Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
μεταφορά εφαρμογών
ΜήνυμαΕαν εχεις developer rom δηλαδή ενεργοποιημένο το root, τότε μπορείς να δοκιμάσεις εφαρμογές τύπου "link2sd". Γενικά πάντως δεν προτείνεται απο κανέναν αυτό. Ακόμη και την καλύτερη/γρηγορότερη sd card να έχεις, θα έχεις μικρότερες ταχύτητες και είναι πιθανό να σου δημιουργηθούν μικροπροβλήματα στη χρήση. Βάλε και τη σωστή συσκευή στο προφίλ σου γιατί έχεις το "μικρό" redmi 3 pro και όχι το NOTE
-
Κανονικά αναγράφεται τι έκδοση είναι. Τώρα στο συγκεκριμένο μαγαζί σίγουρα είναι chinese καθώς δεν υπάρχει international σε jungle χρώμα(το πράσινο-κίτρινο). Η international βγαίνει σε ασπρο και μαύρο όπως θα δεις και στο link του geekbuying. Κοίτα εγώ πριν 2 μήνες πήρα 2 international απο το συγκεκριμένο μαγαζί και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τη δική μου την chinese την έχω πάρει απο το gearbest. Απο προσωπική εμπειρία δηλαδή θα σου πρότεινα το geekbuying. Δεν έχω άλλη εμπειρία όμως απο άλλο μαγ…
-
Ναι αυτή είναι η κινέζικη έκδοση. Όσον αφορά την international οι διαφορές είναι 2. Το μεταλλικό κάλλυμα της μπαταρίας και η sony μπαταρία αντί της xiaomi. Ουσιαστικά είναι ίδιες εκδόσεις με αυτές τις 2 μικρές διαφορές για να περάσει του ευρωπαικούς (ή αμερικάνικους) ελέγχους ποιότητας. Αλλά επειδή η international βγήκε πριν λίγους μήνες θα είναι κατασκευαστικά πιο νέα απο την κινέζικη έκδοση. Και όπως σου είπε ο maddoctor, σε geekbuying θα κάνει περίπου 20 μέρες να φτάσει.
-
Online shops
ΜήνυμαΣτο yeso 300-305 ευρώ το mi5 και 140-150 το redmi 3 pro. Επίσης στο coolicool όπως ανέφερε ο mirotis έχει καλές τιμές στις συσκευές. Το gearbest δεν είναι κακό. Απλά εφόσον έχεις την επιλογή τόσο καλών καταστημάτων (yeso, geekbuying, coolicool) γιατί να το επιλέξεις εφόσον δεν έχει (αρκετά) καλύτερες τιμές; Ένα μειονέκτημα του gearbest είναι οτι αργεί η επικοινωνία. Βέβαια και σε αυτό έχουν βελτιωθεί αρκετά.
-
Περίμενε να μας απαντήσει κάποιος χρήστης του Note 2 και της συγκεκριμένης rom αλλά εγώ θέλω να σου πω πως εαν πριν είχες την 7.1.3, επειδή η μετάβαση στην 7.5.3 είναι λίγο "μακρυά" τότε καλό θα ήταν να κάνεις factory reset πριν περάσεις τη rom. Αλλά περίμενε λίγο να δούμε εαν έχουν και άλλοι χρήστες το πρόβλημα για να έχουμε ένα επιπλέον feedback
-
Καλησπέρα και απο εμένα και καλωσήρθες στην παρέα μας. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) τα xiaomi θέλουν λίγο σετάρισμα μόλις τα πάρουμε. Όχι πολύ δύσκολα πράγματα αλλά θέλει λιγάκι διάβασμα για αρχή. Επειδή βλέπω οτι φοράς eu rom, καλό θα ήταν να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής rom για να είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη rom τουλάχιστον. Στην υπογραφή μου θα βρείς πολύ χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά τις roms αλλά και τη συσκευή σου. Εαν μπορείς αφιέρωσε λίγο χρόνο και θα δείς οτι …
-
Online shops
ΜήνυμαΓια δες και yeso521.com αλλά και geekbuying.com. Νομίζω ειδικά στο πρώτο θα τα βρείς αρκετά πιο φθηνά και είναι αξιόπιστο μαγαζί!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@ghost4047 Αυτό σημαίνει οτι οτι έχει γίνει bind της συσκευής με ένα συγκεκριμένο MiAccount το οποίο λέει ποιο είναι μέσα στην παρένθεση και σου ζητάει να βάλεις τον κωδικό για να επιβεβαιώσει οτι είσαι ο πραγματικός κάτοχος. Πριν βάλεις τη stable που αναφέρεις, είχες φτιάξει ένα mi account και το είχες κάνει σύνδεση με τη συσκευή. Αυτόν τον κωδικό ζητάει!
