Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αναγνώριση από PC

iAmLiakos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Σωστό αυτό που λέει και ο @NasDriver. Συμπληρωματικά εγώ θα σου πω να ενεργοποιήσεις το usb debugging μέσα απο τα developer options και μετά να δοκιμάσεις πάλι να συνδεθείς.

• Έκανες wipe data πριν περάσεις το update; Εαν όχι, κάνε τώρα και ξαναφλάσαρε την V8. Κράτησε backup προφανώς καθώς θα σου σβήσει εφαρμογές και δεδομένα.

• @bilis1234 Αφού το δημιουργήσεις στη συσκευή, συνδέεις με καλώδιο το κινητό στο pc και πηγαίνεις στον φάκελο TWRP και τον κρατάς όλο το φάκελο στο pc σου (αντιγραφή). Θα δεις κιόλλας λογικά θα είναι τεράστιο το αρχείο (>2gb++).

• @Ksigma χαχα είμαι ο τυχερός;; ευχαριστώ!! Πάρτο με το καλό αύριο, κάτσε χαλαρά με καφεδάκι και θα το φτιάξουμε όλοι μαζί εδώ μέσα. Τα παιδιά κάνουν και λίγο καλαμπούρι για να ελαφρύνουν την κατάσταση. Πάρτα χαλαρά όλα (γενικά στη ζωή έτσι θέλει γιατί αλλιώς το παιχνίδι χάνεται). Τα λέμε αύριο λοιπόν. @bilis1234 Ναι λογικά μέσα απο το recovery μπορείς να φλασάρεις την CM. Πρόσεξε όμως, για δική σου ευκολία καλό θα ήταν να πάρεις ένα καλό TWRP backup όπως έχεις τώρα τη συσκευή σου(τα πάντα δηλαδή…

• Αναγνώριση από PC

Μήνυμα

Όταν συνδέεις το κινητό σου στο pc, στην οθόνη του κινητού δε σου εμφανίζει πάνω πάνω ένα notification που λέει "usb charging"; Εαν το πατήσεις αυτό δε σου βγάζει ένα menu; Ποιά rom φοράς;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Εγώ δεν ξέρω να σου προτείνω μαγαζί. Αλλά θα σου προτείνω να την αλλάξεις μόνος σου. Εαν πιάνουν λίγο τα χέρια σου θα τα καταφέρεις. Υπάρχουν βίντεο που βήμα βήμα σου λένε τι να κάνεις. Την οθόνη μπορείς να τη βρείς απο το dragon-tt.com που έχει αυθεντικές (το γράφει ποιές είναι). Τώρα για μαγαζί, περίμενε μηπως ξέρει κανείς άλλος να σου πει

• Στείλτο μου! Αλλά αμα δεις πόσο απλό είναι, με τους οδηγούς που υπάρχουν εδω μέσα θα το φτιάξεις μέσα σε 1 ωρίτσα το πολύ! Γενικά ότι θέλεις εδώ είμαστε. Αρκεί να υπάρχει θέληση και απο τη μεριά σου

• Αναγνώριση από PC

Μήνυμα

Στο κινητό έχεις επιλέξει το "MTP device" όταν συνδέεις το καλώδιο; Επίσης, έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο μήπως έχει γίνει κάποια ζημιά; Και όταν λες ξαφνικά, τι εννοείς ακριβώς; Έκανες κάποια αναβάθμιση της rom ή με την ίδια rom όπως ήταν; Αυτές είναι κάποιες ερωτήσεις για να προχωρήσουμε σε λύση του προβλήματος σου.

• @Ksigma ΕΔΩ είσαι φίλε μου. Εαν θέλεις να το πετάξεις ρίξτο προς Πάτρα μεριά.. έχω κάνει τερματοφύλακας..

• Αγορα note 3 pro ή note 4

iAmLiakos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Γειά σου φίλε μου. Εαν θέλεις ΤΩΡΑ συσκευή πήγαινε για το Redmi Note 3 Pro 3/32 international edition στα 170usd απο geekbuying σε χρυσό χρώμα(εαν δεν έχεις μεγάλο θέμα με το χρώμα, αλλιώς στα 185 usd το μαύρο). Για το Note 4 θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι να βγεί η international εκδοση που κατα πάσα πιθανότητα θα έχει τον snapdragon 652. Αυτή είναι η γνώμη μου καθώς φοβάμαι οτι εαν έκανες τώρα αγορά το Note 4 θα ήταν λίγο ρίσκο. Όχι οτι δεν αξίζει έτσι όπως είναι αλλά είναι ένα μεταβατικό στάδι…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να δώσεις πολλά - Redmi 3s Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά σου αρέσει το δοκιμασμένο και το κλασσικό τότε - Mi5 Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά ταυτόχρονα είσαι περιπετειώδης και σου αρέσουν τα φρέσκα πράγματα τοτε - Redmi Pro (αν και θα περίμενα για τη snapdragon έκδοση) Αν είσαι απο αυτούς που το θέλουν δυνατό και μεγάλο τότε - Redmi Note 3 Pro Αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσουν τα πολύ μεγάλα - Mi Max Αν είσαι ΟΛΑ τα παρ…

• AIRDROID - προβλημα ???

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Γειά σου φίλε. Θα πας στην εφαρμογή "Ασφάλεια", θα πατήσεις το γρανάζι πάνω δεξιά, μετά "Καθαρισμός" και εκεί θα βρείς τις εξαιρέσεις.

• Δοκίμασες να κάνεις factory reset όταν έκανες ξανά flash την ελληνική rom ή απλά την φλάσαρες απο πάνω χωρίς wipes;

• Μπράβο @geoanto555! Η συνεισφορά σου είναι τεράστια! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!

• Γειά σου φίλε @alkis2311983 και καλωσήρθες στην παρέα. Τα προβλήματα που αναφέρεις οφείλονται στην unofficial rom που φοράει η συσκευή σου. Θα πας στην υπογραφή μου και θα βρείς τον κατάλληλο οδηγό για τη συσκευή σου (Xiaomi Redmi 3 Pro με κωδική ονομασία IDO) και θα εκτελέσεις τον οδηγό εγκατάστασης OFFICIAL Rom απο UNOFFICIAL rom. Αφού το κάνεις αυτό, τότε θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις άμεσα. Έπειτα θα ακολουθήσεις τον οδηγό εγκατάστασης ελληνικής rom και θα είσαι με ένα τέλεια σεταρισμένο κινη…