Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, Τιμή και δόξα στους ήρωες του '40 Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά καλό τριήμερο, και φυσικά χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες και ειδικά : @MIUI_ART @demakhs @alvin1983 Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχα Δημήτρη θα κρατήσω τα πρώτα δύο "υγεία και ευτυχία " τα χρήματα ποτέ δεν ήταν στο άμεσο ενδιαφέρον μου και πλέον μάλλον είναι και αργά για να μπούνε ! Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για τις ευχές !!!! Υ.Γ Τώρα εάν έρθουν και τα χρήματα καλώς να έρθουν μάλλον θα τα κρατήσω χαχα !!!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά,και τον κάθε έναν χωριστά, όπως έλεγε και ένας φίλος "Φρόντισε πάντα στη ζωή σου να μαζεύεις χαμόγελα" !!!! Σήμερα μάζεψα πάρα πολλά από φίλους, γνωστούς και φυσικά απο εσας κ σας ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!!! πάντα υγεια κ πάντα να χαμογελάτε!!!!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 29c716c23137d522317668f802ad2c73.jpg