Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚρίμα όπως και να έχει , εύχομαι να μην είχε δώσει πολλά χρήματα ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΝαι ρε συ πως την πάτησες έτσι αφού έχει βουήξει ο τόπος τόσο καιρό ότι δεν επιτρέπεται και τα κατασχέτουν !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Σύντροφοι στο πλήρως ασυντόνιστο νήμα το μόνο που θα μας σώσει είναι μια συντονιστική επιτροπή Καλημέρα σας!!” Ωχ συνδικαλιστές του νήματος δηλαδή ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαMε πλάκωσε το πάπλωμα , καλημέρα καλημέρα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “To είδα κάπου στο fb και νόμιζα πως απευθυνόταν προς την τρούπα!!! "Ο Μπαμπαστρούμφ κάτω από ποιες διαδικασίες είναι ο αρχηγός του Στρουμφοχωριού...??? Και γιατί έχει μπαστακωθεί σε αυτή την θέση...??? Ποιος τον επέλεξε πρώτη φορά και γιατί δεν υπήρξε από τότε νέα ψηφοφορία...??? Κάτω ο φασισμός του στρουμφοχωριού!!!"” Κάτι απορίες που έχεις !! Ακριβώς σαν εσένα και αυτός αυτοδιοριζόμενος με αδιαφανείς διαδικασίες !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
WormHole
ΜήνυμαΡε σεις τι πάθατε με τα τυριά και τους Βαλεντίνους , ας σοβαρευτούμε σήμερα είναι μεγάλη μέρα με ματσάρα !!!!!!! 2265ce834ebfd4ef69bab3179574e873.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από takisfrag: “Εάν δεις πόσες lacta εχω τώρα εδώ μπροστά μου δεν θα το πιστεύεις Μανώλη !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αποδειξεις τώρα ( photo )!!!” Ρώτα τον Μανώλη τις έχω στείλει τις αποδείξεις !! Ουπς μετά το είδα ότι το ποσταρε ο Μανώλης !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από takisfrag: “Kαλημερα σήμερα λέω να πάρω από το ανηψάκι μου κάτι νεροπίστολα να κανω εξάσκηση στο σημάδι γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με τους Γείτονες , χρόνια πολλά και στους ερωτευμένους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πάρε καμία κούτα ξεχασμένη από τα Χριστούγεννα , κουραμπιέδες και ξεκίνα το σημάδι... Καλημέρα!! Ή πάρε λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου , lacta καρδούλες να τους πετάξεις...” Εάν δεις πόσες lacta εχω τ…
-
WormHole
ΜήνυμαKαλημερα σήμερα λέω να πάρω από το ανηψάκι μου κάτι νεροπίστολα να κανω εξάσκηση στο σημάδι γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με τους Γείτονες , χρόνια πολλά και στους ερωτευμένους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αστέρια !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχαχα καλύτερα ευτυχώς , τι σου έφταιγε το ζωντανό βρε συ Μάκη ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Παράθεση από demakhs: “Αμα ήθελα, θα μου καθότανε....δεν ήθελα!! :pardon:” Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Είναι επιλεκτικός ο αρχησκολικς δεν είναι σαβουρογα@@ς Redmi Note 3 pro” Χμμμ οπότε είναι τής ποιότητας και όχι της ποσότητας Μάκη έτσι ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣήκω κάτσε κάτσε σήκω !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κυρίες και κύριοι όλοι στην χώνεψη είμαστε !!! Γιώργο εσύ είσαι ο καλύτερος με τα ψαράκια !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnBila: “Παιδιά είμαι Πάτρα . Απ ότι κατάλαβα δεν μπορώ να κάνω κάτι , πάμε για επισκευή - αλλαγή μικροφώνου . Επιμένω όμως στην απορία μου ... γιατί στην ανοιχτή ακρόαση με ακούν κανονικά ;” Έκανες τέστ στο cit να δεις ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχαχαχα !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΑύριο κυρίες και κύριοι είναι μεγάλη μέρα ακονίστε τα μαχαιροπίρουνα Μάρκοοοοοο σου έχω εργαλείο !!!!!!1937b5eea7d25283854b626f06c27ffc.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αυτα, από αύριο, σήμερα θα μπω, πρώτη φορά σε Υπουργείο!!!” Πρόσεχε γιατί εκεί έχει πολύ αναπαυτικές καρέκλες μην σου αρέσει και Γλυκαθείς !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk