Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @tsine από μόνο του όχι βέβαια, μόνο εάν το πειράξεις εσύ....

• @tsine κατέβασε το app που σου λέω και δες διαφορά με αυτο που έχεις και ελέγχεις εσύ.....

• @tsine καταλήγουμε ότι δεν διαβαζει σωστά. Τώρα δεν είμαι root αλλιώς θα σου έβαζα screenshot απο Kernel adiutor. Κατέβασε το και μπες να δεις τι γίνεται ...είναι πολύ "δυνατό" app αλλά με προσοχή.

• @tsine ναι οκ αλλά δεν βλέπω πουθενά στο screenshot να γράφει κάπου max frequncy 1804mhz. Αρα δεν μπορεί να διαβάσει σωστά όχι μόνο τα cluster ούτε καν τα cpu.

• @tsine Εφόσον δεν υπάρχει θέμα καταναλώσεις και το κινητο λειτουργεί απροβλημάτιστα σαν πυροβόλο όπως το λέω εγώ τότε ποιοι ήμαστε εμείς που θα πούμε στους προγραμματιστες Κινέζους πώς να κάνουν την δουλειά του;;;; Το λέω γιατί το δοκίμασα φίλε μου. Κατέβασα στα 400 το minimum αλλά έβλεπα ότι δεν μπορούσε να μπεί σε deep sleep άγνωστο γιατί και όταν απλά το είχα idle έβλεπα τα cpu να ανεβοκατεβαίνουν τρελά οπότε και εκεί είχε κατανάλωση μεγαλύτερη από το σταθερό 691.

• @tsine "Επίσης ανακάλυψα ότι με το Kernel Adiutor μπορείς να κατεβάσεις το frequency στο 400mhz του τετραπυρήνα ΑΛΛΑ επειδη το κινητό χρειάζεται λίιιγο παραπάνω ισχύει για να λειτουργεί αlagαριστο, συνέχεια ανεβοκατεβαίνουν τα frequencys από 400 έως full και γιαυτό τα βάζεις 691mhz και όλα ρολόι σταθεροποιείται στο 691mhz. Επίσης το 1800mhz δεν το εμφανίζει γιατι τα apps αναγνωρίζουν μόνον τον 4πυρήνα και όχι και τον 2πύρηνο." σ.σ. Το Kernel Adiutor αναγνωρίζει και τον 2πήρυνο και μάλιστα τους έ…

• Περίεργο Factory Reset - Shell

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@MIUI_ART Πολύ ωραία, οπότε αναμένουμε να κάνετε τα μαγειρέματά σας και τα θαύματά σας μπας και έχουμε root χωρίς "δηλητηριάσεις".

• Έχω θέμα....μπαταρίας.

Souits - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Προσπάθησα εχθές να απεγκαταστήσω το SU από την τελευταία Ελληνική dev βάζοντας ακόμα και κάποιον άλλο διαχειριστή αλλά τπτ, φυσικά ούτε το μανήσιο manager λειτουργούσε, μετά από αυτό άρχισαν κι άλλα προβλήματα με το binary ώσπου δεν άντεξα άλλο και έβαλα και πάλι την stable. Τώρα με την stable και χωρίς root access όλα πάνε πολύ καλά απενεργοποίησα και αυτο το NU player. Δεν έχω όρεξη να κάνω τώρα root ώστε να ελέγξω το εάν όντος κάνει δουλειά το NU player ή όχι. Όποιος έχει ήδη το πρόβλημα ας …

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@MIUI_ART Μπράβο σας πάντως που έχετε διευρύνει τις γνώσεις σας και μπορείτε και κάνετε τέτοιου είδους προγραμματισμό. Να παρατηρήσω όμως ότι στις dev εκδόσεις υπάρχει η κατηγορία root manager στο security app αλλά είναι νεκρό....Προσπάθησα εχθές να απεγκαταστήσω το SU από την τελευταία Ελληνική dev βάζοντας ακόμα και κάποιον άλλο διαχειριστή αλλά τπτ, φυσικά ούτε το μανήσιο manager λειτουργούσε, μετά από αυτό άρχισαν κι άλλα προβλήματα με το binary ώσπου δεν άντεξα άλλο και έβαλα και πάλι την s…

• Έχω θέμα....μπαταρίας.

Μήνυμα

Η επίσημη απάντηση.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13099/

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@MIUI_ART καλημέρα, στο Zopo ZP980 που έχω του έχω περασμένη μια miui από port του hongmi και θέλω να καταλήξω ότι ακόμα και εκεί το root management το έχει το stock manager της miui, χωρίς να θέλω να κραξω ούτε να επικρινω κάποιον πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό στα "μανησια" κινητά της miui;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι στο νήμα μου "Εχω θέμα...... Μπαταρίας." Στην κατηγορία του redmi note 3 pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα φίλε μου είσαι σε λάθος νήμα..... Τι το συζητάμε;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Souits - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Την κατεβάσεις την βάζεις στο κινητό κάνεις factory reset από TWRP και μετά install. Τέλος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για του λόγου το αληθές..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το είπα πεντακάθαρα..... Factory reset Και μετά install........................... Βιάζεστε όλοι σας λες σας κυνηγάνε........ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @MIKermit Ε τι να σε πω τώρα;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτό το ποστ που γράφεις.... Οδηγός είναι γι αυτό που ζητάς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την κατεβάσεις την βάζεις στο κινητό κάνεις factory reset από TWRP και μετά install. Τέλος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα τα χάσεις όλα. Και ναι είναι καλύτερη η stable. Δεν είναι δα και καμιά τρομερή διαδικασία.... Εδώ έκανες αλλά κι άλλα στο απλό install από TWRP θα σκαλωσεις;;; αφού το έχεις ξανακάνει ήδη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω θέμα....μπαταρίας.

Μήνυμα

@NasDriver το έχω κάνει κι εκεί ποστ... Απλά το έκανα κι εδώ για να υπάρχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι γιατι το λες αυτο;;;