Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• δεν ξεκινα mi3w

iAmLiakos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από trackler: “οσο καιρο περιμενε ο φιλος να ερθει η οθονη,επειδη ειχα ενα ξυπνητυρι που τον ενοχλουσε,του εκανε hard reset ” Τι ακριβώς έκανε ο φίλος σου; Αρχικά άστο πάνω στο φορτιστή ένα βράδυ ολόκληρο. Μετά, εφόσον δεν φοβάσαι μην χάσεις κάτι, βάλτο σε fastboot mode και κάνε flash μια fastboot rom. Και μετά το reboot περίμενε 20-30 λεπτά να ανοίξει. Εδώ είναι η διαδικασία -> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο Προσπάθησε αυτά όσο προσπαθεί…

• προβλημα Μι5

iAmLiakos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Ρίξε μια ματιά εδώ: Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash Νομίζω οτι δεν το βλέπει σωστά ο υπολογιστής σου.

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα! Για προσπάθησε λίγο περισσότερο να το βάλεις σε fastboot για να δεις αυτό που σου λέει ο Ανέστης. Ίσως θέλει σωστό timing για να σου μπει. Παιδεψου λίγο μήπως το καταφέρεις. Πρέπει να μπει σε fastboot για να συνεχίσεις είτε με flashing νεοτερης fastboot ROM είτε ξεκλείδωμα (εάν κλείδωσε που μάλλον εκεί είναι το προβλημα). Δηλαδή εάν κλείδωσε, όταν ξεκλειδώσεις θα ανοίξει κανονικά μετά.

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

Καλησπέρα @tsikos! Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Όταν λες wipe τι εννοείς; Ήταν ξεκλείδωτη απο εσένα η συσκευή επίσημα; Ποιά έκδοση του MiFlash χρησιμοποίησες. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μήνυμα επιτυχίας στο MiFlash; Σε τι υπολογιστή το έκανες; 32 ή 64 bit windows; Οι drivers είναι περασμένοι σωστά; Γιατι πέρασες τόσο παλιά fastboot; Αμα φλασάρεις την πιο πρόσφατη έχει το ίδιο αποτέλεσμα; Αυτές είναι μερικές απο τις λεπτομέρειες που θα ήταν καλό να αναφέρεις για να πάρεις βοήθεια άμεση και σω…

• lenovo k3 note k50-t5

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Θα μπορούσες να κρατήσεις μια που θεωρείς σταθερή και αφού θα είσαι root, αφαιρείς όλο το bloatware. Σίγουρα θέλει testing και συνεχή παρακολούθηση για λίγο καιρό αλλά εάν έχεις το χρόνο το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

• Αλλαγή Camera Glass Cover σε Redmi Note 4/4x forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54442/ Πρόσφατα ένα Note 4 (mido) είχε ένα ατύχημα.. από αυτά που αν προσπαθήσεις να τα αναπαράγεις δε θα τα καταφέρεις ποτέ! Ήταν λοιπόν στην τσέπη η συσκευή με θήκη Nillkin σκληρή και περνώντας απο μια γωνία τραπεζιού, "βρήκε" ακριβώς στο τζαμάκι της κάμερας με αποτέλεσμα να σπάσει! Αμέσως λοιπόν έκανα παραγγελία από μαγαζί στην Αθήνα (για να το έχω άμεσα - κόστος 5.5 ευρώ + 2.5 ευρώ μεταφορικά). Οπότε ξεκί…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή με νέο πέρασμα των drivers. Βλέπω στο log οτι για κάποιο λόγο χτυπάει σαν missmatching image, νομίζει το MiFlash οτι δεν έχεις συνδέσει πάνω Redmi 1s αλλά κάποια άλλη συσκευή. Φυσικά μπορεί να είναι και hardware πρόβλημα. Δεν αποκλείεται..

• Οι διαφορές είναι 2. Διαφέρουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ χιλιοστά στο πάχος/βάθος τους. Στα ευρωπαικά μοντέλα (μαύρο και λευκό) τα καπάκια είναι μεταλλικά. Η ευρωπαική μπαταρία Sony είναι ελάχιστα πιο χοντρή. Γιαυτό το καπάκι της ευρωπαικής είναι λίγο πιο λεπτό. Γενικά πάντως κάνουν και τα 2. Απλά εαν πάρεις πχ κινέζικο καπάκι με ευρωπαική μπαταρία θα πιέζεται λίιιιιγο.

• Πως πας να την φλασάρεις; Απο που παίρνεις αυτό το log;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Καλησπέρα! Αυτό το link σου κάνει; Είναι η fastboot rom: MIUI Global Stable ROM V9.2.2.0.KHCMIEK for Redmi 1S.

• Ναι ενδέχεται να έχει κάποιο ράγισμα το οποίο δεν φαίνεται ίσως. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι οπτικό έλεγχο. Αλλά μπορεί να μην καταφέρεις να δεις κάτι. Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Ίσως να παιδευτείς κιάλλο με τον οδηγό. Κάπου θα υπάρχουν τα σωστά test points. Εαν θέλεις, βγάλε μια macro-καθαρή φωτογραφία της πλακέτας μήπως βγάλει κάποιο συμπέρασμα κάποιος απο εμάς.

• Εαν μπείς μέσω του browser μήπως βγάλεις πιο εύκολα άκρη. i.mi.com είναι. Για data recovery υπάρχουν κάποια προγράμματα αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο για να σε παροτρύνω.

• Αγορά νέου κινητού

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πάρε το Note 5 αν μπορείς απέξω. Η 3/32 έκδοση είναι αρκετά κοντά στο budget σου και η κάμερες του είναι αρκετά αναβαθμισμένες σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές μοντέλων. Γενικά φαίνεται πολύ καλή συσκευή. Άλλες επιλογές είναι το Redmi 5 Plus, το Mi A1 στα 170 απο Ελλάδα που είναι αρκετά καλή συσκευή αλλά χωρίς MIUI. Σαν δύναμη θα έλεγα είναι Note 5 > Mi A1 > Redmi 5 Plus. Βέβαια έτσι πάνε και οι τιμές... δεν είναι τυχαίο

• Καλησπέρα @flowin_through ! Εαν δοκίμασες τον κλασσικό τρόπο περάσματος ενός firmware(μέσω sd) και δε δουλεύει, δοκιμάζεις ίσως αυτό σαν τελευταία λύση. Προσοχή στη σωστή έκδοση firmware.