Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Είναι γνωστό αυτό. Ειδικά απο χρήστες Wind. Πολλοι χρήστες δεν παίρνουν το sms αλλά ξεκλειδώνουν κανονικά. Ουσιαστικά σου είχε δώσει το δικαίωμα για ξεκλείδωμα, απλά δε σε ενημέρωσε με το κλασσικό sms. Πλέον να ξέρεις η Xiaomi την έγκριση την δίνει σε 1-2 μέρες. Οπότε είσαι μια χαρά. Ξεκλείδωσες και συνεχίζεις τη διαδικασία για εγκατάσταση της ελληνικής rom. Οδηγό θα βρείς στο χώρο για τη συσκευή σου ή ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου. edit: Επειδή τώρα μάλλον κατάλαβα που σκάλωσες να σου εξηγήσ…
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “αλλα δεν μου ανοιξε η σελιδα για να στειλω μνμ στην Xiaomi τι να κάνω? ” Τι εννοείς ακριβώς με αυτό; Τι μνμ θέλεις να στείλεις; Δεν σε καταλαβαίνω για να σε βοηθήσω εγώ. Εαν ξεκλείδωσες πάντως, απλά συνεχίζεις με τον κατάλληλο οδηγό για να περάσεις την ελληνική rom. Δηλαδή πρώτα περνάς TWRP recovery και αμέσως μετά install την ελληνική rom μέσω του TWRP.
-
Power Bank Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Το 10.000mAh να πάρεις που είναι πιο καινούριο! Το συγκεκριμένο μαγαζί νομίζω δέχεται ελληνικές κάρτες. Για κάνε μια προσπάθεια να δεις εαν θα το καταφέρεις. Αλλιώς να κάνεις revolut που κερδίζεις και κάποια ψιλά στο συνάλλαγμα. Βέβαια τώρα με το Brexit δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με τη revolut καθώς τα πράγματα είναι λίγο ασταθή.
-
Καλησπέρα! Με ένα γρήγορο ψάξιμο, η συσκευή σου υποστηρίζει QC 2.0. Αυτό σημαίνει οτι με φορτιστές που υποστηρίζουν το QC 2.0 η συσκευή θα μπορεί να φορτίζει με 5/9/12 Volts ανάλογα με την κατασκευή του φορτιστή. Τώρα το 7.5 V μου φαίνεται λίγο περίεργο να πω την αλήθεια. Με τι το μετράς; Έχεις μετρητή κατάλληλο;
-
After Fastboot Μαυρη οθόνη
ΜήνυμαΕαν έχεις την δυνατότητα, κάνε την ίδια διαδικασία σε ένα άλλο pc απο την αρχή. Δηλαδή πέρασμα του MipcSuite και να το βάλεις στο pc να δεις εαν θα το "δει". Επίσης πρίν κάνεις οτιδήποτε άσε το κινητό 5-10 ώρες πάνω στο μαμά φορτιστή.
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμα@sebastian Στο κινητό που πήρες, έκανες login με τον Mi λογαριασμό πριν το κλείσεις και το βάλεις σε fastboot;
-
Welcome @Vickmall!!
-
Οκ εγώ εαν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα σε άλλο pc (κατα προτίμηση πάλι windows 7 64bit). Δεν ξέρω, περίεργο θα είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Εφόσον μας τελειώνουν και οι ιδέες δοκίμασε το και δε θα χάσεις κάτι. Πριν λίγες μέρες το ίδιο συνέβει σε μένα και στην αδερφής μου το Redmi 3 Pro. Κάναμε τη διαδικασία στο δικό της PC (windows 10 64bit), και ενώ έδειχναν όλα σωστά (drivers όπως πρέπει), και τελείωνε επιτυχώς το MiFlash, κολλούσε στο MI logo και έκανε επανεκκίνηση μετά απο 5 λεπτά κολλημέ…
-
Καλωσήρθες! Επειδή έχεις πολύ παλιά έκδοση, καλό(ίσως και αναγκαίο) θα ήταν να κάνεις factory reset πριν περάσεις την τελευταία έκδοση. Επειδή είναι MIUI 8 πλέον, είναι αναγκαίο. Εαν έχεις TWRP recovery εγκατεστημένο, τότε θα κάνεις απο εκεί wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache και αμέσως μετά install την τελευταία rom. Εαν δεν καταλαβαίνεις τίποτα απο αυτά που λέω, ενημέρωσε μας να σε κατευθύνουμε για να διαβάσεις 2-3 πράγματα για να κάνεις ότι πρέπει να κάνεις. Καλη διαμονή!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@lesiotis13 Ή εαν έχεις τη δυνατότητα κάνε με το κινητό σου tethering στο pc σου και δοκίμασε ξανά. Μου έχει συμβεί και εμένα και είναι κόλλημα των server στην Κίνα.