Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
ΜήνυμαΚαι με τα 2 Α είσαι ΟΚ. Άστο κάποιες ώρες και επέστρεψε να μας πεις εαν μπορείς να μπείς σε fastboot για να ξεκινήσεις διαδικασία καθαρής εγκατάστασης fastboot rom.
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλή χρονιά! Για αρχή πολλές ώρες(8-10) πάνω σε δυνατό(2+ Ampere) φορτιστή "τοίχου" γιατί το κόκκινο λαμπάκι δείχνει βαθιά αποφόρτιση. Μετά εφόσον μπορέσεις να μπείς πάλι σε twrp, κάνεις backup δεδομένα σε pc και μετά μέσω fastboot περνάς με MiFlash μια fastboot rom και προαιρετικά twrp και τέλος όποια rom θέλεις.
-
Ναι το παραπάνω βίντεο δείχνει δυσλειτουργία στο digitizer της οθόνης. Και είναι κάποια διαρροή στο ρεύμα (πολύ μικρή) αλλά προκαλεί αυτά τα λεγόμενα ghost touches. Αυτό με τον σπινθήρα ίσως λύσει το πρόβλημα αλλά πιστεύω θα είναι προσωρινό. Το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε απο πέσιμο, απο πάτημα στην τσέπη, απο υγρασία ή και απλά να..."ήταν η ώρα του". Είναι δύσκολο να φταίει το software εκτός αν παίξεις σε επίπεδο kernel το οποίο χρειάζεται γνώσεις πολλές και δεν είναι καθόλου εύκολο. Στη δ…
-
Τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις θέμα με το digitizer. Πήγαινε μια στις ρυθμίσεις - about phone και χτύπα αρκετές φορές πάνω στο kernel version για να μπεις σε CIT mode που είναι για τις δοκιμές του hardware. Και κάνε 2-3-4 φορές τη δοκιμή της touchscreen. Γενικά η συμπεριφορά που αναφέρεις, μου πηγαίνει σε ρεύμα. Είναι πιθανό να φταίει και η μπαταρία γιαυτο σου είπα για τις μετρήσεις. Απλά είναι μικρή η πιθανότητα. Άλλα πιθανά είναι : υγρασία που θα δημιουργεί ghost touches. Το άνοιγμα - κλείσιμ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρ και καλή χρονιά! Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν η συσκευή δεν μπορεί να "δεί" το δακτυλικό.. με απλά λόγια ίσως να έχει χαλάσει (hardware) το fingerprint sensor. Δοκίμασε, εαν δεν έχεις δοκιμάσει, μια επανεκκίνηση της συσκευής. Πολλές φορές στρώνει έτσι.. Ποιά έκδοση της ROM φοράει; Έκανες κάτι άλλο γενικά που θα βοηθήσει να βρούμε λύση στο πρόβλημα; Ps : Βάλε και το Redmi Note 4 εαν θέλεις στο προφίλ σου γιατί βλέπω μόνο το Mi5x
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Δοκίμασε να περάσεις την τελευταία MIUI 9 και να δεις εαν θα συνεχίσουν τα προβήματα σου. Κάποιες φορές πηγαίνοντας πίσω σε versions μέσω του twrp μπορεί να δημιουργεί προβλήματα. Είναι πολύ πιο "ασφαλές" να κάνεις downgrade μέσω MiFlash και fastboot rom. Επίσης, εαν υπάρχει η δυνατότητα, κάνε μια μέτρηση της μπαταρίας σου να δεις σε τι χωρητικότητα είσαι και πόσα volts δίνει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα! Κρατάς το reset button αρκετή ώρα; (5-10 δευτερόλεπτα)
-
Καλημέρα! Δοκίμασες restart του router; Μια ιδέα επίσης είναι να αλλάξεις το κανάλι που εκπέμπει το wifi του router μήπως υπάρχει ασυμβατότητα (5GHz πχ) και μετά απο restart να δοκιμάσεις πάλι. Τέλος, καλό θα ήταν όταν κάνεις το setup της κάμερας, να τις έχεις δίπλα στο router και αφού κάνεις το pair με το wifi δίκτυο τότε να τις πάς στις θέσεις που θέλεις.
-
-
Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που να ασχολείται. Για να δούμε εαν θα το δεί κανείς. Ίσως ο @GR_Macedon να ξέρει!
-
-
Θα χρειαστεί αλλαγή φυσικά! Βέβαια με την αλλαγή θα βελτιωθεί το σήμα μόνο και όχι η περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας. Για την μπαταρία ίσως πρέπει να αλλαχθεί πάλι το usb board. Είχα συναντήσει ίδιο πρόβλημα με Note 3 το οποίο είχε πάρει υγρασία στο usb board(ο δείκτης υγρασίας ήταν κόκκινος). Και είχε διορθωθεί με αλλαγή του. Αφού το άλλαξα τότε όλα έφτιαξαν (απότομα shutdown στο 30%, πρόβλημα στη φόρτιση, αργή φόρτιση κτλ).
-
Καλημέρα! Είναι πολύ πιθανό τότε να φταίει η νέα θύρα φόρτισης γιατί πάνω σε αυτή κουμπώνει η κεραία που σου δημιουργεί και το πρόβλημα. Επίσης είναι σύνηθες να υπάρχει προβληματική φόρτιση ή ακόμη και battery leak απο το usb board ειδικά εάν δεν είναι αυθεντικό (φτιαχμένο δηλαδή με συγκεκριμένα specs και τεσταρισμένο). Εαν είσαι άνετος με το άνοιγμα της συσκευής, θα μπορούσες να το ανοίξεις και να του ρίξεις μια ματιά και ειδικότερα να δεις το καλώδιο της κεραίας εαν πατάει καλά ή εαν είναι "τρ…
-
Καλημέρα! Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να φλασαρεις μια fastboot rom με το MiFlash, να την αφησεις για 2-3-4 μερες να παρακολουθήσεις την συμπεριφορά του κινητού (εάν συνεχίσει να σου κλείνει) και έπειτα δώσε μας τα αποτελέσματα και βλέπουμε τι κάνουμε από εκεί και πέρα.
-
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΕίναι δύσκολο να αλλαχτεί και είναι λεπτοδουλειά(ξεκόλλημα-κόλλημα chip πάνω στη μητρική). Θέλει καλό "μάστορα" για να γίνει και ίσως δε συμφέρει. Δεν το έχω ψάξει βέβαια να σου πω την αλήθεια. Γιατί και η κοπέλα μου που το είχε 2 χρόνια όταν το έπαθε, ήθελε να αλλάξει συσκευή οπότε δεν ασχοληθήκαμε και το δώσαμε πολύ φθηνά για ανταλλακτικά (η οθόνη του ήταν άψογη). Ίσως, εαν το βρείς ΠΟΛΥ φθηνά, να αξίζει η προσπάθεια. Γενικά και εγώ ξενέρωσα με τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά θέλω να πιστεύω ήτα…
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΌλα τα συμπτώματα δείχνουν "νεκρή" emmc. Δυστυχώς δε μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο.