Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ΜήνυμαΑυτό δε "μυρίζει" bug αλλά προβληματική μπαταρία όταν πέφτει κάτω απο - 30% της χωρητικότητας - 3,8 (??) volts η τάση της και δε μπορεί να κρατήσει σταθερή τάση. Για κάτσε να δούμε βέβαια μήπως είναι θέμα rom αλλά τα σημάδια δείχνουν το αντίθετο.
-
Έτσι όπως τα λές πρώτα πρέπει να κοιτάξεις μπαταρία, γιατί εαν σου έσβηνε στο 16-20% τότε σημαίνει οτι δε μπορούσε να κρατήσει τάση και κατερρεε. Η αλήθεια είναι βέβαια οτι ελλάδα ΠΟΛΥ δύσκολα θα βρείς κάτι γιατί ειναι πλέον παλιά η συσκευή μας. Εαν το αφήσεις πάνω απο 10 ώρες σε δυνατό φορτιστή (2Α), τότε μήπως αλλάζει η συμπεριφορά; Υπάρχει πιθανότητα η μπαταρία να τα έφτυσε τελείως, ειδικά με το συμβάν στο ήλιο. Εγώ στη θέση σου το πρώτο που θα κοίταζα είναι μπαταρία. Αλλά και απο εξωτερικό, …
-
Εσύ πρέπει να την κατεβάσεις. Το MiFlash απλά είναι το εργαλείο που στην φλασάρει. 1. Η επίσημη latest developer fastboot rom. 2. Η επίσημη latest developer rom. Εσύ επειδή φοράς unofficial rom, λογικά δε θα μπορέσεις απλά να περάσεις το αρχείο της rom στη συσκευή και να το φλασάρεις απο τον updater. Άρα δε θα μπορέσεις να κάνεις το no2. Μάλλον θα πρέπει να κάνεις το no1 μέσω του MiFlash οπως αναφέρω παραπάνω. Στα λίνκ που σου έστειλα έχει και τις οδηγίες για το πως θα τις περάσεις. Βέβαια υπάρχ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@divassos Είναι unofficial η rom που φοράει και σου μπλοκάρει την εγκατάσταση της official rom. Μπες στο ευρετήριο που έχω στην υπογραφή μου και βρες τον οδηγό για τη συσκευή σου που λέει "Εγκατάσταση official rom απο unofficial rom" και ακολούθησε τον κατα γράμμα. Αφού το κάνεις, ξεκλειδώνεις bootloader, περνάς twrp και τέλος την ελληνική rom. Δε θα δυσκολευτείς καθόλου εαν ακολουθήσεις κατα γράμμα τους οδηγούς! Καλωσήρθες στην παρέα μας!
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ΜήνυμαΝομίζω πως δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να δοκιμάσεις την dev. Βέβαια ναι χρειάζεται factory reset οπότε είναι ένα θεματάκι αυτό εαν χρειάζεσαι άμεσα εφαρμογές και ειδικά για τη δουλειά σου. Ναι μπορεί να είναι και θέμα MM αλλά υποθέτω πως εσύ όταν πέρασες σε MM έκανες factory reset, γιατί εαν δεν έκανες έιναι πολύ πιθανό αυτό να το προκαλεί. Και εγώ στην αρχή είχα κάνει dirty flash την MM πάνω στην KK και αρκετά πράγματα είχαν πρόβλημα. Μόλις έκανα clean install, όλα εξαφανίστηκαν και γενικά …
-
Δεν δουλευουν οι σενσορες!
ΜήνυμαΠαράθεση από K1ngAl3x: “Λοιπον παιδια περασα official rom και παλι τα ιδια !!! ” Αυτό πως το έκανες; Ποιά διαδικασία ακολούθησες; (μπορεί να μη χρειάζεσαι service γιαυτό στο λέω)
-
ΜήνυμαΜε fastboot έκανες την εγκατάσταση; Ναι μπορεί να είσαι άτυχος Αν και εγώ πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο εδώ και 2 χρόνια που ασχολούμαι με xiaomi. Αλλά έτσι είναι. Ζούμε για να μαθαίνουμε Ξεκίνα επικοινωνία με το κατάστημα που το πήρες για επιστροφή και αντικατάσταση. Απο που το πήρες;
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ΜήνυμαΚαλημέρα. Όλα αυτά με stable rom; Μήπως πρέπει να μπείς στο χορό των developer roms; Έτσι για δοκιμή τουλάχιστον. Γιατί σε developer rom εγώ με mi3 και ένας φίλος με mi4, δεν έχουμε δεί random reboots.
-
Έσπασα την οθόνη.
ΜήνυμαΚρίμα φίλε μου. Συμβαίνουν αυτά όμως και δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά. Στην ερώτηση σου τώρα, καλά λόγια ακούγονται για το dragon-tt. Θα μπορούσες βέβαια να επικοινωνήσεις με vickmall η yeso521 να ρωτήσεις εαν μπορούν να σε προμηθεύσουν με μια 100% original screen για το κινητό σου και να πάρεις και μια τιμή και απο εκεί. Όσον αφορά την τοποθέτηση, εαν πιάνουν λίγο τα χέρια σου νομίζω θα τα καταφέρεις. Δεν πιστεύω θα είναι κάτι πολύ δύσκολο.
-
ΜήνυμαΓειά σου φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα μας. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Τι ακριβώς εννοείς "δε δουλεύουν" ; Νεκροί τελείως; Στο calibration menu τους βλέπεις κανονικά; Τι ρομ φοράς; Δοκίμασες να αλλάξεις κάποια rom με clean install για να σιγουρευτείς οτι δεν είναι θέμα rom; Αυτές είναι λίγες ερωτήσεις που μου έρχονται τώρα στο μυαλό που θα μας δώσουν κάποια στοιχεία για τον εντοπισμό της ρίζας του προβλήματος σου
-
Mi5 stack problem
ΜήνυμαΑυτό πχ που λες στο τέλος θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα. Το clean install που λες το έκανες απο ποιά rom σε ποιά;
-
Λίγο προσοχή. Έχεις δηλώσει συσκευή στο προφίλ σου Redmi 3 Pro. Στην αρχή ρωτάς για το Redmi Note 3 Pro. Οι οδηγοί που σου έβαλε ο @NasDriver είναι για το Redmi 3 Pro που έχεις στο προφίλ σου και δεν έχουν τα σωστά αρχεία εαν έχεις το Redmi Note 3 Pro. Είναι κρίμα να πάθεις κάτι χειρότερο επειδή έβαλες λάθος συσκευή στο προφίλ σου και εγκατέστησες λάθος αρχεία. Όσον αφορά την ερώτηση σου, το κινητό ακόμα και κλειδωμένο, μπορεί να μπει σε download mode ή σε fastboot mode. Οπότε κάνεις τα βήματα κ…
-
update
ΜήνυμαΣτα downloads εαν πας στις stable και επιλέξεις την καρτέλα "αρχεία" θα δεις οτι απο πάνω προς τα κάτω είναι η πιο καινούρια προς την πιο παλιά.
-
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι πρόβλημα που προκαλείται απο ανεπίσημη rom. Πήγαινε στους οδηγούς της υπογραφής μου και ακολούθησε τον οδηγό για αλλαγή απο unofficial rom σε official για τη συσκευή σου και εκτέλεσε τον. Τα βήματα σου γενικά πρέπει να είναι : - Πέρασμα official developer rom - Ξεκλείδωμα με MiUnlock - Πέρασμα TWRP - Πέρασμα ελληνικής rom