Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
update
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε μου. Απλά στην πρώτη περίπτωση κοιτάς ένα παλιό ΘΕΜΑ που είχε ανοιχτεί όταν είχε βγεί η τοτε stable rom. Για να βρίσκεις τις τελευταίες roms θα πηγαίνεις στα Downloads και στην συσκευή σου. Εκεί μέσα βρίσκονται όλες οι roms, νεες και παλιές, οργανωμένες για να τις βρίσκουν όλοι.
-
AIRDROID - προβλημα ???
ΜήνυμαΓια προχώρα σε εγκατάσταση της τελευταίας developer μήπως λυθεί το πρόβλημα σου. Και δώσε μας πίσω feedback.
-
AIRDROID - προβλημα ???
ΜήνυμαΚαλημέρα. Μετέφερα το θέμα σου στο κατάλληλο μέρος για τη συσκευή σου καθώς έχεις το mi4c και άνοιξες θέμα στο redmi note 4G. Να ανοίγεις θέμα στα κατάλληλα σημεία για να παίρνεις πιο σωστή βοήθεια Όσον αφορά το πρόβλημα σου, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το airdroid αλλά ας κάνω κάποιες ερωτήσεις που μπορεί να βοηθήσουν να εξάγουμε χρήσιμη πληροφορία. 1. Ποιά rom φοράς; (screenshot ακόμα καλύτερα) 2. Έχεις δώσει στο airdroid όλα τα κατάλληλα δικαιώματα μέσα απο την εφαρμογή κέντρο ασφαλείας; 3. Τ…
-
Mi5 stack problem
ΜήνυμαΚαλημέρα! Το πρόβλημα το είχες και σε προηγούμενες roms; Στην αγγλοκινέζικη; Μπορείς περιληπτικά να μας περιγράψεις όλη τη διαδικασία που έκανες για να βάλεις την ελληνική rom; Απο όταν το αγόρασες. Όλα δηλαδή
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@vazals Στο ευρετήριο που έχω στην υπογραφή μου, ή στο λινκ στο απο πάνω πόστ, θα βρείς όλα τα απαραίτητα για να κάνεις αυτό που θέλεις. Ακολουθείς τις οδηγίες για τη συσκευή σου και θα είσαι κομπλέ. Άλλαξε και το όνομα της συσκευής σου στο προφίλ σου γιατί όπως βλέπεις μπορεί να γίνει λάθος στην κατεύθυνση απο τα παιδιά που προσπαθούν να σε βοηθήσουν
-
Παράθεση από zaf_4: “edit: τώρα που το διαβάζω, θεωρείς ότι θα ήταν καλύτερα να βάλω official stable λόγω play store; Γνωρίζω ότι η official devs δεν έχει και ήθελα να κάνω το side install. ” Ναι οκ μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και ειδικά εαν έχεις μια εμπειρία με google services installation αν ψαχτείς λίγο θα καταφέρεις να το κάνεις πλήρως λειτουργικό. Αλλά εαν θέλεις google play μπορείς να πας σε official rom που ξέρεις οτι φτιάχνεται και δοκιμάζεται απο προγραμματιστές της xiaomi και όσο να…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα!Εδώ είναι. Το Pro είναι το Qualcomm
-
@zaf_4 Κάνε καθαρή εγκατάσταση με το miflash για να είσαι σίγουρη οτι είναι όλα καλά. Μετά, είτε περνάς την global stable εαν θέλεις OTA updates είτε την ελληνική που είναι άψογη(θέλεις ξεκλείδωμα για αυτή). Λίγες φορές έχω συναντήσει συσκευές να δουλεύουν σωστά με side install του play store. Εφόσον υπάρχουν σίγουρες λύσεις, να πας σε αυτές
-
