Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΓιατί μας αφήνεις καθόλου να χαλαρώσουμε ;;;;;; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Καλά βρέ δεν ξέρετε ότι δεν έχει ακόμη γεννηθεί σκώληξ που θα καταφέρει να τα πάρει απο το Μήτσο; Θα τα πάρει από το ''βολευτή'' και από το συμβούλιο αργότερα. Άσε που τα έχει ήδη πάρει εις διπλούν από τον ''Αλέκο'' :D” Respect !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕ δεν έχετε τα πάμπερς σας εδώ μέσα , ε τον Θεό σας ήθελα να πω !!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα περιμένει και ο βολευτής στο Ελ. Βενιζέλος... :chinese:” Διάβασα βολευτής και το μυαλό μου πήγε σε Φ30 σωλήνα ............ πρόσεχε τα νότα σου !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣου έχω πει να μην κάνεις κακές παρέες έτσι !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαAφου είσαι VIP σκώληκας τι να λέμε τώρα ........ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΈτσι όπως τα λέει ο δήμαρχος είναι Μήτσο εγώ που ήμουν εκεί σαν απλός πολίτης δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο και ποιοτικό κόσμο μικρά παιδιά μητέρες με μωρά σε καροτσάκια ηλικιωμένους ανθρώπους χωρίς περίεργα συνθήματα , μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚανένα πρόβλημα Θανάση χεχεχε !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “. ..με σπασμένα τα παΐδια!!” Xαχα ναι σωστά ο κορεκτορας βλέπεις , αλλά έχω παρέα την μικρή μου με 39 πυρετό !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕγώ είμαι ΚΑΤ οίκον κλινήρεις !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Περαστικά σου φίλε Τάκη - γρήγορη ανάρρωση από τα χτυπήματα , και από εδώ και πέρα σιδερένιος και ΠΟΤΕ χωρίς κράνος σε μηχανάκι... :thumbsup:” Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη !!το πάθημα θα μου γίνει μάθημα αυτό είναι σίγουρο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ Μάκη , εμ εγώ αντί για σκορδα τόλμησα να πάω και χωρίς κράνος !!!!!!!και ιδού τα αποτελέσματα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΒασίλη ευχαριστώ φίλε το μόνο που θα σου πω είναι ένα .........τον πρώτο που είδα μετά το πέσιμο ήταν ο Γιώργος !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΘανάση Βάλε τον πάνω σε κανέναν γερανό να τον φυσήξει λίγο ο αέρας μπας και βάλει μυαλό !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από takisfrag: “Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!! Μου δίνεται δύναμη το κακό είναι με τον Μήτσο ότι δεν μπορώ ούτε να γελάσω με τα ραγισμένα πλευρά, βέβαια μόνο με στολίζει για περαστικά ούτε λόγος !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αμα πας κανα 1000 σελιδες πισω.................... :pillepalle:” Σωστός ο Τάσος !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Περαστικά Τακηηη! Παράθεση από fog: “Εγώ ντισκόμπαλα ΔΕΝ είδα ” Δεν είχε πάει η ωρα ακόμη! :D” Χαχαχαχα ακριβώς Θανάση !!!!! Εύστοχη παρατήρηση Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!! Μου δίνεται δύναμη το κακό είναι με τον Μήτσο ότι δεν μπορώ ούτε να γελάσω με τα ραγισμένα πλευρά, βέβαια μόνο με στολίζει για περαστικά ούτε λόγος !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤο έγραψα και χθες ή προχθές εδώ ( εσύ τα φταις ολα !!) Πόσο μπροστά ήμουν?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk