Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Εγώ θα έλεγα να περάσεις την τελευταία official fastboot πρωτα (με το MiFlash) και μετα να περασεις την ελληνικη για να γινει καθαρή εγκατάσταση. Μη φοβασαι παντως. Και βλακεια να γίνει, τα προβλήματα με το software λυνονται. Εδώ θα είμαστε. Μπράβο που βρήκες λύση στο πρόβλημα Καλή χρονιά να έχεις φίλε μου.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• en.miui.com/download-320.html Αυτες ειναι οι official Roms που υπαρχουν προς το παρον. Θα σου πρότεινα να κάνεις flash με το MiFlash μια official ROM και κανε και αιτηση για unlock bootloader να είσαι έτοιμος και περιμένεις να δεις τι θα κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα πεντακάθαρο κινητό και θα είσαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά.

• ΈΧΩ REDMI 4 PRIME MAΪΜΟΥ [SOLVED]

iAmLiakos - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Καλημερα και καλη χρονια. Τρεξε το AnTuTu test και το aida64 και δωσε μας με screenshots ολα τα αποτελεσματα για να σε βοηθησουμε. Επίσης και ένα screenshot απο το about phone.

• Εννοειται έχεις πάρει και τη δική μου ψήφο και την παίρνεις κάθε μερα!! Καλή τύχη και καλή χρονιά φίλε μου.

• Καλη χρονιά να έχουμε φίλοι μου!

• @dajannis Μακαρι φιλε μου. Ειναι δυσκολες εποχες. Εγώ σου είπα την περίπτωσή μου να ξέρεις τι παίζει. Αρκετοί έχουν πληρώσει. Άλλοι όχι. Είναι καθαρά θέμα τύχης. Προετοιμάσου για το χειρότερο (40-50ΦΠΑ + 12 ευρώ τέλη διασαφισης. Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερο ποσό για κινητό σε ΕΛΤΑ) και εάν πέσεις στην καλύτερη περίπτωση τότε τέλος καλό. Όπως και να έχει πάνω απ'ολα υγεία.. τα 60 ευρώ δεν ειναι τίποτα εάν δεν έχουμε την υγεία μας. Φυσικά άμα τα γλιτώσεις και είσαι και υγιης καλά θα είναι, αρκεί να …

• @dajannis Υπαρχει ακομα περιπτωση να γλιτώσεις με μηδέν κόστος. Ίδια περίπτωση με εσένα είχα και εγώ, μπήκε ΥΕΔ Θεσσαλονίκη, έκατσε 7 μέρες, έφυγε πάλι πίσω Αθήνα και μπήκε ΥΕΔ Αθήνας για 6 μέρες, και ήρθε στα Γιάννενα που ήταν και ο προορισμός του στις 42 μέρες από την παραγγελία χωρίς όμως έξοδα. Κυριολεκτικά μηδέν έξοδα. Βέβαια ποτέ δεν έγραψε στο tracking το "Προιοντα υψηλης αξιας, απαιτείται εκτελωνισμος". Γενικά έχω καταλάβει ότι είναι μπαχαλο.. οπότε θα έλεγα κάνε υπομονη! Και βλέπεις..

• Ναι σωστή είναι η μέθοδος. Περίεργο που σου λείπει το play store εφοσον βαζεις global ROM. Για ξανακατεβασε την global stable και ξαναπερασε την. Να προσέχεις πάντα να κατεβάζεις το σωστό αρχείο. Επίσης στο MiFlash να επιλεγεις το "flash all".

• Πως το κάνεις το φλασαρισμα;;

• Κατι άλλο συμβαίνει.. παίζει να μην έκανες καθαρή εγκατάσταση. Ίσως καλό θα ήταν να περάσεις την global stable. Και να δεις πως θα παει. Αυτο το κανεις απο την εφαρμογή "αναβάθμιση" περνώντας recovery rom.

• unlock

iAmLiakos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Πρεπει να κάνεις τη διαδικασίας εγκατάστασης official ROM απο unofficial μιας και η ρομ που εχεις δεν ειναι επίσημη. Γι'αυτό δε μπορείς να ξεκλειδώσεις. Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου και θα το βρεις. Χρόνια πολλά!!

• Υπαρχει Official Global MTK ROM στο en.miui . Λογικα με αυτο το στελνουν. Τωρα εαν θα έχει ευρωπαϊκό φορτιστή κτλ κτλ είναι άλλο θέμα. Ενδιαφέρουσα προσφορά. Γίνεται και με DHL μεσω eu;; Το dreami ειναι το μαγαζι;

• Δωσε μας λεπτομερειες απο το error που σου βγαζει. Επίσης ποια ROM κατεβασες; Καλο θα ηταν να μας έδινες και screenshots.

• Ρυθμισεις στο APN χρειάζεσαι. Υπαρχει θεμα που αναλυει την λυση. Κανε ενα search. Με την πρωτη ευκαιρία θα στο δωσω και εγω απλα δεν είμαι σε υπολογιστή. Χρονια πολλα και καλα Χριστούγεννα!

• @Laknis Καλωσηρθες φιλε μου. Κατα 99% εχεις unofficial rom γιαυτο δε σου περναει την rom απο τον updater. Δωσε μας ενα screenshot απο το about phone να το σιγουρεψουμε. Επισης τσέκαρε τον bootloader να δούμε εάν ειναι ξεκλειδωτος. Μαλλον θα πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο αντικαταστασης unofficial rom με official για τη συσκευή σου. Τσεκαρε τους οδηγους της υπογραφής μου και θα τα βρεις ολα συγκεντρωμενα. Καλωσηρθες και καλα Χριστούγεννα!!