Δεν νομίζω πως είναι ανοιχτού κώδικα. Και εαν είναι, θα δυσκολευτείς πολύ να βρείς τον source κώδικα καθώς πρέπει να ψάξεις στα βάθη της Κίνας και καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι αυτό. Δε χρησιμοποιούν github οι κινέζοι.. έχουν δικά τους "εργαλεία".. Βέβαια μπορείς με έναν decompiler να έχεις πρόσβαση στον κώδικα (εν μέρη) και να βγάλεις μια άκρη. Τουλάχιστον είναι μια αρχή και θα μπορούσες να το δοκιμάσεις. LOL μόλις είπα ας κάνω ένα google search..τσάμπα είναι...και τσούπ! Github με όλα τα MI…
-
upadate ROM και Android
ΜήνυμαΚαλωσήρθες φίλε μου! Η συσκευή σου φοράει ανεπίσημη rom και καλό θα ήταν να την αλλάξεις. Μπορείς να πάρεις android 6 (marshmallow) και απο απόψεις που ακούγονται-διαβάζονται το κινητό πάει πολύ καλά με αυτή. Εγώ έχω το mi3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το MIUI 8. Η λύση σου είναι να περάσεις την ελληνική fastboot rom με το MiFlash για να σου καθαρίσει τα πάντα στη συσκευή σου και να είσαι σίγουρος οτι θα λειτουργούν όλα σωστά και να έχεις και την ελληνική rom στη συσκευή σου. Την fastboot r…
-
Αν μπουτάρει κανονικά, να μπεί στα settings και να κάνει factory reset απο εκεί μέσα. Εφόσον το κάνει αυτό, το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Βέβαια θα σβηστούν τα πάντα απο τη συσκευή. Αλλά γενικά δε μας είπες, τι rom φοράει;; Ποιά έκδοση;; edit: είδα οτι τα settings κρασάρουν. Οπότε μάλλον πάμε για fastboot rom + miflash. Τσέκαρε στην υπογραφή μου εκεί που λέει για την συσκευή Redmi Note 3 (HENNESSY) τον οδηγό για πέρασμα απο unofficial σε official rom.
-
Μήνυμα@T@mou Δε σου παίρνει αναβάθμιση γιατί φοράει unofficial rom. Ο μόνος τρόπος να περάσεις είναι με miflash(developer fastboot για να ξεκλειδώσεις κατευθείαν μετά). Τσέκαρε στην υπογραφή μου για τον οδηγό που θα ακολουθήσεις. @thanag7 Και εσύ το ίδιο "θέμα" έχεις! Ο μόνος τρόπος είναι fastboot+miflash. Δεν υπάρχει GLOBAL rom ακόμα για το Redmi 3. Οπότε official fastboot developer rom και ξεκλειδώσεις άμεσα και εσύ!
-
Παράθεση από maddoctor: “Γράφει ότι θα είναι μέρος του Smart Home, οπότε λογικά θα ελέγχεται από την εφαρμογή. Ίσως να σκανάρει τον χώρο σε real time και να σου δείχνει στην οθόνη του κινητού που είναι τα κουνούπια ” Χαχα φαντάσου τι θα γίνεται και με ένα VR Glass... Mosquito Strike.. Mosquito vs CounterMosquito! Θα ήταν MUST HAVE..
-
Καλησπέρα φίλε μου. Εφόσον ξεκλείδωσες επιτυχώς πρέπει να βρείς 64bit υπολογιστή για να προχωρήσεις σε εγκατάσταση του TWRP μέσω adb εντολών. Προς το παρόν δεν υπάρχει άλλος τρόπος εγκατάστασης του TWRP εκτός απο 64bit υπολογιστή. Επίσης μπορείς να το κάνεις μέσω flashify αλλά χρειάζεσαι το root επομένως χρειάζεσαι developer rom. Εσύ ξεκλείδωσες με την stable;; Δοκίμασες μέσω του updater να βάλεις την official developer μήπως την δεχτεί; Μεγειά τη συσκευή!!