Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σε καμία δεν θα έπρεπε @linuxilakis ιδίως στην global ως χώρα την Ελλάδα. Με βάση τις rom για Mi5. Πάντως στην XTRV δεν υπάρχει θέμα. Βλέπω το βράδυ να γυρνάω σε αυτή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 22nd 2018, 7:55pm =============== @takisfrag Άσε τα like και πες αν είναι bug τον rom ή όχι.” Όχι Γιώργο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή εβδομάδα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κάτσε Γιώργο, γιατί ξεκίνησε η επέλαση του...γκουρουαπιέ!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48883/ (σας αφήνω σε καλά χέρια)” Κάθαρμα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήπως να αρχίσω να ποστάρω και εγώ εκεί Μήτσο με την σούπερ ντρουπερ κάμερα μου ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες , Μήτσο βγάλε ιατρικό ανακοινωθέν τι έγινε το κινητό βγήκε από την εντατική δεν έχω καταλάβει ακόμα ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από takisfrag: “Χαχαχα παίδες δεν γίνεται να τον βοηθήσει ο Γιώργος γιατί τον έχω πριβέ τώρα ασχολείται με το paypal το δικό μου ” Εμένα μου έκανε μια ξεπέτα! (twrp πονηρούληδες) ” Εσύ Θανάση είσαι δικός μας !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχαχα παίδες δεν γίνεται να τον βοηθήσει ο Γιώργος γιατί τον έχω πριβέ τώρα ασχολείται με το paypal το δικό μου !! Σορυ Μήτσε !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από takisfrag: “Μήτσο όταν τελειώσεις με τον Αλέκο , και μιας και θα έχεις αποκτήσει εμπειρία θα χρειαστώ μια βοήθεια εδώ : 28841239be185b6a5bfe39fc1e7553a1.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι φανερό το πρόβλημα. Είναι το κόκκινο καλώδιο... βγάλτο. ” Και να δεις που το έλεγα ότι αυτό έφταιγε Αλέξη ,αλλά περίμενα και την άποψη του αρχηπριξελ !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤο πιο βασικό δεν έκανες !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο όταν τελειώσεις με τον Αλέκο , και μιας και θα έχεις αποκτήσει εμπειρία θα χρειαστώ μια βοήθεια εδώ : 28841239be185b6a5bfe39fc1e7553a1.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό (μου το(ν) σφύριξαν μεν)” Μανώλη δεν νομίζω ότι ισχύει διαμαρτύρονται πολλοί ότι μετά τους λένε άλλα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα απόλαυσέ το!! αυτό μόνο, τίποτ' άλλο... :thumbup:” Ναι ναι πεπρωμένο φυγείν αδύνατο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Στην πρώτη ... διάνοιξη, ίσως ζοριστεις λιγουλακι...την επόμενη πάει αέρας!!! (Μιλάω εκ πείρας)” Το θέμα είναι να μην σου γίνει συνήθεια.................. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜήπως σου λέει ότι έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από την συγκεκριμένη ip ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολλές καλημέρες !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε Μήτσο το πήρες στο χέρι τον Αλέκο ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΑπο banggood μου λένε ότι συνεχίζει να υπάρχει η μέθοδος priority direct mail αλλά εξαρτάται από τα προϊόντα και από το. Logistics office 88d4db58aa67351d3e5f169c53e811da.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο τι έχεις να πεις για το Ολυμπιακός- ΑΕΚ στο κύπελλο ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk