Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-147 από 147.

• Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από anakondagr: “Α μάλιστα .Ναι έκανα τσεκ ειναι κλειδωμενο.Εκανα αιτηση και εχω παρει κωδικο για ξεκλειδωμα Αρα παμε αμεσα στα βηματα για κεκλειδωμα ” Σου ήρθε το μήνυμα; ''You've been granted the permission to unlock your device ( Mi Account ........ ) Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices Τα μηνύματα που έρχονται π.χ. Your Mi Account verification code is ……. This OTP expires in 1 day είναι για να προχωρήσεις τα βήματα της αίτησης. Όταν …

• Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από anakondagr: “Με αυτη την κινηση δεν αλαζουμε ρομ? Η δικια μας δεν αλλαζει? ” Δεν χρειάζεται το πρώτο βήμα γι' αυτή την rom που έχουμε. Μην την αλλάξεις. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο Bootloader; Αν ναι τότε κοίτα εδώ πως κάνεις αίτηση για να τον ξεκλειδώσεις. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Λογικά η απάντηση θα έρθει στο κινητό σοu με SMS σε 2-3 μέρες. Ό…

• 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη: Official China Developer rom Official China Stable rom Official Global Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2 Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα δι…

• Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από anakondagr: “Την εγκατάσταση TWRP μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από ποια ROM εχει το κινητό μας?Να φανταστώ πρέπει να ειναi ξεκλείδωτος ο bootloader? Θελω να κανω εγκατάσταση μεσω fastboot ευχαριστω Η ρομ που εχω ειναι αυτη ” Και εγώ την ίδια rom έχω. Έβαλα TWR διαβάζοντας τους 2 αυτούς οδηγούς. Ο ένας βοηθά τον άλλο. Τις οδηγίες του BanditGR εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…4%CF%8C-Xiaomi/?pageNo=14 Και του geoanto555 εδώ (μέχρι εκεί που λέει‘’Είσοδος…

• Την εγκατάσταση TWRP μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από ποια ROM εχει το κινητό μας?Να φανταστώ πρέπει να ειναi ξεκλείδωτος ο bootloader? Θελω να κανω εγκατάσταση μεσω fastboot ευχαριστω Η ρομ που εχω ειναι αυτη

• Παράθεση από markito: “@anakondagr Το €1,5 στο κρατησε επειδη η πειραιως προφανως ειχε τικαρισμένο την αμεση αποστολή χρημάτων. Αν ξαναστειλεις επέλεξε κανονική αποστολή και όχι άμεση και δεν θα χρεωθείς +1,5€ ” Ειχες απολυτο δικιο .Ευχαριστω πολυ

• Εγώ πάλι προσπαθώντας να στείλω έμβασμα απο τράπεζα Πειραιώς μου χρεώνει 1 euro προμήθεια και 1,5 euro για αποστολή μηνύματος προφανώς στην τράπεζα που λαμβάνει το έμβασμα ,αρα 2,5 euro εξοδα.Με 2 euro χρεωνει η ιδια τραπεζα τη φορτιση της winbank WEBUY Που επισης εχω .Αρα????