Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά άντε και την φάγαμε την εβδομάδα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο ρε συ Γιώργο !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΡεμάλια εδώ είμαι σας παρακολουθώ !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤους Τούρκους φοβόταν ο Μήτσος ότι θα χαλάσουν το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ αλλά φρόντισαν οι ίδιοι οι οπαδοι του να βάλουν τα χεράκια τους και να βγάλουν τα ματάκια τους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΝαι να τα κάνεις μαντάρα και μετά να μας αρχίσεις στις ερωτήσεις !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤι κάνεις πάλι ρε συ ??? Ψάχνεις μπελάδες ??? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Παράθεση από takisfrag: “@osalonikios Θοδωρή χρόνια πολλά φίλε να χαίρεσαι το όνομα σου !!! ” Ευχαριστώ πολύ πρώην πίγκου. :)” Τι πρώην ??? Νυν και Αεί !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “@fog Ειρήνη με τα power πατημένο κάνει το ίδιο όσο για το updater πατάω αλλά τίποτα. Οποτε μόνο μέσω adb , όπως παίρνω για πρωτη το twrp δοκιμαζω και επανέρχομαι =============== Φεβ 24th 2018, 7:07pm =============== Καρνταση @osalonikios χρονια πολλα οτι επιθυμεις” Πάτα βρε volume - και power για ώρα να μπεις fastboot και φλασαρε πάλι το twrp να ησυχάσεις !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧμμμ δεν εχεις το know how για αυτό !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “είχαμε περάσει tempered, αλλά η πτώση, μάλλον, θα ήταν απ' την άλλη μεριά!! :mrgreen:” Μονο από την μια είχατε βάλει?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk