Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Επίσης πόσο καιρό το έχεις; Με τι έκδοση ROM ήταν και απο που το πήρες εαν επιτρέπεται;

• Νεκρώθηκε το κινητό

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Έχεις τη δυνατότητα (εργαλεία και θάρρος) να ανοίξεις τη συσκευή σου; Έχεις επίσης πολύμετρο στη διάθεση σου να μετρήσουμε την μπαταρία εφόσον το ανοίξεις;

• Νεκρώθηκε το κινητό

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Πρέπει να δεις αρχικά εάν έχει πέσει σε deep sleep. Αυτό μπορείς να το δεις με έναν μετρητή usb εάν έχεις. Στον υπολογιστή όταν το συνδέσεις ακούς κάποιον ήχο; Με κρατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα βλέπεις κάποια αλλαγή στην κατάσταση του; (Πχ ακούγεται ήχος στο pc; )

• @zanos Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ. Απλά εδώ και 6 μήνες (σχεδόν) κάνω την στρατιωτική μου θητεία και έχω απομακρυνθεί από το developing αναγκαστικά. Μετά από 4 μήνες κατάφερα να κάνω μικρές διορθώσεις και να ασχοληθώ λιγάκι και έδωσα νέα έκδοση που δεν είχε πολλά πράγματα. Σε 2 μήνες απολύομαι και έχω σκοπό να ασχοληθώ. Αυτό με τα συνημμένα είναι στις προτεραιότητες μου καθώς είναι πολύ βολικό όταν είσαι on the go. Για τον θησαυρό παλιότερα το είχα ενεργοποιημένο. Απλά είχε ένα μικρό lag σε…

• Καλωσήρθες στην παρέα μας @tsakalos1987 !! Μην την φοβάσαι, τα σκριπτς εάν δεν δουλέψουν, απλά δε θα δουλέψουν. Δεν επηρεάζουν την μηχανή και τις λειτουργίες τους. Μπες στο link του review και θα δεις ότι έχουν ήδη δοκιμάσει στις latest εκδόσεις (και HW και SW) και δουλεύουν κανονικά τα scripts. Εάν τα καταφέρεις και βλέπεις αποτελέσματα πες το μας για να μπορούν και οι επόμενοι κάτοχοι να ενημερωθούν (που θα είναι στην τωρινή σου θέση ). Καλό "κάψιμο". Η κάμερα δεν παίζεται στα χρήματα της. Και…

• Antivirus για Android

iAmLiakos - - Google Play Store

Μήνυμα

Καλημέρα. Εφόσον δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση μιας καθαρής official rom τότε ο μόνος τρόπος είναι root και απεγκατάσταση μέσω του root explorer οτι άχρηστο δεις. Αρχικά να κάνεις ένα nandroid backup και μετά κάνε ότι θέλεις στις συσκευές.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Fps Drop

iAmLiakos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλε μου. Αυτό που γίνεται είναι φυσιολογικό και είναι και καλό που γίνεται έτσι. Αυτό σημαίνει οτι η ασφάλεια που έχει το SOC σου λειτουργεί σωστά (kernel settings). Το μη φυσιολογικό είναι στου φίλου σου τη συσκευή που εαν συνεχίσει να γίνεται αυτό, το πιο πιθανό είναι να πάθει ζημιά η μπαταρία του πολύ σύντομα! Τώρα γενικά επειδή καταλαβαίνω οτι σου επηρεάζει την εμπειρία χρήσης, όσο περνάει ο καιρός γίνονται βελτιώσεις απο την "μαμά" εταιρία σε επίπεδο kernel και είναι πολύ πιθανό …

• Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους!! Ευχαριστούμε τo CitisMarket.com για το δωράκι!

• Καλημέρα! Screenshot βγάζεις πατώντας το volume down και το power button μαζί. Άρα θα πας στις ρυθμίσεις και μετά κάτω κάτω στο about phone θα βγάλεις το screenshot. Δύσκολο να είναι software πρόβλημα αλλά καλό θα ήταν να κάνεις ένα factory reset (θα σβηστουν τα πάντα) και να το παρακολουθήσεις από εκεί και πέρα.

• Redmi Note 4X Global Αγορά από Honorbuy .com Μαύρο χρώμα - full black Υποστηρίζει 800 band Αγορά μέσα Μαρτίου 2017 Front Camera: ofilm_s5k5e8 Back camera: ofilm_s5k3l8

• Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία και ωραίες οικογενειακές, ή μη, στιγμές!

• Καλή τύχη σε όλους!!

• @ChristosMajesty Κατάλαβα που μπερδευεσαι. Δεν υπάρχει επιλογή slow motion γενικά. Το ανθρώπινο μάτι μπορεί να δει με περίπου 24 εικόνες το δευτερόλεπτο, άρα πάνω από 24fps δε μπορεί να καταλάβει διάφορα. Όμως εάν εμείς μπορέσουμε και κάνουμε λήψη βίντεο σε περισσότερα fps και κάνουμε μόνοι μας μετά playback στα 30fps, τότε μπορούμε να δούμε πιο πολλές εικόνες ανα δευτερόλεπτο και να έχουμε το εφέ του slow motion. Για να καταλάβεις τι εννοώ, τράβηξε ένα βίντεο στα 120fps, και μετά άνοιξε το στο …

• @kerinoma Εγώ το go pro studio δούλεψα μία φορά που χρειάστηκε και ήταν αρκετά εύκολο στη χρήση. Πρέπει να το συνηθίσεις βέβαια. Υπάρχουν διάφορες άλλες λύσεις (δωρεάν είτε επί πληρωμή) που μπορείς εύκολα να βρεις με googlαρισμα. Δε μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί δεν έχω δουλέψει κάποιο άλλο προσωπικά.

• @ChristosMajesty Βάλε στην επιλογή "Video Stantard" το "NTSC" και ΟΧΙ το "PAL" και θα σου εμφανιστεί η επιλογή για 120fps στα 720p. Εδώ και ένα συγκριτικό για τα δύο συστήματα κωδικοποίησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Το γυρνάω σε On Topic, πριν λίγο ήρθε ειδοποίηση στο Redmi Note 3 Pro που περίμενα απο geekbuying και είχε περάσει απο τελωνείο με ένδειξη "Προιόντα Υψηλής αξίας κτλ κτλ". Το καπελάκι είναι 48 ευρώ. Μεγειά! Πριν 1 μήνα περίπου είχα ενημερώσει για ένα άλλο κινητό Redmi 3s το οποίο πέρασε απο ΥΕΔ Θεσσ και ΥΕΔ Αθήνας και δεν μπήκε φόρος καθόλου. Οπότε ενημερώνω και εγώ για την εμπειρία μου

• Παράθεση από RockHead: “ανεφερα προβλημα software-ρικο το οποιο δεν εχει λυθεί με τον σαρωτή δακχτυλικων αποτυποματων. Το οποιο έλυσα με hard reset μονο. ” Άρα δεν είναι καθαρό bug του MIUI, καθώς δε θα λυνόταν με factory reset. Γενικά αυτά τα (μικρο)προβλήματα συνήθως είναι απο κάποιο preference file το οποίο δε δουλεύει σωστά και συνήθως φταίει το android για αυτό (γενικά η Java/ Virtual Machine). Παράθεση από RockHead: “Το autobrightness δεν εχει την απόκριση που θα έπρεπε. Το βαζεις χειροκίν…

• @sakis112 Βάλε την rom στο C:// και όχι στη διαδρομή που είσαι τώρα. Το πρόβλημα είναι που την έχεις μέσα σε φακέλους και ο ένας είναι και ελληνικός.