηνες εχω κολησει στην MIUI 8.6 XIAOMI miui.gr XTRV 7.6.10 beta και σκέφτομαι να προχωρήσω στη τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.6.0.zip μεσω twrp φαντάζομαι ΜΕ factory reset πρωτα σωστα??? Την βοήθεια του κοινού παρακαλω......

• Παράθεση από deanstreet: “Καλησπερα παιδια, λεω να παρω το Redmi Note 4/4x 3GB/32GB. Εχω μπερδευτει και εγω με την σειρα μου, ποια ειναι η ουσιαστικη διαφορα αναμεσα στα δυο κινητα; Απο'τι καταλαβα η μονη τους διαφορα ειναι στην 800αρα μπαντα που εχει το Note 4. Ειμαι σωστος; Εσεις πιο απο τα 2 θα προτιμουσατε; Παραθετω links που skroutz και απο kimovil με την συγκριση τους. Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) vs Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) (32GB), συγκριση. Σας ευχαριστω πολυ! ” Η…

• Παράθεση από Aris1: “Παράθεση από anakondagr: “Παράθεση από Aris1: “Παράθεση από anakondagr: “Όλα καλά σε nikel για μια ωρα που την εχω.Θα δούμε στην πορεία Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου όλους όσους συνέβαλαν για την aroma rom ” Καλησπέρα, τι είδους εγκατάσταση έκανες ? προεπιλογή, τυπική, ελάχιστη ή προσαρμοσμένη ? ” Προσαρμοσμενη εκανα και κανενα προβλημα so far so good ” Λοιπόν είπα να δοκιμάσω την ‘’ελάχιστη’’ εγκατάσταση, όλα πήγαν καλά !! Οι εφαρμογές είναι όλες χύμα. Έτσι πρέπει ? Eτσι…