Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Διαφορές 3s με 3s Pro

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όλα τα Redmi απο το 3 και μετά έχουν IR. Και επειδή σε βλέπω λίγο μπερδεμένο με τα μοντέλα, θα σου στείλω ένα συγκριτικό έτοιμο για να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου. Υπάρχουν: - Redmi 3 / 3 Pro - Redmi 3s / 3s Prime(το δικό σου) - Redmi Note 3 (με HELIO και 5.5 ίντσες) - Redmi Note 3 Pro (με Snapdragon και 5.5ίντσες) Xiaomi Redmi 3 Pro vs. Xiaomi Redmi 3s Prime - GSMArena.com Εσύ έχεις απο τα 3 το μεσαίο Ψάξε όλα τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν στη συγκεκριμένη σελίδα που σου στέλνω να τα δεις

• Τότε επειδή κάνεις μεγάλη μετάβαση (πας σε android 6) θα σου έλεγα να περάσεις με fastboot rom μέσω του MiFlash. Αλλιώς θέλει συγκεκριμένο τρόπο εγκατάστασης(υπάρχει στους οδηγούς της συσκευής).

• @sifnos1 Όχι φίλε μου δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Το mi3 και mi4 πάντα είχαν unlocked bootloaders επομένως δε χρειάζονται αιτήσεις κτλ κτλ. Ωστόσο θα χρειαστεί να κάνεις factory reset επειδή κάνεις τεράστια αναβάθμιση. Η rom που έχεις τώρα είναι σε android 4.4.4; (δε θυμάμαι..)

• @basilhskantzos Φίλε μου μάλλον είναι η ρύθμιση για τη συχνότητα του τεχνιτού φωτός. Στις ρυθμίσεις της κάμερας θα δεις το "Anti-Banding". Βάλτο στο auto και θα είσαι κομπλέ λογικά.

• Πολύ περίεργο. Κάνε factory reset και πέρασε την stable. Κάτσε στην stable μέχρι να βγει η νέα Nougat.

• Διαφορές 3s με 3s Pro

Μήνυμα

Ωραία φαίνεται οτι έχεις Official Rom και συγκεκριμένα την Global Stable που έχει ελληνικά. Οπότε είσαι μια χαρά εαν θέλεις να μείνεις εκεί και είσαι ευχαριστημένος. Εαν και το δεύτερο 3s (3/32) έχει την ίδια ρομ τότε μια χαρά είσαι. Και όπως σου προείπα, δεν έχει διαφορά. Τη λέξη "pro" την γράφουν απλά τα μαγαζιά για να τα ξεχωρίζουν. Δε διαφέρουν σε τίποτα οι 2 συσκευές εκτός απο τα +1 gb ram και +16gb flash storage.

• Factory reset και εκ νέου εγκατάσταση της ρομ δοκίμασες;

• Ωπα! Η συσκευή είναι το Redmi Pro αν δεν κάνω λάθος;; Και όχι το Redmi 3 Pro.. έτσι δεν είναι; Πήγες να περάσεις λάθος ρομ;

• @Panos_G Έχεις πάρει δικαιώματα για ξεκλείδωμα με το account που είσαι συνδεδεμένος στο κινητό; Εαν ναι, προσπάθησε να ξεκλειδώσεις και να το φλασάρεις σε fastboot. Εαν δεν έχεις δικαιώματα δεν πρόκειται να σου φλασάρει σε fastboot με κλειδωμένο τον bootloader. Πρέπει με κάποιο τρόπο να το γυρίσεις σε EDL mode. Ίσως η λύση σου είναι το ειδικό καλώδιο (ψάξε "Edl flash cable"). Δοκίμασες όταν είναι ανοιχτό να δώσεις "adb reboot edl" να δεις εαν γυρνάει σε edl mode;

• @Panos_G Προσπαθησε να μπεις σε edl και να φλασαρεις μία official fastboot ROM. EDL μπαινεις πατωντας power + volume down. Επισης δες πως το βλεπει ο υπολογιστης σου οταν το συνδέεις. Να δεις εαν είναι σωστά οι drivers περασμένοι.

• @George 21 Πρεπει να φλασαρεις το super su για να αποκτησεις root στην stable ROM. Θα το βρεις μεσα στο αρχειο της ρομ.

• Πολλές φορές το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται όταν πάει να φορτωθεί λάθος preloader image στις mtk συσκευές. Κατεβάζεις το σωστό fastboot αρχείο; Γενικά εκτός απο το SPFlash Tools έχεις δοκιμάσει την τύχη σου με το MiFlash; (είσαι σε δύσκολη περίπτωση brick, αλλά τυχερός τουλάχιστον που είσαι με Redmi Note 2 και δεν έχεις θέματα με locked bootloader κτλ κτλ) Πιστεύω οτι μπορεί να φτιαχτεί η συσκευή σου εαν γίνουν τα σωστά βήματα. Και χρειάζεται αρκετό ψάξιμο βέβαια.

• @iermis Κάνε καθαρισμό δεδομένων,μέσα απο τις ρυθμίσεις -> εφαρμογές συστήματος, στις 2 εφαρμογές που σου σκάνε να δεις εαν θα διορθωθεί.

• Διαφορές 3s με 3s Pro

Μήνυμα

Καλησπερα Νικόλα και καλωσηρθες! Είναι η ίδιες συσκευές. Το "pro" είναι ονομασία του καταστήματος για να ξεχωρίζουν.Και τα 2 ονομαζονται Redmi 3s. Επίσημα δεν έχει άλλη ονομασία. Δώσε μας screenshot απο το about phone για να δουμε εαν φορανε Official ROM και θα σε κατευθυνουμε στον καλυτερο τροπο για να χαρεις τη συσκευη σου.

• Καλημετα φίλε μου. Να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish καθως απαγορευονται απο τους κανονισμους του φορουμ. Τώρα στις ερωτήσεις σου, οι Fastboot Roms βρισκονται στο επισημο en.miui.com και το λινκ υπαρχει στους οδηγους. Όταν λες έβαλες την κινεζική global ποια ακριβως εννοεις; Θέλεις να ανεβάσεις ένα screenshot; Γενικά η έγκριση για ξεκλειδωμα παίρνει περίπου 1-3 μέρες.

• Καλησπερα φιλε μου, Εχεις unofficial rom η οποια και θα ηταν σωστοτερο να αλλαχθει συντομα για να απολαύσεις τη συσκευή σου χωρίς το φόβο να σου κλείσει και να μη σου ανοίξει και άλλα πολλά. Ότι χρειάζεται να κάνεις , βρίσκεται σε οδηγούς στο φόρουμ μας. Είμαι on the go και δε μπορω να σου βαλω links, αλλα θα σου πω επιγραμματικα τι πρεπει να κανεις. 1) Έλεγχο εάν ο bootloader σου ειναι κλειδωμενος 2) Εαν ειναι τοτε περνας Official ROM μεσω του MiFlash και το κινητο σε edl mode. 3) Εάν είναι ξεκ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579