Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Souits: “Σούπερ μανταρατορας.... Όπως ακριβώς το γράφει κιόλας.... Αυτός είναι... ” Καλημέρα! Δύο μέρες περιμένω να δω feedback για την νέα stable Έγραψες κάπου και δεν το βρίσκω; :thumbsup:” Χαχαχαχ όχι δεν έγραψα ακόμα μιας και δεν θέλω να βγάλω λάθος συμπεράσματα... Επειδή την έχω κάνει dirty ισος να μην βλέπω το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει... Ότι συμπεράσματα γράφω όταν γράφω είναι μετά από clean install. Μιας και ρώτησες όμως η ρομ είναι πολύ αξιόλογη.…
-
Keep walking λοιπόν......
-
Μπλα μπλα μπλα.... Δεν είναι υπεροψία φίλος... Αγανάκτηση είναι... Που κάποιοι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο τους.... Και καλός η κακός υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που θα στο δώσουν στο πιάτο.... Αλλά μετά καταντάει αχαριστία και εκμετάλλευση... Ναιιιιιιιι γίνεται κι αυτό άμ τι νόμιζες δεν γίνεται;;; και άσε τους mod στη ισυχια τους έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με μένα.... Άμα χρειαζόσουν banακι θα το έτρωγες... Το λαζουμε.... Προσπαθώ εδώ και πααρα πολύ καιρό με καυστικ…
-
Κάνεις μια ερώτηση στο Έλληνες developers για το εάν θα ασχοληθούν με το omega για ότι αφορά την 8.2.χ.... ΑΡΑ έχεις σιγουρευτεί ότι έχει βγει η Official 8.2.χ για το κινητό σου, βλέπεις ότι βγαίνει για κάποια άλλα κινητά η Ελληνική version(xtrv) να το πω και δεν έχεις δει να βγαίνει για το δικό σου οπότε ρωτάς εάν θα βγάλουν και για το δικό σου σωστά;;;;; έλα μου όμως που δεν έχει βγει Official 8.2.χ για το omega σου.... Οπότε που καταλήγουμε;;; 1ον: ότι δεν ασχολήθηκες καν για το εάν έγινε όντ…
-
Μα πως να ασχοληθούν αφού δεν έχει βγει ακόμα 8.2.χ για το omega σου;;;;;; εάν θα βγει πίστεψέ θα στην έχουν έτοιμη την επόμενη ημέρα. Παλικάρια ρωτήστε, βασικά ψαχτειτε .... Μην απαιτείται....
-
Παράθεση από ail31ou: “Παιδια θα ασχοληθειτε με το redmi pro? ...ή δεν ειναι στα σχεδια σας κατι τετοιο ? ” Τι εννοείς φίλος;;;
-
Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Souits: “Απλό update......Πάντα κρατάμε backup..... ” Πως γινεται αυτο???περναω το zip μεσα και το τρεχω απο τον updater του κινητου???? θα χαθει τιποτα απο μεσα ??? ” Έχεις 56 μηνύματα και ακόμα δεν έχεις μάθει πως κάνουμε ένα απλό update και ένα backup;;; Κάτσε διάβασε τότε..
-
Παράθεση από gfreez: “Καλησπέρα σας... Έχω το redmi note 2 ( hermes) και την GTV 7.2.1.0 (LHMCNDB) και θέλω να την αναβαθμίσω στην τελευταία stable. Έχω όμως μπερδευτεί.. όταν πατάω μέσα από την σελίδα των developer rom το λινκ για τοις stable με βγάζει στην ενημέρωση 14/12/2016 κ την v8.0.2.0. έπειτα βρεικα την ενημέρωση 28/1/2017 κ την xtrv beta1_stable_v8.1.3.0 κ τώρα βρεικα αυτήν για την v8.x.x.x ( δεν έχει βγει ακόμη για το μοντέλο μου).. έχω λοιπόν τοις εξής απορίες... . Ή v8.1.3.0 είναι b…
-
Καλησπέρα, με ένα(πολλά δλδ) μεγάλο μπράβο στους μάγειρες... Πάντα ταχύτατοι... Πάντα δίπλα μας σε ότι και να χρειαστούμε... σ.σ. Και πολλά προσωπικά ευχαριστώ στο @gkalen... Πάντα είναι εδώ για ότι χρειαστούμε! Καλά καλά και στον @MIUI_ART...καλά καλά και στον @dnomikos... Πφφφφ καλά και στον Γιατρό για τα app και στον Μιχάλη για τα recovery του και στον Ηλία για τα app του. Σας κάλυψα όλους!