Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΤι κατραπακιά ήταν αυτή που φάγαμε ρε παιδιά ούτε τα τηγάνια στο κεφάλι τόσο πόνο !!!!! 0987c23fda8b98ae6fe7f4e8e786ab78.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από takisfrag: “Πλέον δεν υπάρχει πουθενά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ήρθε πάλι η εποχή του gearbest; :mrgreen:” Θέλει πάνω από δύο κιλά ρε συ Θανάση το gear best την κάναμε αδέρφια !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΈχω στείλει ερώτηση απευθείας στο banggood άντε να δούμε τι θα μου πουν και πότε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από merkman: “Επανέρχομαι με νέα ερώτηση. Συγγνώμη, υπόσχομαι να βελτιωθώ. Όποτε πάω να κάνω έξοδο από το twrp, ακόμα και να μην κάνω καμία ενέργεια, μου βγάζει το μήνυμα της εικόνας. Τι πρέπει να κάνω; Εγώ πατάω do not install.” Όταν ξανά μπεις twrp πήγαινε στα settings και ξετικαρε αυτό που λέει prompt to install twrp για να μην στο βγάζει Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠλέον δεν υπάρχει πουθενά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠαίδες ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκε το priority direct mail από το banggood ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παλιόπαιδα ( με την καλή έννοια) !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από treybal: “Καλησπέρα , Χαρίζονται 2 προστασίες οθόνης(τζαμάκι) για το mi5s plus, είναι τις εταιρείας Luanke ειδικές για να μη φουσκόνουν στο πλάι λόγω κυρτότητας της οθόνης. Προυπόθεση να βρισκέτε Αθήνα ο παραλείπτης.” Και μόνο για την κίνηση σου να τις χαρίσεις αξίζεις συγχαρητήρια !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αλάνια , Καλημέρα Μανώλη μπα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει παρεξηγηθεί η Ειρήνη , αυτό είναι το μόνο σίγουρο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤελικά αφού όλοι συμφωνούμε μεταξύ μας φωνάξτε τον Μάρκο να πάμε για μπύρες και σουβλάκια Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕγώ πάλι παίδες θα έλεγα να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό και να μην το συζητάμε άλλωστε είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν , έχουμε ούτος ή άλλως εδώ το νήμα να κάνουμε ελεύθερα το χαβαλέ μας και να κρατάμε καθαρά τα άλλα νήματα όσο μπορούμε βέβαια σε λογικά πλαίσια γιατί ένα μικρό αστείο στα 40 ποστ δεν πειράζει κανέναν εγώ ξέρω ότι μόνο τα φασόλια πειράζουν ε @geoanto555 ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕγώ θα πω το εξής όλοι και ο κάθε ένας από την μεριά του έχει τα δίκια του θα επισημάνω όμως ένα πράγμα κατά την γνώμη μου κανείς δεν γίνεται vip μόνο και μόνο για να μπει μια φορά στο τόσο να πάρει βοήθεια είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι γίνονται vip και για να βοηθούν και για να παίρνουν βοήθεια αλλά πολύ πολύ περισσότερο και για κάποιες ωραίες φάσεις που γίνονται εδώ και ξεφεύγουν ευχάριστα από την καθημερινότητα !!! Με λίγα λόγια όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους ένα αυστηρό με…
-
WormHole
ΜήνυμαEγω έχω να πω ότι η ελευθερία του λόγου είναι ίσως το πιο σημαντικό που μπορεί να διαφυλάξει αυτό το φόρουμ εάν αυτό χαθεί θα είναι κρίμα για όλους εμάς τους πιο παλιούς που έχουμε προσφέρει όσο μπορούμε από τον ήδη μικρό ελεύθερο χρόνο μας , φυσικά από την στιγμή που δεν υπαρχουν διαπληκτισμοί και χυδαία σχόλια είναι μέγα λάθος αυτό που έγινε !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Τώρα;Την έχασες την ευκαιρία σου! (Hidden Content)” Καλά και εσύ ρε Θανάση περίμενες βοήθεια από τον αρχηπρίξελ , εδώ μέχρι προχθές ρωτούσε τις εντολές για να βάλει twrp !! Άσε που τωρα θα βγει και το mi7 που θα τον πατάει κάτω με την σούπερ κάμερα του !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λαέ της τρύπας !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα , Μήτσο πως και πρωινός σήμερα ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΓιατί που θα πας ανιψιέ ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλημέρα σκλήκια..” Καλημέρα μόνο για τα σκλήκια ;;; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από makis1024: “Μου αρέσει που φαίνεται το imei. ” τι λες μωρέ κ μ' έβαλες να πάω να ξανα-κοιτάξω...εγώ τέτοια λάθη, δεν κάνω...είμαι προσεκτικός!! πάντως κινητάρα, πραγματικά...τράβηξα και φωτο με την ρομ που χει πάνω και τα 21mp oργιάζουν. που να βάλω και την gcam πάνω! κουραμπιέ, τι θέλεις και πετάγεσαι? πάντως από αυτά που ποστάρεις συνεχώς στο fb, δεν πήρα τίποτα...τα προλαβαίνει όλα ο bedmaker...” Έτσι σκουλήκι ε ;;;; youtu.be/z3qg4GP2BSs Στάλθηκε από το MI …