Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Περίεργα πράγματα , θα μας τρελάνει η Xiaomi !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από sisois: “Γιωργη σε μενα το τελευταιο blue για λαβεντερ δουλευει μια χαρα..” Έχεις κάνει αναβάθμιση σε 9.6.27 ? μπήκες twrp έκανες reboot to recovery και κάνει decrypt ή ζητάει κωδικό ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Θα πάρω καράβι και θα έρθω αεροπορικός !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Eκανες αναβάθμιση σε 9.6.27 προφανώς , δεν θα αλλάξει κάτι με το twrp, το ίδιο έγινε και στο tulip , το ξέρει ήδη ο Γιώργος και θα το κοιτάξει ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσο ο κύβος ερρίφθη ερχόμαστε οικογενειακός στην Κω και επειδή ξέρεις πόσο σε συμπαθώ μιάς και θα μας φιλοξενήσεις στο σπίτι σου και θα ξεσπιτοθείς φρόντισα να μην χρειαστεί να τρέχεις στην πεθερά σου απέναντι !!!!!!! Για δες τι σου φέρνω ...................μέχρι και ψησταριά να μας ψήνεις μπριζόλες σου έχω !!!!9a154bc816e88525b4178f08c0a7b77a.jpg0ec77bcd159b99e13bf0fa3226463ad0.jpgf2cc139ca9e36b9e9010d6341206c3ba.jpg1ea027e522033370141fba39c7ad70c5.jpg72673bf2cc6659babcb25b2300a95227.jpg200c7…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες!!047bcff23d419927d27556710047b0b8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βάλε μαζί και το πριξελ στον πάγο μπας και συνέλθει !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλη την παρέα !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ,καλή Κυριακή !8004eac19dcaf939f57716c80236fa9c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλημέρα , 3 πεταλούδες βλέπω τώρα Μήτσε , βέβαια από εχθές μέχρι σήμερα μπορεί να έφυγε και καμιά !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους παιδιά ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ούτε σόι έχω εδώ ούτε και τα πεθερικά βοήθησαν, στο απέναντι νησί ψηφίζουν !!” Αν θες την κανονίζω εγω την προαγωγή σου , για να δεις τι φίλο έχεις !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk