Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γειά σου φίλε μου, Θα ανοίξεις τους οδηγούς της υπογραφής μου και θα πας στη συσκευή σου (HENNESSY) και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για την εγκατάσταση της ελληνικής rom και σε μισή ωρίτσα θα είσαι έτοιμος. Ότι άλλο χρειαστείς ρώτησε μας.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• προβλημα auto rotate

iAmLiakos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Εφόσον έκανες και τα hardware tests τότε μάλλον είναι θέμα hardware. Για να το σιγουρέψεις, καλό θα ήταν να περάσεις μια fastboot rom μέσω του MiFlash έτσι ώστε να καθαρίσει το κινητό απο τυχόν σκουπίδια που μπορεί να σου έχει βάλει το κινεζομάγαζο. Γενικά οι roms που βάζουν είναι προβληματικές. Οπότε αργά ή γρήγορα θα μπείς στη διαδικασία να το καθαρίσεις και να περάσεις την ελληνική rom. Στην υπογραφή μου θα βρείς τους κατάλληλους οδηγούς για τη συσκευή σου. ΜΕΓΑΛΗ προσοχή: Εαν έχεις το απλό R…

• @Sigou Καλημέρα φίλε μου. Ναι χρειάζεσαι το root γιατί δεν θα έχεις πρόσβαση αλλιώς στη διαδρομή του αρχείου και επίσης δε θα μπορείς να το επεξεργαστείς. Σε περίπτωση που θέλεις να το βρείς είναι στη διαδρομή (root)/system/etc/ . Εαν περάσεις developer rom στο mi4 τότε θα έχεις και το root

• Κατά πάσα πιθανότητα είναι bug της rom. Οπότε πέρασε την νέα σημερινή rom να δούμε εάν θα σου φτιαξει! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Άρα άμα έκανες μόνο wipe cache & wipe dalvik cache δεν έχεις κάνεις factory reset (wipe data). Οπότε είναι πολύ πιθανόν να στο προκαλεί το πρόβλημα κάποια εφαρμογή όπως σου λέει και ο Bodai. Καλό θα ήταν εφόσον πήρες την απόφαση να κάνεις μεγάλη αναβάθμιση να κάνεις και factory reset και να ξαναστήσεις όλο το κινητό απο την αρχή. Πρόσεχε με το factory reset θα σου σβήσουν όλες οι εφαρμογές επομένως εαν χρειάζεσαι κάτι, κράτησε backup πριν κάνεις οτιδήποτε. Όταν λέμε factory reset εννοούμε wipe c…

• Έκανες wipe data πριν την περάσεις; Σε μεγάλες αναβαθμίσεις (ήσουν android 4.3 και πήγες android 4.4) χρειάζεται factory reset(διαγραφή όλων των εφαρμογών) πριν περάσεις την Rom για να μπορέσουν να δουλεύουν όλα σωστά.

• Καλησπέρα! Ποιά rom είχες πρίν;

• Παράθεση από vortalhe: “Να κάνω μια ερώτηση πήρα από yeso και είχε και γυαλί μέσα είναι το απλό το γυαλί με ένα ευρό από ebay; ” Είναι λίγο καλύτερα απο του κιλού έχω την εντύπωση καθώς έχω πάρει του ευρώ απο ebay και έχουν πολλά προβλήματα ενω με του yeso δεν είχα θέματα. Τα nillkin δεν τα φτάνει φυσικά.. εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία.

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ DRIVERS

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Για ρίξε μια ματιά εδώ -> Απενεργοποίηση Ελέγχου Ψηφιακής Υπογραφής. Σου προτείνω να κάνεις τη "μόνιμη λύση" καθώς η προσωρινή πολλές φορές αποτυγχάνει. Επίσης δες λίγο μέσα στη συσκευή, λίγο πιο κάτω απο το usb debugging έχει ένα που λέει "fastboot flash"; Ενεργοποίησε το και αυτό.

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ DRIVERS

Μήνυμα

Καταρχάς μιλάμε για 64bit συστήματα έτσι; Είχες απενεργοποιήσει την ψηφιακή υπογραφή πριν βάλεις το MiPhone;

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ DRIVERS

Μήνυμα

Δοκίμασες restart το PC; BTW βάλε να φορτίσει η συσκευή. Είναι αρκετά χαμηλά για να ξεκινήσεις flashing. Καλό θα ήταν πάνω απο 70-80%.

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ DRIVERS

Μήνυμα

Οχι δεν παίζει ρόλο το root και για να ξέρεις όλες οι developer roms (official) είναι rooted με ειδικό root manager της MIUI(έχεις πρόσβαση μέσα απο την εφαρμογή Security-Permissions). Έχεις εγκαταστήσει το MiFlash στο pc(για να περαστούν οι σωστοί drivers); Εαν μπορείς θα ήταν και χρήσιμο ένα screenshot απο το about της συσκευής.

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ DRIVERS

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλωσήρθες. Τη συσκευή την έχεις ανοιχτή όταν τη συνδέεις στο pc; Έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging; Εφόσον έκανες το ξεκλείδωμα τότε θεωρώ πως έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Μήπως το έχεις κλειστό το κινητό όταν το συνδέεις και δίνεις το "adb devices" ; (πρέπει να είναι ανοιχτό το κινητό)

• Redmi note 3 pro bootloop

Μήνυμα

Δεν νομίζω οτι θα μπορέσεις να περάσεις ελληνική fastboot rom εαν δεν ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader. Άρα τώρα είναι μονόδρομος η official developer fastboot rom -> ξεκλείδωμα -> πέρασμα twrp -> πέρασμα ελληνικής. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Εαν είναι το Pro τότε κατεβάζεις fastboot με όνομα KENZO. Εαν κατεβάσεις το Henessy θα μπρικάρεις άσχημα τη συσκευή. Καλωσήρθες στην παρέα μας

• Ποιά Rom φοράς; Δοκίμασες να κάνεις update στη rom μήπως λυθεί το πρόβλημα σου;

• Redmi note 3 pro bootloop

Μήνυμα

Είναι τα κλασσικά προβλήματα που εμφανίζονται με τις multi μετά απο λίγο καιρό. Που σημαίνει οτι θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για unbrick και είτε να περάσεις την official global stable είτε να κάνεις ξεκλείδωμα με το λογαριασμό του φίλου και πέρασμα της ελληνικής rom. Υπάρχουν οδηγοί για το πως θα το κάνεις και μπορείς να τους βρείς για τη συγκεκριμένη συσκευή στο ευρετήριο που έχω στην υπογραφή μου.