Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από papori1961: “Εχω εγταταστησει την fastboot rom "aqua_images_V7.3.1.0.LAJCNDD_20160322.0000.17_5.1_cn" πως θα εγκαταστησω την 'xiaomi-miui-hellas-5.1_aqua_Stable-V7.3.1.0" Καποια βοηθεια παρακαλω και αν ειναι ευκολο ενα οδηγό Ευχαριστώ πολύ.” Καλησπέρα. Τα βήματα γενικά έχουν ως εξής. 1) Θα πρέπει να περάσεις την official developer. 2) θα κάνεις ένα αίτημα για ξεκλείδωμα της συσκευής. 3) θα ξεκλειδώσεις την συσκευή. 4) θα κάνεις flash το twrp. 5) μέσα από το twrp θα μπορέσεις να κάνε…

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Δεν έχει ραδιόφωνο η συσκευή. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή ανάσταση σε όλους. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

@MIUI_ART Αν μπορείς βάλε το twrp 3.0.0 στις rom της συσκευής. Τώρα έχει το 2.8.7.1 στα κινεζικα. Μετά την εγκατάσταση της ελληνικής rom πρέπει να ξαναφλασαρω την 3.0.0 και στο επόμενο boot να την κάνω backup και restore μέσω flashify για να την έχω μόνιμα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Το 2ο θα κάνεις... απλά βάζεις τον εαυτό σου σε φασαρία χωρίς λόγο :D” Τελικά δεν χρειάστηκε να ξαναξεκλειδωσω την συσκευή. Όταν με official dev ετρεξα το unlock tool αυτό σταμάτησε στο 50% με μήνυμα ότι αυτη η συσκευή δεν χρειάζεται unlock. Πέρασα twrp έκανα factory reset και φλασαρα την τελευταία ελληνική dev. Sent from my MI 4S using Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Ebonwoulfe: “Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις δίκιο. Έχω κάνει αίτηση για unlock οπότε περιμένω πότε θα βγει εδώ. Στο μεταξύ να πάω σε official αγγλική ή να δοκιμάσω την xiaomi.eu;” Θα σου πρότεινα την official. Παίξε λίγες μέρες μαζί της και με το που σου έρθει το unlock δοκιμαζεις και άλλες. Sent from my MI 4S using Tapatalk

• Διάβασε εδώ ... MIUI 7.2.4 Global Stable for MI5 ? - Xiaomi Mi 5 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Sent from my MI 4S using Tapatalk

• Κανά τεστ στο δικό μου πότε θα κάνουν ; MI4S Back Glass (Cheap Tempred Glass) Brokekn need help - Xiaomi Mi 4S - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Sent from my MI 4S using Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Αν συνδυαστεί το benching με παγωτό νιρβάνα τα νούμερα δείχνουν ιδεατά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13641/ Sent from my MI 4S using Tapatalk

• RE:

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Δεν κλείδωσε πάλι όμως ????” Δεν το ξέρω. Υποθέτω ότι αν του περάσω την official dev θα μπορέσω να βάλω twrp. Αν όχι αφού έχω ήδη mi account με έγκριση για unlock θα χρειαστεί να ξανατρεξω το unlock tool. Sent from my MI 4S using Tapatalk

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Είπα να δοκιμάσω μια επαναφορά της συσκευής στην αρχική της μορφή. Εδώ υπάρχουν οι δυο fastboot rom. Xiaomi MIUI Official Forum Με το miflash σε 93 δευτερόλεπτα η συσκευή έγινε όπως μου ήρθε. Όχι ότι μου έλειψαν οι κινεζιες αλλά ήθελα να δοκιμάσω την διαδικασία. Στα του κινητού τώρα μετά από ένα μήνα περίπου χρήσης δίπλα σε ένα m8 και σε ένα s4 9506 η συσκευή δουλεύει άψογα. Το μόνο που περιμένω είναι την marsmallow που θα φέρει καλύτερους χρόνους αναμονής και καλύτερη διαχείριση της ram.

• Mi4s black

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Καλοδουλευτο το κόσμημα. Sent from my MI 4S using Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Όλα πάνε καλά με την τελευταία ελληνική stable. 99cabf9b602ed77f6a7b491466798fdb.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zpaf - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από kwwstas80: “Θα ναι καλυτερο απο το i phone 5 moy?” Καλύτερο θα είναι σίγουρα. Πιο όμορφο δυστυχώς όχι. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Με την τελευταία developer 6.4.7 η συσκευή έγινε πιο smooth και το πιο σημαντικό νέο έρχεται από την μπαταρία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13639/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13638/ Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συνεχίστε την πολύ καλή προσπάθεια.

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Από χθες δοκιμαζω και την stable. Κάποια στιγμή έφαγε ένα battery drain από ένα process με το όνομα shell. Έκανα μία επανεκκίνηση και έστρωσε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13637/ Το κινητό είναι κόσμημα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Έτοιμη και η πρώτη ελληνική. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13636/ Μπράβο σας. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Έπρεπε να κλείσω την πόρτα την κατάψυξης για να 70ρισει ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13634/ Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

zpaf - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Ή συσκευή έγινε unlock μπήκε το twrp και έγινε flash η πρώτη rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12222/ Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk