Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαKαλημέρες !!! Μανώλη μην του βάζεις δύσκολα του Μήτσου πρωί πρωί !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαKαι πάρε και ένα πολύμετρο επιτέλους Μήτσο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ναι Ειρήνη, δοκιμάσαμε δύο οθόνες, μια υποδοχή έχει μόνο από πισω, μπιπ δεν κάνει..έβγαλα έβαλα μνήμη, έβγαλα εβαλα μπαταρία του bios, τα έλεγξα αυτά...δυστυχώς, πίκρα. Να βλέπεις τέτοια κουταρα Expert PC Ryzen 5 - AMD Ryzen 5 1400 - 8GB RAM - 1TB HDD - 2GB VGA - Windows 10 | COSMODATA να περιμένει πώς και πώς να παίξει το πιτσιρίκι που το φέρε απ την Αθήνα κ αυτό να μην κάνει...κιχ!!!!” Χμμμμμ κοντά μου το μαγαζί αυτό !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
WormHole
Μήνυμα@zanos Γιάννη χρόνια πολλά φίλε, μου διέφυγες αλλά δεν έχω πιεί ακόμα καφέ οπότε έχω δικαιολογία !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα χρόνια πολλά σε όλους τούς εορτάζοντες και ειδικά @vrs5 @johnny_red να είσαστε πάντα δυνατοί ότι καλύτερο σας εύχομαι παιδιά !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά σε όσους και όσες γιορτάζουν , καλή φώτιση !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΡε σεις εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς τα βάλατε με τα αξιαγάπητα τετράποδα γαϊδουράκια ; ff6b9d18d70350bb3ef45fdd0ef6e08b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μόνο το ένα μουλάρι; Το άλλο ακόμα αγνοείται η τύχη του; @takisfrag Τάκη, επωλήθη σε άγνωστο πλειοδότη από τα Δωδεκάνησα.. :mrgreen:” Α τον τυχερό πήρε εργαλείο όχι αστεία !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΔεν μου ανοίγει η αγγελία !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕπ καλημέρα τι έχουμε εδώ Μανώλη ??? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλό βράδυ στην τρούπα !!!a42c4b0090f7def2e2486a34cadf9269.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΈτσι ακριβώς Μανώλη !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜε xiaomitool θα φας 72 το πιο πιθανόν Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚάτσε σε λίγο θα βάλει και την όπισθεν !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕίναι για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΒάλε developer rom με το xiaomitool και μετά θα μπορείς να κάνεις bound τον λογαριασμό σου μια χαρά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk