Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Mi 9 Τ

Souits - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Έκανες flash εκείνο το έξτρα zipακι;; Για να δουλέψει σωστά το twrp;;; Υ. Γ. Βασικά στο λέει και ο mod των twrp ποιο πάνω αυτό, δεν ξέρω εάν έδωσες βάση όμως. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, έχουμε "εικόνα" για τις "παρενέργειες" που προκαλεί το unlock του bl στο fingerprint σε Mi9T;;; Δλδ ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι: λειτουργεί το fp στα bank app;; Γενικός έχουμε κάποιες παρενέργειες όπως τα samsung που δεν λειτουργεί το fp στα bank app δεν λειτουργεί το samsung pay το hiden folder κτλπ... Ευχαριστώ.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Souits - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για τους κατόχους davinci που έχουν βάλει twrp αλλά δεν μπουτάρει η συσκευή κάνουμε το παρακάτω., Βάζουμε μέσα στο φάκελο adb το αρχείο vbmeta_davinci.img Ανοίγουμε το παράθυρο εντολών μέσα στο φάκελο adb και δίνουμε. fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta_davinci.img fastboot erase recovery fastboot flash recovery onoma_twrp.img στην περίπτωση μας fastboot flash recovery twrp_davinci_3.3.1_12-08-19_blue_Ss_new.img και τέλος fastboot reboot…

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Άρα δεν την έβγαλαν ακόμα... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Και γιατί δεν το κάνεις;;; μπες εκεί που πρέπει να μπεις να δεις εάν υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση twrp εάν ναι καντην εάν όχι συνέχισε στο flash της xtrv. Αλλά και πάλι δεν ξέρω τι θα γίνει. Το καλύτερο είναι να flashαρης την fastboot 11αρα άμα υπάρχει αυτήν δλδ που πήγε να κάνει update. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μα αυτό σου πρότειναν και ποιο πάνω.... Ίσος είναι μονόδρομος ποια με αυτό το θέμα του anti rollback. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μήπως το κάνει αυτό γιατί δεν βάζεις την τελευταία ρομ;;; δεν ξέρω ποια προσπαθείς να βάλεις γιαυτό ρωτάω... Γιατί ε; Ν βάζεις μια ποιο παλιά λογικό να έχεις θέμα λόγο anti rollback νομίζω... Εάν κάνω λάθος ας με διάψευση κάποιος μην λεω και μλκιες. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Λογικά θα κατεβάσει ολόκληρη την ρομ γιατί κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει update... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Souits - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Stamatis97: “Καλησπέρα γνωρίζει κανείς γιατί κατά την διάρκεια της ημέρας ενώ το band δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με το κινητό δεν έρχονται ειδοποιήσεις; Αν κλείσω και ανοίξω πάλι το Bluetooth έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις! Επίσης η απόσταση που χάνεται το σήμα Bluetooth πιστεύω πως είναι μικρη! Έχω το xiaomi mi band 4 και το redmi note 7” Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..... Mi9T.... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Καλά Android base δεν θα αλλάξουμε;;; έλεος.. Άλλαξες ο Μανωλιος κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Mi9Τ ήρθε..... aee6fc7cb6feea903722b9beeeae78e7.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Η ρομ που φτιάχνει το φόρουμ μας... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Έχει λίγες μέρες το κινητό τρώει φλασιες.... Κάποιες φορές δεν ανοίγει καθόλου δλδ είναι σε λειτουργία αλλά πατάω να ανοίξει με το power button αλλά δεν κάνει τπτ... Θέλει hard reset για να στρώσει... Επίσης αρκετές το έπιασα να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει απλά με το πάτημα το power button.. Δλδ δεν ζητούσε ούτε fingerprint ούτε τον τετραψήφιο... Επίσης 3 με 4 φορές το κινητό ζεματουσε και η μπαταρία είχε δραματική κατανάλωση άρα δούλευε στο τέρμα χωρίς λόγο... Επίσης από κει που έπιανε 7-8 σοτ…

• Δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις.... Ούτε κλήσης ούτε μηνύματα.... Κατά τα άλλα μια χαρά.... Έχω δώσει όλα τα περμισιον... Τα πάντα όλα... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ότι το ρημάδι το band 3 δουλεύει απροβληματιστα(πραγματικά ούτε ένα πρόβλημα) στο Samsung s8 και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για να δουλέψει σωστά με το mi 9t με ξεπερνάει πραγματικά..... Ελεος xiaomi έλεος.... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, στις εκδόσεις 4.0.7 και 4.0.8 δεν υπάρχει καν η επιλογή για να εμφανίζονται οι πληροφορίες επαφής με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ποιος σε καλεί! Έβαλα την 4.0.6 και υπάρχει κανονικά και λειτουργεί κανονικά βέβαια. Επιπροσθέτως δεν έχει καλή εμβέλεια σε αυτές τις δύο εκδόσεις.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Να αναφέρω ότι έπιασα 4G+ με WIND σε σημειο που με το Note 3 δεν είχα ούτε καν 3G ” Λογικό μιας και το ένα εχει b20 και ο άλλο όχι... Αλλά πιστεύω ότι ήταν τελείως εικονικό το 4G+...Έκανες speedtest;;;; 15mb με πολύ τύχη πιστεύω.... Το ίδιο συνέβη και με φίλο μου... 4G+ έδειχνε, έκανε speedtest 1,5mb..... κλαίνε και οι ρέγγες!

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Καλημέρα, μετά από 1.5 χρόνο διάλειμμα(πήγα σε s8) επέστρεψα στα xiaomi με το Mi9T. Πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Δεν έχει τπτ να ζηλέψει από "επώνυμες" μάρκες και θα έλεγα πως αυτές μάλλον θα έπρεπε να ζηλεύουν. Όποιος έχει το αναφερθέν κινητό ας μου αναφέρει ακόμα και σε pm το sot του για σύγκριση μιας και είχα μεγάλη αποχή και δεν ξέρω τα δρώμενα της xiaomi.

• @em56464 Οκ την έβαλα φαίνεται οκ απλά λίγο η μπαταρία καταπίνεται αλλά οκ ίσως είναι ακόμα νωρίς. Ευχαριστώ.

• Καλημέρα. Μόλις επισκεύασα ένα hennessy. Πια rom είναι ποιο σταθερή και με καλή αυτονομία;; Ευχαριστώ.