Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@pechr Ναι, γιαυτό γράφω "όντος", γιατί πίστευα πως έκανε λάθος στην γραφεί, και επειδή δεν ήξερα ότι υπάρχει και RM3Pro. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει, και να το κάνει ίσος δεν θα δουλεύουν πολλά πράγματα και όχι μόνο το fingerprint εάν τελικά bootάρι το κινητό.
-
@Alexcyan Εννοείτε πως όχι, εάν το κάνεις θα έχεις ένα καλά brickαρισμένο kenzo. Οπότε απαγορεύετε. Έχουν διαφορετικές cpu, που διάβασες ότι η μόνη διαφορά είναι το fingerprint;;;;; Υ.Γ. Μάλλον αναφέρεσαι όντος στο RM3 και όχι στο RMN3, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Υ.Γ.2 Να βάλεις στο προφίλ σου τι κινητό έχεις στην κατοχή σου. Υ.Γ.3 Όντος επιβεβαιώνω ότι η μόνη διαφορά ΦΑΙΝΕΤΕ να είναι μόνο το fingerprint και ram.
-
Να και η δικιά μου γνώμη: Για τα 200 που έδωσα τα θέματα που έχει ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι αμελητέα έως και ανύπαρκτα. Το θέμα την κάμερα έχει λυθεί και θα λύνετε με το καιρό κι άλλο, το θέμα με τα ακουστικά το έχω δοκιμάσει και δεν μου το κάνει.....εάν αποσυνδέσω απλά κάνει pause. Θέμα μπαταρίας ούτε για πλάκα. Οθόνη τα σπάει. Μεγάφωνο ούτε του αυτοκινήτου τόσο δυνατό. Σήμα είμαι κομπλέ, ναι δεν έχει δυνατή κεραία αλλά και με το 3G είμαι πλήρως ικανοποιημένος, δεν θέλω να κάνω download από κινητο.....απλ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Όλοι σας ζορίζεστε γιατι πιστεύω δεν κατανοείτε πια είναι η δουλειά του κάθε προγράμματος του κάθε βήματος και ποιο πρέπει να κάνεις πρώτο και πιο δεύτερο από το άγχος και βιασύνη σας. Λοιπόν αράξτε και κάντε αυτό. 1. Εγκαταστήστε 3 πραγματάκια: Miflash , Mi pc suite , adb universal drivers και όλα αυτά σε λειτουργία κατάργησεις ψηφιακών υπογραφών. 2. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό εάν είστε με unofficial rom ή αυτόν εάν είστε με official dev rom. Είναι απίστευτα αναλυτικότατοι.