-
REDMI 3 PRO ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε μου. Το "θερμαίνεται πολύ" είναι τελείως υποκειμενικό καθώς όλες οι συσκευές ζεσταίνονται και ειδικά εαν απασχολείς αρκετά cpu και gps. Και στο βίντεο η cpu δουλεύει...υπερωρίες!! Οπότε είναι λογικό! Πχ εμένα το mi3 φτάνει και 80 βαθμούς και πίσω ζεματάει εαν το πιάσω ψηλά. Αλλά επειδή είναι ψηλά και δεν το κρατάω απο εκεί, δεν επηρεάζει τη λειτουργία και τη χρήση μου. Τώρα εαν ζεσταίνεται πολύ και ταυτόχρονα πέφτει και η μπαταρία γρήγορα, σημαίνει οτι κάποια εφαρμογή-υπηρεσία δεν…
-
Μπορείς να περάσεις με adb το τελευταίο TWRP και απο εκεί με OTG να περάσεις την rom που θέλεις. Βέβαια εγώ στη θέση σου, αφού έφτασες σε αυτό το σημείο, θα έκανα πρώτα ένα φλασάρισμα μιας fastboot V8 rom και μετά TWRP και τέλος την ελληνική rom. Τώρα έχεις TWRP και δεν βλέπει το OTG; Μου φαίνεται περίεργο εαν συμβαίνει αυτό. Έχεις πάει να κάνεις MOUNT το otg για να το δεί;;
-
Παράθεση από strumf13: “μια διευκρίνηση παιδιά λίγο ...τι ακριβός εννοεί ?ανοίγω cmd και ? - On your computer, open the cmd on the PC, and place yourself in the directory where you have installed the fastboot.exe ” Και,συμπληρωματικά σε αυτό που λέει ο @geoanto555, μόλις περάσεις τον φάκελο στον C:// πατάς SHIFT και δεξί κλίκ μέσα στο φάκελο και επιλέγεις "Open Command Windows Here". Έτσι θα έχεις ανοίξει την γραμμή εντολών και θα είσαι μέσα στον φάκελο(το "place yourself" που αναφέρεις).
-
προβλημα auto rotate
ΜήνυμαΠαιδιά γενικά μιλάω τώρα, μην ψάχνετε να βρείτε τι πως ποτε και γιατί φταίει κάτι στη συσκευή σας εαν προηγουμένως δεν έχετε βάλει fastboot rom στη συσκευή σας για να γίνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ. Το κακό με τα Xiaomi είναι οτι τα κινεζομάγαζα για κάποιον @^%&%& λόγο πειράζουν τις roms των συσκευών. Και αυτό το κακό με τα Xiaomi έχει παραγίνει και δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρία παρα μόνο σε αυτήν (τουλάχιστον όσο γνωρίζω εγώ τα τελευταία 7 χρόνια που κάνω αγορές απο Κίνα). @DimitrisPlat…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@'kostaz' Τι προσπαθείς να κάνεις; Ποιόν οδηγό εκτελείς; Τι rom φοράει τώρα η συσκευή σου;