Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή Κυριακή παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα έχω καταλάβει πολύ καλά Αντώνη , μάλιστα τώρα δίνεις απάντηση στην ερώτηση μου εάν οι συγκεκριμένες αυτές κάρτες στέλνουν μηνύματα από άλλη συσκευή , οπότε αποκλείεται το γεγονός να βρίσκεται σε αυτές το προβλημα σου ούτος ή άλλως θα ήταν περίεργο μιάς και οι κλήσεις γίνονταν κανονικά , τώρα όσο αφορά το πρόβλημα η γνώμη μου είναι ότι αποκλείεται να φταίει η συσκευή σου θα έπρεπε ακόμα και εάν είχε πρόβλημα η μαμά εφαρμογή των μυνημάτων με κάποια άλλη third partyεφαρμογή να στέλνει πάντ…
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό Σαββατοκύριακο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή. Του το ξανά είπα εγώ Μάκη γιατί " τα θέλει δύο φορές ο Μήτσος για να τα πιάσει " Καλημέρα αστέρια !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχαχαχα !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤι να μας πει η ferrari ???? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαXαλαρά ρε γιατί ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχεις δοκιμάσει σε άλλη θύρα και σε διαφορετικο κομπιούτερ ? Είναι windows 10 ? Δες εδώ : Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 (Fix MTP USB Device Connection error)? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά , καλημέρα Γιάννη !! Κάθε πρωί λέω "πάλι ξέχασα να πάρω τον Γιάννη τηλέφωνο" Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk