Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@geoanto555 Δεν υπάρχει ακόμα Official Global Rom για το Redmi 3 όπως υπάρχει για το Redmi Note 3 Pro. Και δεν ξέρουμε εαν θα βγάλουν άμεσα. Στο Redmi 3 είναι μονόδρομος η εγκατάσταση της ελληνικής Rom για να έχεις play store. @negous7 Αυτή η σελίδα που σε πετάει, είναι για να βάλεις ένα username για το global forum. Βάλε ένα username και μετά αφού ολοκληρωθεί η "εγγραφή" ας πούμε, πάτησε πάλι στον browser σου το en.miui.com/unlock και θα προχωρήσεις κανονικά με την αίτηση.
-
Παράθεση από flowin_through: “Και ένα smart katsaridoktono θέλω τώρα ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16240/ Υπάρχει ήδη!! Εδώ είσαι!!!! Εγώ το έχω σε πετρέλαιο και έχω 4.3 λίτρα/100χλμ μικτό κύκλο οπότε θα πατάς κατσαρίδες τσάμπα... @maddoctor Διάβασες εαν θα συνδέεται με το smart home δηλαδή με όλον τον εξοπλισμό του σπιτιού; Ή θα είναι standalone η χρήση του; (υποθέτω το δεύτερο για την τιμή που έχει)
-
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσήρθες. θέλεις να μας πείς λίγο ποιά διαδικασία ακολούθησες για να εγκαταστήσεις την stable V7.3.3.0 που λες; Μου φαίνεται παρα πολύ περίεργο που λες οτι δεν υπάρχει updater app. Η καλύτερη λύση είναι να περάσεις μια fastboot rom η οποία κάνει πλήρη διαμόρφωση του χώρου και φέρνει τη συσκευή σε factory mode. Δηλαδή πραγματικά όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο. Προφανώς επειδή εσύ δεν έχεις ξεκλειδώσει ακόμα, μπορείς να περάσεις ΜΟΝΟ official roms απο εδώ. Τις fastboot rom…
-
Κλειδωμένη συσκευή??
ΜήνυμαΠαράθεση από beredimasa: “Μετά από επικοινωνία με 2 πρώην ιδιοκτήτες ευτυχώς βρέθηκε ο κωδικός και ξεκλειδώθηκε. Οταν πουλάμε και αγοράζουμε θέλει πολύ προσοχή να αφαιρούμε το mi account γιατί μπορει να αχρηστευθεί το τηλέφωνο.Σας ευχαριστω πολυ ” Ευτυχώς να λες που γίνεται αυτό! Γιατί εκτός το "αγοράζουμε και πουλάμε" υπάρχει και το "μας το κλέβουνε".. Περιμένω τη στιγμή που θα ενσωματωθεί στο chipset αντικλεπτικό. Τουλάχιστον για τα προσωπικά δεδομένα. Μπράβο που βρήκες άκρη και, πέρα απο την …
-
Πρώτο!! Αλλά σε λίγο με τον 4!!!
-
readmi 2(2014813)
ΜήνυμαΌχι φίλε μου δεν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Απλά για να εγκαταστήσεις την ελληνική rom πρέπει να περάσεις το TWRP recovery (όπως σε όλες πλέον τις συσκευές). Τσέκαρε τον οδηγό για τη συσκευή αυτή στην υπογραφή μου και θα καταλάβεις πιστεύω.
-
Προβλημα με redmi 3 pro
ΜήνυμαΝαι φυσικά γίνεται να περάσεις official developer χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Πήγαινε στους οδηγούς για τη συσκευή σου και δες αυτό που λέει για πέρασμα απο unofficial σε official. Μεγάλη προσοχή στο να ακολουθήσεις τον οδηγό για το Redmi 3 Pro με κωδική ονομασία IDO. Μην μπερδευτείς με το Redmi Note 3 Pro που λέγεται KENZO.
-
Αυτόν τον οδηγό τον ακολουθείς εφόσον έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader!! Για να ξεκλειδώσεις, πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό. Απλά αρκετοί χρήστες λένε οτι δεν κατάφεραν ακόμη και με αυτόν τον οδηγό. Είναι ο official τρόπος ξεκλειδώματος. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις, εφόσον είσαι σε official developer.
-
Καλησπέρα! Όπως θα δεις και ΕΔΩ, δεν υπάρχει Global Rom για τη συγκεκριμένη συσκευή. Για να έχεις Play store σημαίνει οτι η rom είτε είναι official και έχει γίνει side install του google play είτε είναι unofficial με εγκατεστημένο το play store. Εαν μας λες οτι έκανες update μέσα απο το MiPCSuite σημαίνει μάλλον οτι είσαι στην πρώτη περίπτωση. Και στις 2 περιπτώσεις πάντως είναι πιθανά και λογικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Οπότε καλό θα ήταν να κάνεις μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση με το MiFlash …
-
Καλησπέρα φίλε μου. Δυστυχώς έτσι δε μπορεί να βοηθήσει κανείς. Πρέπει τουλάχιστον να μας δώσεις ένα screenshot απο το about της συσκευής έτσι ώστε να δούμε αρχικά ποιά έκδοση φοράει. Εαν έχει ελληνικό μενού τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δε φοράει Official Rom και μπορεί να είναι η πηγή του προβλήματος. Γενικά πάντως το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχει ξαναακουστεί, επομένως κατα 99% είναι θέμα που δημιουργήθηκε στην εγκατάσταση και όχι bug των official roms. Κρατάω το 1% σε περίπτωση hardware προβλήματος, αλλά τ…
-
Γειά σου φίλε μου και καλωσήρθες! Αρχικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις 2-3 οδηγούς που υπάρχουν (θα τους βρείς στην υπογραφή μου) για να καταλάβεις 2-3 πράγματα για τις Xiaomi συσκευές. Εγώ επιγραμματικά θα σου πω πως ελληνικό μενού και ota updates προς το παρόν ξέχασε το. Δεν υπάρχει επίσημη rom(για να έχεις και το OTA) που να έχει ελληνικά. Οπότε εφόσον ενδιαφέρεσαι για ελληνικό μενού, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τους πεις να σου βάλουν την OFFICIAL DEVELOPER ROM για να μπορέσεις να ξεκλ…
-
Προβλημα με redmi 3 pro
ΜήνυμαΌχι, εφόσον κάνεις και καθαρή εγκατάσταση. Πάντως η official rom δεν έχει google play store και γενικά google services. Για το Redmi 3 δεν υπάρχει ακόμα Global Rom που να έχει ενσωματωμένο το play store.
-
Προβλημα με redmi 3 pro
ΜήνυμαΕίναι unofficial rom φίλε μου και θα μπλέξεις άσχημα στο μέλλον. Εαν θέλεις να έχεις ένα καθαρό κινητό χωρίς προβλήματα και με φούλ ελληνικά τότε είναι μονόδρομος η εγκατάσταση της ελληνικής rom. Στην υπογραφή μου θα βρείς τους οδηγούς για το πως θα καταφέρεις να εγκαταστήσεις την ελληνική rom. Καλημέρα!!
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΚαλημέρα! Το Redmi Note 3 είναι ίδιο με το Redmi Note 3 Pro όσον αφορά την διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής rom. Δηλαδή με απλά λόγια θα πρέπει: - Να βάλεις official developer rom - Να ξεκλειδώσεις - Να κάνεις εγκατάσταση το twrp - Να εγκαταστήσεις την ελληνική rom. Για τη δική σου ευκολία καλό θα ήταν να ζητήσεις απο το μαγαζί να σου περάσει τη official developer rom έτσι ώστε να γλιτώσεις το πρώτο βήμα. Απο εκεί και πέρα πρέπει να πάρεις δικαίωμα για ξεκλείδωμα και μετά να ακολουθήσεις το…
-
Καλημέρα! Δυστυχώς το οτι δεν φορτίζει είναι κακό σημάδι. Για δοκίμασε να το βάλεις στην κατάψυξη(μέσα σε ένα σακουλάκι) για 10 λεπτά και μετά να το βάλεις πάνω στο φορτιστή. Μήπως κατα τη διάρκεια της φόρτισης το χτυπούσε ο ήλιος;
-
Ναι φίλε μου γίνεται. Υπάρχει μια έκδοση περίεργη που έχει βγει απο το εργοστάσιο και είναι με τον κωδικό που αναφέρεις και είναι η 2/16 έκδοση παρόλαυτα. Κάπου υπάρχει ένα θέμα που συζητούσαμε το ίδιο πράγμα παλαιότερα. Καθώς και οδηγοί για το ποιές roms πρέπει να περάσεις. Θα το ψάξω μια και πιστεύω να το βρώ. Αν θυμάμαι καλά πάντως, είναι οι τελευταίες εκδόσεις που βγήκαν και ήταν και καλά οι FDD (international) εκδόσεις με 2gb ram. Γιατί τα άλλα 2gb ήταν TD εκδόσεις (δηλαδή για Κίνα). Επίσης…
-
mi4 bugs
ΜήνυμαΘα πας στις ρυθμίσεις, κάτω κάτω στις εγκατεστημένες εφαρμογές και θα βρείς το Play Store. Θα πατήσεις μέσα και θα κάνεις "εκκαθάριση δεδομένων" ή "clear data". Θα χρειαστεί μετά απο αυτό να σετάρεις απο την αρχή το google play με το λογαριασμό σου. Αλλά λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.