Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
προβλημα auto rotate
ΜήνυμαΕφόσον έκανες και τα hardware tests τότε μάλλον είναι θέμα hardware. Για να το σιγουρέψεις, καλό θα ήταν να περάσεις μια fastboot rom μέσω του MiFlash έτσι ώστε να καθαρίσει το κινητό απο τυχόν σκουπίδια που μπορεί να σου έχει βάλει το κινεζομάγαζο. Γενικά οι roms που βάζουν είναι προβληματικές. Οπότε αργά ή γρήγορα θα μπείς στη διαδικασία να το καθαρίσεις και να περάσεις την ελληνική rom. Στην υπογραφή μου θα βρείς τους κατάλληλους οδηγούς για τη συσκευή σου. ΜΕΓΑΛΗ προσοχή: Εαν έχεις το απλό R…
-
Άρα άμα έκανες μόνο wipe cache & wipe dalvik cache δεν έχεις κάνεις factory reset (wipe data). Οπότε είναι πολύ πιθανόν να στο προκαλεί το πρόβλημα κάποια εφαρμογή όπως σου λέει και ο Bodai. Καλό θα ήταν εφόσον πήρες την απόφαση να κάνεις μεγάλη αναβάθμιση να κάνεις και factory reset και να ξαναστήσεις όλο το κινητό απο την αρχή. Πρόσεχε με το factory reset θα σου σβήσουν όλες οι εφαρμογές επομένως εαν χρειάζεσαι κάτι, κράτησε backup πριν κάνεις οτιδήποτε. Όταν λέμε factory reset εννοούμε wipe c…
-
Παράθεση από vortalhe: “Να κάνω μια ερώτηση πήρα από yeso και είχε και γυαλί μέσα είναι το απλό το γυαλί με ένα ευρό από ebay; ” Είναι λίγο καλύτερα απο του κιλού έχω την εντύπωση καθώς έχω πάρει του ευρώ απο ebay και έχουν πολλά προβλήματα ενω με του yeso δεν είχα θέματα. Τα nillkin δεν τα φτάνει φυσικά.. εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία.
-
Οχι δεν παίζει ρόλο το root και για να ξέρεις όλες οι developer roms (official) είναι rooted με ειδικό root manager της MIUI(έχεις πρόσβαση μέσα απο την εφαρμογή Security-Permissions). Έχεις εγκαταστήσει το MiFlash στο pc(για να περαστούν οι σωστοί drivers); Εαν μπορείς θα ήταν και χρήσιμο ένα screenshot απο το about της συσκευής.
-
Καλησπέρα και καλωσήρθες. Τη συσκευή την έχεις ανοιχτή όταν τη συνδέεις στο pc; Έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging; Εφόσον έκανες το ξεκλείδωμα τότε θεωρώ πως έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Μήπως το έχεις κλειστό το κινητό όταν το συνδέεις και δίνεις το "adb devices" ; (πρέπει να είναι ανοιχτό το κινητό)
-
Δεν νομίζω οτι θα μπορέσεις να περάσεις ελληνική fastboot rom εαν δεν ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader. Άρα τώρα είναι μονόδρομος η official developer fastboot rom -> ξεκλείδωμα -> πέρασμα twrp -> πέρασμα ελληνικής. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Εαν είναι το Pro τότε κατεβάζεις fastboot με όνομα KENZO. Εαν κατεβάσεις το Henessy θα μπρικάρεις άσχημα τη συσκευή. Καλωσήρθες στην παρέα μας
-
Είναι τα κλασσικά προβλήματα που εμφανίζονται με τις multi μετά απο λίγο καιρό. Που σημαίνει οτι θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για unbrick και είτε να περάσεις την official global stable είτε να κάνεις ξεκλείδωμα με το λογαριασμό του φίλου και πέρασμα της ελληνικής rom. Υπάρχουν οδηγοί για το πως θα το κάνεις και μπορείς να τους βρείς για τη συγκεκριμένη συσκευή στο ευρετήριο που έχω στην υπογραφή μου.