Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Μπράβο σας , αφού τουλάχιστον βρέθηκε η λύση έστω και με αυτήν την διαδικασία πάλι καλά !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς το ανακάλυψες βρε θηρίο ???? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο και στους δύο σας παιδιά !!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρες !! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρες !!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο να έχουμε !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλημέρα σε όλους !!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλημέρες !!cc0d93de4af82a4779d269d4131c7cca.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν μας έκανε την τιμή ο Μήτσος να γράψει εδώ, σίγουρα θα έβαζε κάτι τέτοιο :0de375d375b8d66fb0c314a4ca5d846a.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σας !! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά καλό σαββατοκύριακο Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα Γιώργο αργά ή γρήγορα θα σκάσει μύτη πιστεύω !!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρες , ο Μήτσος ακόμα να φανεί ε ?? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά , το βλέπω λιγάκι δύσκολο να σε φοβηθούν Θανάση !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν μπορείς Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αυτό Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύτερα να κάνεις την ερώτηση στο νήμα του twrp , ή να το μεταφέρει κάποιος διαχείριστής . Edit με πρόλαβε ο Αποστόλης!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα καλό μήνα , καλό χειμώνα !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk