Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή εβδομάδα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Στο Χωριό μου έχουν ειδική δικτύωση, κάθε 2 ώρες υπάρχει rotation ενός μέλους έτσι ώστε να ενημερώνεται και η βάση δεδομένων των άλλων σταθμών παρακολούθησης . Επίσης, κάθε απόγευμα μαζεύονται για καφέ οι supervisors των σταθμών για ενημέρωση της κεντρικής βάσης δεδομένων. :lol:” Χαχαχα περαστικά σου φίλε δεν την γλιτώνεις με τίποτα !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλησπέρα Τάκη.. Και μια που πλησιάζει το Πάσχα, να βάλω και κάτι επίκαιρο (χωρίς φαγητό).. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51367/” Εσένα Αλέξη είναι καταγραφικό με τέσσερις κάμερες στο δικό μου το χωριό είναι με 6 !!!!!2cb952e8ec4dbe9aea18d52ebd56c5a4.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαCancel στον κωδικό και πίσω για format data Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό Σαββατοκύριακο παιδιά !a9445e9027d225d42b38677bd6a94140.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα αλάνια 38a5569bd76128a980e0468c00d8b35a.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο πρωινός καφές βιαστικά χτυπημένος στο μπαλκόνι με θέα τις απέναντι πολυκατοικίες ............αξία ανεκτίμητη !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΟρίστε η πρόταση μου για σήμερα !!d47245ca82e45a359e8dbf42547292fe.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα τρελόπαιδα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολύ καλημέρα σας, να έχουμε όλοι μια ευχάριστη εβδομάδα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή Κυριακή !!!21862e02b776e38649e6f87c0c10db26.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό ξύπνημα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣαφώς στην μάσα είμαστε όλοι μαζί !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk