Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
ΜήνυμαΕγώ θα έλεγα να περάσεις την τελευταία official fastboot πρωτα (με το MiFlash) και μετα να περασεις την ελληνικη για να γινει καθαρή εγκατάσταση. Μη φοβασαι παντως. Και βλακεια να γίνει, τα προβλήματα με το software λυνονται. Εδώ θα είμαστε. Μπράβο που βρήκες λύση στο πρόβλημα Καλή χρονιά να έχεις φίλε μου.
-
en.miui.com/download-320.html Αυτες ειναι οι official Roms που υπαρχουν προς το παρον. Θα σου πρότεινα να κάνεις flash με το MiFlash μια official ROM και κανε και αιτηση για unlock bootloader να είσαι έτοιμος και περιμένεις να δεις τι θα κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα πεντακάθαρο κινητό και θα είσαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά.
-
+1 ως MiAmLiakos!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
-
@dajannis Μακαρι φιλε μου. Ειναι δυσκολες εποχες. Εγώ σου είπα την περίπτωσή μου να ξέρεις τι παίζει. Αρκετοί έχουν πληρώσει. Άλλοι όχι. Είναι καθαρά θέμα τύχης. Προετοιμάσου για το χειρότερο (40-50ΦΠΑ + 12 ευρώ τέλη διασαφισης. Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερο ποσό για κινητό σε ΕΛΤΑ) και εάν πέσεις στην καλύτερη περίπτωση τότε τέλος καλό. Όπως και να έχει πάνω απ'ολα υγεία.. τα 60 ευρώ δεν ειναι τίποτα εάν δεν έχουμε την υγεία μας. Φυσικά άμα τα γλιτώσεις και είσαι και υγιης καλά θα είναι, αρκεί να …
-
@dajannis Υπαρχει ακομα περιπτωση να γλιτώσεις με μηδέν κόστος. Ίδια περίπτωση με εσένα είχα και εγώ, μπήκε ΥΕΔ Θεσσαλονίκη, έκατσε 7 μέρες, έφυγε πάλι πίσω Αθήνα και μπήκε ΥΕΔ Αθήνας για 6 μέρες, και ήρθε στα Γιάννενα που ήταν και ο προορισμός του στις 42 μέρες από την παραγγελία χωρίς όμως έξοδα. Κυριολεκτικά μηδέν έξοδα. Βέβαια ποτέ δεν έγραψε στο tracking το "Προιοντα υψηλης αξιας, απαιτείται εκτελωνισμος". Γενικά έχω καταλάβει ότι είναι μπαχαλο.. οπότε θα έλεγα κάνε υπομονη! Και βλέπεις..
-
unlock
ΜήνυμαΠρεπει να κάνεις τη διαδικασίας εγκατάστασης official ROM απο unofficial μιας και η ρομ που εχεις δεν ειναι επίσημη. Γι'αυτό δε μπορείς να ξεκλειδώσεις. Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου και θα το βρεις. Χρόνια πολλά!!
-
Ρυθμισεις στο APN χρειάζεσαι. Υπαρχει θεμα που αναλυει την λυση. Κανε ενα search. Με την πρωτη ευκαιρία θα στο δωσω και εγω απλα δεν είμαι σε υπολογιστή. Χρονια πολλα και καλα Χριστούγεννα!
-
@Laknis Καλωσηρθες φιλε μου. Κατα 99% εχεις unofficial rom γιαυτο δε σου περναει την rom απο τον updater. Δωσε μας ενα screenshot απο το about phone να το σιγουρεψουμε. Επισης τσέκαρε τον bootloader να δούμε εάν ειναι ξεκλειδωτος. Μαλλον θα πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο αντικαταστασης unofficial rom με official για τη συσκευή σου. Τσεκαρε τους οδηγους της υπογραφής μου και θα τα βρεις ολα συγκεντρωμενα. Καλωσηρθες και καλα Χριστούγεννα!!