Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εάν δεν θες root και εάν έχεις θέματα με shell και οτι δεν μπαίνει σε deepsleep αναγκαστικά πάς σε 7.2.2. Η 7.2.5 είναι ρουταρισμένη απο το script της εγκατάστασεις.
-
Η 7.2.5 η Ελληνικη για το kenzo το script δίνει κατευθείαν install το supersu οπότε στην ουσία το λέμε preroot. Το είπα στον @MIUI_ART αλλά δεν το άλλαξε ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι φίλε μου έτσι είναι. Είναι preroot η έκδοση γιαυτό...υπάρχει θέμα με το supersu και δεν μπαίνει σε deepsleep οπότε και ζεστό είναι και μπαταρία τρώει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Greeniaris Καμία σχέση. Είναι καθαρά προληπτικό μήπως και πάει κάτι στραβά. Εάν έχεις π.χ. 7.2.2 και θέλεις να βάλεις την 7.3.2 απλά πετάς την 7.3.2 στο κινητό και μέσω TWRP απλά κάνεις install. Τίποτα άλλο. Θα αναβαθμιστεί η ρόμ και δεν θα χάσεις ΤΠΤ απολύτως. Μιλάμε πάντα για την Ελληνική του φόρουμ μας.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Του vickmall το EU Warehouse βρίσκετε στην Ελλάδα γιαυτό κάνει 1-2 μέρες να το παραλάβεις και πολύ πιθανόν να έχει paypal με λογαριασμό συνδεδεμένο σε Ελληνική τράπεζα και γιαυτό γίνεται να αγοράσεις με paypal αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς και πληρώνεις εάν βρίσκετε εξωτερικό. Αλλά γενικός όπως και να έχει στηρίζουμε Revolut !