Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @George 21 Πέρνα από επάνω εάν φοράς την 8.1.1.

• Beta Stable είναι ρε ασημάκη! Αποκλείεται να την δώσουν μέσα σε 4 μέρες μετά το release της Beta Stable.... Το 20 Φεβ ναι είναι για μια γενική ημερομηνία ότι θα αρχίσουν να δίνουν σιγά σιγά και για τις άλλες συσκευές. Απλά εμείς επειδή το κινητο όπως αποδείχτηκε ότι είναι ιδιότροπο στα τυχόν updates το έκαναν συνήθεια πλέον να βγάζουν Beta Stable πρώτα....

• @ecsalos @Krasdimi Δεν ανακοινώθηκε απλά... Έγινε και release σε μορφή Beta..

• Wipe τα πάντα εκτός από otg και SD.... Check τον bootloader εάν ειναι unlock και περνάς την 8.1.1, λογικά θα είσαι Οκ εάν όχι τότε πρέπει να κάνεις την διαδικασία που έχω αναφέρει η την διαδικασία που αναφέρει ο λαλλας... σ.σ. Wipe τα πάντα σημαίνει χάνεις τα πάντα...

• Ναι ota είναι... Official Global stable.

• Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από ecsalos: “καλημερα παιδες! καλες αποκριες να εχουμε! βγηκε επισημα και η 8,1,6,0 σημερα το πρωι την ειδα ειναι διαθεσιμη για download οσοι δεν την εχετε. ” Που; ” Τσα! ή ΕΔΏ! 1-0 χα0αχ00αχ0αχ

• System wipe έκανες ή φοβήθηκες;;;; Την επόμενη φορά κάνε και ίσος δεις διαφορά...

• @nickkon Δεν σου έκατσε καλά μάλλον...Δεν έχω άλλη εξήγηση... Ίσος δεν έκανες full wipe...Πολλά μπορεί να παίζουν...Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως έχουν νορμάλ κατανάλωση.

• Ε τότε τι συζητάμε;;;;; Άμα βάλεις την 8.1.1. XTRV θα πας 10+ ώρες σοτ φίλε μου.... Κάντο και εάν δεν είναι όπως τα λέω θα ζητήσω να με διαγράψουν από το φορουμ. Και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το Bluetooth(+ Mi Band 2), Wifi και το Data(4G) δεν κλείνουν ποτέ. @JamFati Ναι ρε τι να συζητάμε η 8.1.1 είναι η επιτομή του Kenzo προς το παρόν. (Hidden Content)

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Souits: “@makis1024 Δεν το είπα τυχαία ότι είπα...... 6 Xiaomi συσκευές έχω + Mi Band 2 και πάααααααααααρα πολλά μα πάαααααααααρα πολλά flashαρισματα στο ενεργητικό μου.... Ότι συμπεράσματα δημοσιεύω είναι μετά από πολυήμερες δοκιμές..... ” Δεν πήγα ούτε να σε θίξω ούτε να το παίξω ξύπνιος. Το ανέφερα διότι σε εμένα η 7.2.9 είναι τέρας αυτονομίας και μου φάνηκε περίεργο. ” Για να το λες κι εσύ άρα εχεις κάνει κι εσύ τα "τεστ" σου και τις συγκρίσεις σου.... Τ…

• @makis1024 Δεν το είπα τυχαία ότι είπα...... 6 Xiaomi συσκευές έχω + Mi Band 2 και πάααααααααααρα πολλά μα πάαααααααααρα πολλά flashαρισματα στο ενεργητικό μου.... Ότι συμπεράσματα δημοσιεύω είναι μετά από πολυήμερες δοκιμές.....

• @lapan Γιατί π.χ. σε μένα δεν έχει αυτήν την επιλογή....

• Μετά από 2 μήνες με την 8.1.1 είπα να πάω στην 7.2.9. Απογοήτευση. 6-7 ώρες sot με την stable και 3 με το ζόρι με την developer(με την ίδια ακριβός χρήση πάντα).... Να επισημάνω ότι οι επιδόσεις είναι εμφανώς ανεβασμένες με την Developer εξού και πιθανόν η παραπάνω κατανάλωση άλλα όπως και να έχει η μπαταρία σχεδόν πάντα κερδίζει...Επιστροφή λοιπόν στην 8.1.1.

• Παράθεση από pavlidisc: “Στο Android δεν μπορείς να επιζήσεις με 2 μοντέλα. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες συσκευών και θα πρέπει να έχεις μία συσκευή για κάθε κατηγορία. Μάλλον όμως θα έπρεπε να αποφύγει αυτά τα S,C,X,Υ,Ζ. Ένα μοντέλο ανά έτος (και πάλι για να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό) είναι αρκετό νομίζω. Η Apple έχει μία και μοναδική κατηγορία: Την premium. Δεν υπάρχει άλλη. Και η προσπάθειά την με την "φθηνή" κατηγορία των C μοντέλων απέτυχε. Φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναβγάλει "…

• Παράθεση από pit13: “Όλα καλά με την 8.1.8.0, και η μπαταρία σούπερ τώρα, 2,5 με 3 μέρες συνήθως μου κρατάει, που συνήθως το φόρτιζα κάθε μέρα με την προηγούμενη ρομ ” Να σου πω;;; Καθαρή έκανες ή dirty;;;

• Η XTRV 8.1.8 για Nikel μπήκε και είναι όλα καλά.... Για περαιτέρω θα σας πω εάν δω κάτι.......

• Άντε να δούμε...Όλα καλοδεχούμενα είναι....

• Η official global stable έχει ελληνικά;;;

• Ουέ και δεν συμπεριληφθώ στην κληρωση.....Μιας και δεν βλέπω το όνομά μου στο λινκ που παραθέτεται(αν και είναι του 2015)... Ιδού η απόδειξη.... Πέραν τούτου(που το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου) συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με την ψήφο τους(-μας) ήρθαμε στην πρώτη θέση..... Άντε και του χρόνου!

• Ρε παιδιά ασχολείστε τώρα με κάτι πολύ, πλασματικό να το πω, μιας και εγώ κατεβάζω με 2400kb/s λογικό να το κατεβάσω σε 3 λεπτά ο άλλος εάν έχει 1000kb/s(γραμμή) λογικό να την κατεβάσει σε 15 λεπτά... Όσο αφορά στο κινητό παίζει ρόλο το τι σήμα πιάνει το κινητό από το router 1-2-3-4-5 γραμμές wifi. Και μετά παίζει ρόλο και με ποιο host κατεβάζεις εκεινη την στιγμή... Δεν είναι λόγος για ανησυχία αυτό...Πρέπει να έχεις ποιο στάνταρ κατάσταση για να κάνεις σύγκριση... σ.σ. Σε πραγματική κατάσταση …