Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.
-
Παράθεση από Aris1: “Παράθεση από anakondagr: “Όλα καλά σε nikel για μια ωρα που την εχω.Θα δούμε στην πορεία Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου όλους όσους συνέβαλαν για την aroma rom ” Καλησπέρα, τι είδους εγκατάσταση έκανες ? προεπιλογή, τυπική, ελάχιστη ή προσαρμοσμένη ? ” Προσαρμοσμενη εκανα και κανενα προβλημα so far so good
-
Όλα καλά σε nikel για μια ωρα που την εχω.Θα δούμε στην πορεία Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου όλους όσους συνέβαλαν για την aroma rom
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό να έχει να κάνει με την Band 20 των 800Mhz και αδύναμο σήμα της εταιρείας στην περιοχή σου όλες αυτές οι μεταβολές του σήματος ” Δεν είναι απλά πιθανό αλλά και σίγουρο. Η Wind κάνει εκτεταμένη χρήση της B20 και επειδή το nikel δεν την έχει, παρατηρούνται θέματα κυρίως στην επαρχία. ” Εγω ρε παιδια με nikel και Q δεν εχω καθόλου data και δεν μιλάμε για επαρχία.
-
Και μένα μου το έκανε με τις προηγούμενες ρομ. Με την 8.15 τσου. Άβυσσος τα xiaomi
-
BanditGR Τωρα μαλιστα......και που το βρισκω το nvdata partition?Σορυ για το ακατάλληλο της ώρας
-
Τελικα περναμε σε nikel η θα παθουμε καμια λαχταρα ?
-
Επιβεβαιώνω οτι σε nikel δεν δουλεύει .Εγκατέστησα κανονικά και στα παράθυρα επιλογής των pin απο τις δυο κάρτες που χρησιμοποιώ ,σε καμοια δεν αναγνώριζε τα pin .Έβγαζε συνέχει μήνυμα λάθος pin
-
Σε nikel κούμπωσε υπέροχα .So far so good.Εγινε και εγκατάσταση super su και ολα καλα
-
Παιδιά καλημέρα .έχω το RN 4 -3/64 και ειμαι με αυτή τη ρομ xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.1.12.zip θα ήθελα να περάσω αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.1.19.zip μπορεί κάποιος να μου πει πια wipes Θα χρειαστώ? Να σας πω ότι ειμαι ρουτ και εχω εγκαταστηση twr 3.0.2.0 Ευχαριστώ εκ τον πρότερον για τις απαντήσεις
-
Παράθεση από kostaskex: “αυτο ειναι φυσιολογικό? οταν πατάω να σβήσει το τηλέφωνο πρώτα μαυρίζουν ολα και μετά σβήνει ακομη και τα εικονίδια γινοντα ασπρόμαυρα και μετα σβήνει.δεν σβήνει αμέσως μπαμ με τι μια αλλα αργά και αφού γίνει ασπρόμαυρο ειναι της συγκεκριμένης έκδοσης android ή ειναι θέμα του κινητού? dropbox.com/home?preview=VID_20170114_212229.mp4 Και μενα το ιδιο κανει εβγαλες ακρη αυτη τη ρομ εχω xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.1.12 ”