Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Souits: “@PetrosGot Καταρχήν δες εάν έχεις εγκαταστήσει το MiFlash ΚΑΙ το Mi PC Suite και τα universal adb. ” Παράθεση από PetrosGot: “Bodai έχω εγκαταστήσει το MiPhone2015731.exe - Google Drive . Χρειάζεται να κάνω κάτι ακόμα; Thracia ναι έχω ξεκλειδώσει. ” Γιατί με αγνοούν όλοι;;;Δεν μπορώ να καταλάβω.
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδιά καλημέρα είδα σήμερα αυτή την ρομ Qualcomm Factory ROM - Redmi Note 3 Pro - AOSP - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Υποτίθεται ότι είναι moulty.τι σημαίνει Aosp.Εάν κάποιος ξέρει τι παίζει με αυτή την ρομ ας μας πει. ” Απ ότι είδα είναι κανονικό android 5.1.1 και όχι MIUI. Καλή φαίνεται με πολλά "bugs". Ας την δει κάποιος developer μπας και μπορέσει να την στρώσει για μας. AOSP= Android open source project.
-
Παράθεση από Souits: “ Εδώ είναι το σωστό....Η dev είναι η τελευταία άμα θες βαλτην την έχω και είναι τελεια. Η stable είναι η προηγούμενη, έχει βγει 7.1.20 δλδ απλά ακόμα δεν την μεταγλώττισαν τα παλικάρια μας. Stay tuned. ” Παράθεση από geornirv: “Λοιπον ακολούθησα τον οδηγό στην 1η σελίδα κατεβαζοντας την τελευταία dev rom απο το λινκ της 1ης σελίδας.Και μπήκα κανονικα στο TWRP και μετα πάτησα install αλλα μου εγραφε οτι δεν μπορεί να εγκατασταθει σε kenzo το πακετο hennessy και πάτησα να καν…
-
Παράθεση από endlessterror: “Παράθεση από Thracia: “@endlessterror Επειδη ειχα το ίδιο προβλημα με redmi note 3 tools,πέρασα το ζιπακι της ρομ στο τηλ φλασαρα το twrp και κατευθείαν χωρις να βγω απο recovery φλασαρα την GTV και ολα μια χαρα.Δεν το δοκιμαζεις? ” Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η xiaomi.eu stable με το dm-verity. Πραγματικά, φλασάροντας από fastboot του lallas το kernel crack όλα παίξανε ρολόι!!! ” Έστω. Όλα καλά δλδ. Gratz.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαι σε περίπτωση που έχει εγκριθεί και δεν σου ήρθε μήνυμα, πως θα καταλάβεις ότι εγκρίθηκε συνδέοντας το με όχι dev rom;;; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Παράθεση από nik68: “Κύριοι τις καλημέρες μου Ερώτηση: Γιατί στον οδηγό της 1ης σελίδας στο σημείο : STABLE Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.1.18.0.zip (ή την τρέχουσα Vesrion) Developer Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.17.zip (ή την τρέχουσα Vesrion) Όταν πατάμε σε οποιοδήποτε ling εκτός του xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.17.zip μας πάει στις rom του “απλού” redmi note 3? Επίσης το ling της stable V7.1.18.0 δεν δουλεύει καθόλου Μήπως κάτι πρέπει να διορθωθε…
-
Λοιπόν........έγιναν πααααρα πολλά σε 5 ώρες μιας και έγιναν από teamviewer. Στο κινητο του πατέρα μου μπήκε η Ελληνική dev rom, και όλα καλά. Απλά ανακάλυψα ότι έχει δικλίδα ασφαλείας το κινητό, και ακόμα και καινούρια ρομ να βάλεις(μάλλον μιλάμε για official μόνο) αυτο σου λέει ότι το κινητό μάλλον χαθηκε και ζητάει να βάλεις τον κωδικό από το Mi account(σε custom rom δεν νομίζω να παίζει). Αλλιώς το κινητό αχρηστεύεται. Δεν μου το φλάσαρε επειδή το κινητό έσβησε locked. Μετά από κάποιες προσπ…
-
Παράθεση από Bodai: “@Souits αφου μπαίνει σε fastboot τότε αν υπάρχει υπολογιστής (ή το κάνεις εσυ με teamviewer) τότε οι fastboot erase userdata & fastboot erase cache = Factory Reset και fastboot reboot για την επανεκκίνηση ” Θα βάλω σε fastboot mode το κινητό, θα το συνδέσω στο pc, και μετά; Που θα δώσω τις εντολές;; Από dos; Εάν αυτό δεν πιάσει θα το φλασαρω αλλά μιας και δεν είναι ενεργοποιημένο το debugging θα κάνω αυτό(If Phone is switche off or You can't enable Usb Debugging:- Hold Vol -…
-
Έχουμε και λέμε. Μου ήρθε και το δικό μου σε μία ώρα το είχα τελειωμένο. Έβαλα την dev την δικιά μας. Όλα καλά. Ευκολάκι για μένα τελικά. Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω του φίλου μου μέσω teamviewer. Αυτουνού δεν έχει έρθει ακόμα το ''μήνυμα''. Θα του βάλω την dev china για να έχει τουλάχιστον wifi. Τελικά ούτε το δικό μου έμπαινε σε wifi με την 7.1.18 official, είναι θέμα software τελικά.